Yeme & İçme 1 ay Karnıyarık yaptım, nasıl görünüyor? ButcherBlaviken Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 82 Arkadaşlarım yedi komşulara verdim 3 tane kaldı tapura koydum nasıl görünüyor? Güncellemeler1 ay Adminim sizede ikram edelim @elifycdg 😂😂 Karnıyarık yaptım, nasıl görünüyor? Görüş Yaz 37 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
BirAnanasAldirdimFenomen Takip Et Master Yaş: 22 1 ay Yeme & İçme konusunda 5,4b görüş paylaştı. Bu da benim payıma düşmüş büyük ihtimalle 🙄 eline sağlık baya iyi duruyor pilav nerde😋 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
myraes Takip Et Yoda Yaş: 23 , eig 99% 1 ay Yeme & İçme konusunda 769 görüş paylaştı. Oldukça güzel görünüyor ellerine sağlık ben hiç yemedim daha 🤧 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 2 yorumu gör ButcherBlaviken 1 ay teşekkür ederim beni alan kız şanslı djdjsksjsjsj Yorumla myraes 1 ay Gerçekten şanslı:) Yorumla
KLARA_777 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eig 97% 1 ay Eline sağlık ben az yerim bu yemeği çok yağlı oluyor ama lezzetli. patlıcan kozleme yerim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Neyse1900 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eig 100% 1 ay Güzel görünüyor ama bidakine tepsiye ya da tabağa diz. Daha hoş görüntü olur Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Sinirrr Takip Et Yoda Yaş: 39 , eig 97% 1 ay Yeme & İçme konusunda 303 görüş paylaştı. Ellerine sağlık... nefisss😍😋 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Master Yaş: 25 , eig 48% 1 ay Yeme & İçme konusunda 4,2b görüş paylaştı. Harikasın noddle gibi gözüküyor Tabak seçiminden galiba Bana da yap Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
morcivcikkkkk Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eig 100% 1 ay Güzel görünüyor. Açım yaa canım çekti kdjdjdj Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Cod2009 Takip Et Guru Yaş: 21 , eig 100% 1 ay Yeme & İçme konusunda 892 görüş paylaştı. Çok Güzel görünüyor emeğine sağlık afiyet olsun kardeşim 😊 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
hayırmışermi0 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eig 100% 1 ay Lavabo tikim var. 🥲 Güzel görünüyor üstündeki otları anlamasam ds Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
a elifycdg Takip Et Guru Yaş: 29 , eig 56% 1 ay Benim akşam yemeğimde de karnıyarık vardı bugün. Afiyet olsun. 😇 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Ghost_King Takip Et Yoda Yaş: 36 , eig 100% 1 ay Benimle evlenir misin 🤣🤣 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör ButcherBlaviken 1 ay Kdkskskskksksk xD Yorumla
ZYNEPPZM Takip Et Xper 4 Yaş: 19 , eig 100% 1 ay Ah tapur karnıyarıklı kabım Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör ButcherBlaviken 1 ay Kskekskskkskssks Yorumla
AyarsızPapatya Takip Et Xper 1 Yaş: 27 1 ay Fırında severim güzel duruyor yinede izerindeki dallar ne Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eig 98% 1 ay Yeme & İçme konusunda 318 görüş paylaştı. Biraz dagınık ama güzel yinede Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
sevdalık1kuş Takip Et Xper 4 Yaş: 21 , eig 54% 1 ay Eline sağlık harika görünüyor Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
-Rebel_Lilith- Takip Et Bilge Yaş: 39 , eig 98% 1 ay Fena değil... Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Guru Yaş: 27 , eig 100% 1 ay Yeme & İçme konusunda 2,4b görüş paylaştı. O üstündekiler ne Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Alacabulaca Takip Et Yoda Yaş: 29 , eig 100% 1 ay Aaaa becerikli erkek 😂😂 maşallah maşallah Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Vazgeçtim__- Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eig 99% 1 ay Vay vay vay bu saatte canım çekti eline sağlık Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Balloons Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eig 100% 1 ay Güzel, elinize sağlık ☺️ Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
9Görüş
Bu da benim payıma düşmüş büyük ihtimalle 🙄 eline sağlık baya iyi duruyor pilav nerde😋
Oldukça güzel görünüyor ellerine sağlık ben hiç yemedim daha 🤧
teşekkür ederim beni alan kız şanslı djdjsksjsjsj
Gerçekten şanslı:)
Eline sağlık ben az yerim bu yemeği çok yağlı oluyor ama lezzetli. patlıcan kozleme yerim
Güzel görünüyor ama bidakine tepsiye ya da tabağa diz. Daha hoş görüntü olur
Ellerine sağlık... nefisss😍😋
Harikasın noddle gibi gözüküyor
Tabak seçiminden galiba
Bana da yap
Güzel görünüyor. Açım yaa canım çekti kdjdjdj
Çok Güzel görünüyor emeğine sağlık afiyet olsun kardeşim 😊
Lavabo tikim var. 🥲 Güzel görünüyor üstündeki otları anlamasam ds
Benim akşam yemeğimde de karnıyarık vardı bugün. Afiyet olsun. 😇
Benimle evlenir misin 🤣🤣
Kdkskskskksksk xD
Ah tapur karnıyarıklı kabım