Yeme & İçme Rısotto yaptım, nasıl gözüküyor? 34TUZLALI Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Karidesli Rısotto bayılırım, kusura bakmayın dayanamadım daldım 😂 Rısotto yaptım, nasıl gözüküyor? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Afiyet olsun güzel görünüyor 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Önce bir tadına bakmam lazım böyle nasıl gözüküyor söyleyemem 0 1 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Buyrun nasıl isterseniz Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Mide bulandırıcı. Adam akıllı bir pilav yapsaydın bari bu ne ya 😒 0 5 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Rısotto nedir bir araştır önce Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl 😂😂çok güldüm Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Hoş karşılıyorum, cahilsin öğrenmen için teşvik ediyorum. Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Gavurun biri lapa pilava risotto demiş evet😂 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Tamam şimdi sorumdan gider misin Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Pilav ve k. mercimek çorbası yemişte tabağa kusmuşsun gibi duruyorGerçek düşüncem bu kb 0 1 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Sesli güldüm 😂 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl hep şaşırdığım lapa pilavın adını risotto koymuşlar çok garip 😂 0 2 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Vizyonsuz arkadaşım o lapa lapa gördüklerin Jumbo Karides Yorumla merakettimmişte +1 yıl sensin vizyonsuz bu resme göre yorum yapmadım risotto normalde de lapa pilav gibi zaten Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl Sen black yapacaktın bunu :) ama kalamari murekkebine ilave kalamar kolları ilave ederek :) 0 0 Yorumla
Gɴᴏꜱꜱɪᴇɴɴᴇꜱ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Görüntüsünü beğenmedim.Elinize sağlık, afiyet olsun. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tam akşam yemeği yiyecektim sağol iştahım kapandı sana afiyet olsun hdydgxvxjxh 0 2 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Bütçene uygun bir şey değil zaten makarna yemeye devam et Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Marketten alınıp 5 dakikada yapılan makarnanın görüntüsü bile bundan iyidir yediğim yemek önce göze hitap etmeli bu arada sitenin en zengini ve eliti sensin tamam jduxyfsfzbzf Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,3b cevap paylaştı. Kardesli mi yummyy.. afiyet olsun ✌️ 0 16 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Ricalar Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Genelde nasıl seversin? Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Karidesi mi :D Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Rısotto Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Risotto sevmem hsjssj Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Konumuz Rısotto ama 😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Hayır ben karidese takıldım shsj Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Karides bende severim neredeyse her gün bir porsiyon yerim 🙂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Her gün yenmez ya 🙄 ama çoksel Yorumla 34TUZLALI +1 yıl İnan ki yeniyor 😂 bir sürü karidesli tariflerimiz var sadece Rısotto ya girmiyor Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Tariflerimiz derken 😅 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Chefim ben 😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Hee söylesene :D karidesli bir şeyler yemeye geliriz sjdksk Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Tabi bekleriz Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl ✌️ Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 18,9b cevap paylaştı. Harikaa 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Afiyet olsun güzel görünüyor
Önce bir tadına bakmam lazım böyle nasıl gözüküyor söyleyemem
Buyrun nasıl isterseniz
Mide bulandırıcı. Adam akıllı bir pilav yapsaydın bari bu ne ya 😒
Rısotto nedir bir araştır önce
😂😂çok güldüm
Hoş karşılıyorum, cahilsin öğrenmen için teşvik ediyorum.
Gavurun biri lapa pilava risotto demiş evet😂
Tamam şimdi sorumdan gider misin
Pilav ve k. mercimek çorbası yemişte tabağa kusmuşsun gibi duruyor
Gerçek düşüncem bu kb
Sesli güldüm 😂
hep şaşırdığım lapa pilavın adını risotto koymuşlar çok garip 😂
Vizyonsuz arkadaşım o lapa lapa gördüklerin Jumbo Karides
sensin vizyonsuz bu resme göre yorum yapmadım risotto normalde de lapa pilav gibi zaten
Sen black yapacaktın bunu :) ama kalamari murekkebine ilave kalamar kolları ilave ederek :)
Görüntüsünü beğenmedim.
Elinize sağlık, afiyet olsun.
Tam akşam yemeği yiyecektim sağol iştahım kapandı sana afiyet olsun hdydgxvxjxh
Bütçene uygun bir şey değil zaten makarna yemeye devam et
Marketten alınıp 5 dakikada yapılan makarnanın görüntüsü bile bundan iyidir yediğim yemek önce göze hitap etmeli bu arada sitenin en zengini ve eliti sensin tamam jduxyfsfzbzf
Kardesli mi yummyy.. afiyet olsun ✌️
Teşekkür ederim
Ricalar
Genelde nasıl seversin?
Karidesi mi :D
Rısotto
Risotto sevmem hsjssj
Konumuz Rısotto ama 😂
Hayır ben karidese takıldım shsj
Karides bende severim neredeyse her gün bir porsiyon yerim 🙂
Her gün yenmez ya 🙄 ama çoksel
İnan ki yeniyor 😂 bir sürü karidesli tariflerimiz var sadece Rısotto ya girmiyor
Tariflerimiz derken 😅
Chefim ben 😂
Hee söylesene :D karidesli bir şeyler yemeye geliriz sjdksk
Tabi bekleriz
✌️
Harikaa