Yeme & İçme Karnıyarık yaptım, nasıl görünüyor? ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 82 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlarım yedi komşulara verdim 3 tane kaldı tapura koydum nasıl görünüyor? Güncellemeler+1 yıl Adminim sizede ikram edelim @elifycdg 😂😂 Karnıyarık yaptım, nasıl görünüyor? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Afiyet olsun bro güzel görünüyor 1 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Bu da benim payıma düşmüş büyük ihtimalle 🙄 eline sağlık baya iyi duruyor pilav nerde😋 1 0 Yorumla
myraes Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 857 cevap paylaştı. Oldukça güzel görünüyor ellerine sağlık ben hiç yemedim daha 🤧 1 2 Yorumla ButcherBlaviken +1 yıl teşekkür ederim beni alan kız şanslı djdjsksjsjsj Yorumla myraes +1 yıl Gerçekten şanslı:) Yorumla
a elifyd Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 58% +1 yıl Benim akşam yemeğimde de karnıyarık vardı bugün. Afiyet olsun. 😇 2 0 Yorumla
KLARA_777 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Eline sağlık ben az yerim bu yemeği çok yağlı oluyor ama lezzetli. patlıcan kozleme yerim 1 0 Yorumla
Neyse1900 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Güzel görünüyor ama bidakine tepsiye ya da tabağa diz. Daha hoş görüntü olur 1 0 Yorumla
Sinirrr Takip Et Master Yaş: 43 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 889 cevap paylaştı. Ellerine sağlık... nefisss😍😋 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 18,9b cevap paylaştı. Harikasın noddle gibi gözüküyor Tabak seçiminden galiba Bana da yap 1 0 Yorumla
morcivcikkkkk Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Güzel görünüyor. Açım yaa canım çekti kdjdjdj 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Çok Güzel görünüyor emeğine sağlık afiyet olsun kardeşim 😊 1 0 Yorumla
hayırmışermi0 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Lavabo tikim var. 🥲 Güzel görünüyor üstündeki otları anlamasam ds 1 0 Yorumla
Ghost_King Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Benimle evlenir misin 🤣🤣 1 1 Yorumla ButcherBlaviken +1 yıl Kdkskskskksksk xD Yorumla
ZYNEPPZM Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Ah tapur karnıyarıklı kabım 1 1 Yorumla ButcherBlaviken +1 yıl Kskekskskkskssks Yorumla
AyarsızPapatya Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Fırında severim güzel duruyor yinede izerindeki dallar ne 1 0 Yorumla
Alacabulaca Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aaaa becerikli erkek 😂😂 maşallah maşallah 2 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. O üstündekiler ne 1 0 Yorumla
Vazgeçtim__- Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Vay vay vay bu saatte canım çekti eline sağlık 1 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 876 cevap paylaştı. Güzel gibi afiyet olsun 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Eline sağlık güzel görünüyor 1 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. Biraz dagınık ama güzel yinede 0 0 Yorumla
purplewater75 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Afiyet olsun 1 0 Yorumla
doğunun-prensesi Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 320 cevap paylaştı. Beğenmedim 1 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,7b cevap paylaştı. Güzel görünüyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Afiyet olsun bro güzel görünüyor
Bu da benim payıma düşmüş büyük ihtimalle 🙄 eline sağlık baya iyi duruyor pilav nerde😋
Oldukça güzel görünüyor ellerine sağlık ben hiç yemedim daha 🤧
teşekkür ederim beni alan kız şanslı djdjsksjsjsj
Gerçekten şanslı:)
Benim akşam yemeğimde de karnıyarık vardı bugün. Afiyet olsun. 😇
Eline sağlık ben az yerim bu yemeği çok yağlı oluyor ama lezzetli. patlıcan kozleme yerim
Güzel görünüyor ama bidakine tepsiye ya da tabağa diz. Daha hoş görüntü olur
Ellerine sağlık... nefisss😍😋
Harikasın noddle gibi gözüküyor
Tabak seçiminden galiba
Bana da yap
Güzel görünüyor. Açım yaa canım çekti kdjdjdj
Çok Güzel görünüyor emeğine sağlık afiyet olsun kardeşim 😊
Lavabo tikim var. 🥲 Güzel görünüyor üstündeki otları anlamasam ds
Benimle evlenir misin 🤣🤣
Kdkskskskksksk xD
Ah tapur karnıyarıklı kabım
Kskekskskkskssks