Yeme & İçme Şekerpare yaptım nasıl olmuş? YalvarBarışalımk Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Bu sefer grçktn bn yaptım ama spare dısında her seye benzio sösöşsşsşşs Güncellemeler+1 yıl Benim beceriklilik buraya kadar leşdşşsd Güncellemeler+1 yıl Off siz ne annarsınız 😦 Şekerpare yaptım nasıl olmuş? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Bikız99 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,6b cevap paylaştı. Aaa neden öyle diyorsun çok güzel görünüyorlar eline sağlık 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Afiyet olsun çok güzel görünüyor ellerinize sağlık :) 0 6 Yorumla YalvarBarışalımk +1 yıl Tsk baris yorumlarını acsana bazen atlayasım geliyo atlayamıyom 🥺 u Barış_LonelyForever +1 yıl Açardım da o zaman saçma şeyler yazan da oluyor maalesef :/ YalvarBarışalımk +1 yıl Yaa u Barış_LonelyForever +1 yıl Neden atlamak istiyorsun ki sdffd :D YalvarBarışalımk +1 yıl Blm sölsösşsşşsx u Barış_LonelyForever +1 yıl zxczczxc iyiymiş
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Güzel olmuş gadası 0 0 Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Yani tadını bilemem ama görsel olarak birazcık zayıf kalmış gibi görünüyor ama yine de ellerine sağlık 0 0 Yorumla
cyclamenn Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Nimettir sonuçta dalga geçmenin lüzumu yok. Lezzeti yerindeyse görselin de bir önemi yok. Eline sağlık. 1 0 Yorumla
bLueetimeS Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Eline sağlık çok güzel gözüküyor bunu yiyen anında ölüyor mu 1 0 Yorumla
initio Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 380 cevap paylaştı. Ezelin kör annesi Meliha yapsa koklaya koklaya bundan daha iyi yapardı. 1 2 Yorumla YalvarBarışalımk +1 yıl Duyğularımla oynamaya utanmıyo musunuz Yorumla initio +1 yıl Hayır. Yorumla
Myystic Takip Et Master Yaş: 31 , eic 70% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 331 cevap paylaştı. Bir şey demek için tadına bakmak lazım bence şu durumda çünkü görsel olarak daha çok şerbetli poğaçaya benziyorlar. 😄 0 0 Yorumla
Jxjxjdjsjwjhwhwwjpg Takip Et Xper 6 Yaş: 71 , eic 100% +1 yıl Guzelde ramazan ramazan atilmaz yahu oruc tutan var 0 2 Yorumla YalvarBarışalımk +1 yıl Ben gece attım sen sabah görmüşsün 😂 Yorumla Jxjxjdjsjwjhwhwwjpg +1 yıl Olsun canim cekti yav eline saglik :d Yorumla
Besara Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Nimete kusur bulamayız sonuçta ellerine sağlık 🌸☺️ 1 0 Yorumla
Balcicek899 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 77% +1 yıl Yakakoymussun biraz 2 3 kere daha yap elinin oturur alışırsın bisey olmaz çöpe atma sadece🙂 0 0 Yorumla
greenmilitary Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Çok güzer görünüyorlar eline sağlık 0 1 Yorumla greenmilitary +1 yıl Güzel* Yorumla
VOLKANİNANMAZ Takip Et Bilge Yaş: 39 +1 yıl Çok güzel görünüyor elinize sağlık keşke yiyebilseydik tatlınızdan 😪 0 0 Yorumla
Batuirem Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Ellerine sağlık abla tatlının adı ne demiştin unuttum? 0 0 Yorumla
DawsoNrr Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Tadı güzelse görünüşün çok da önemi yok sanki juriye çıkacak tatlı 0 0 Yorumla
toonoisy Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl İroni ise komik değil ironi değilse komik ve utandırıcı 0 0 Yorumla
cengiz89 Takip Et Xper 1 Yaş: 44 +1 yıl Tatmadimki kararımı vereyim tatsam eline sağlık derim 0 0 Yorumla
NickSevmeyenlerden Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Memeye benziyor lan. Zenci memesi gibi. 1 1 Yorumla YalvarBarışalımk +1 yıl Özmsşslaşzlşalzlz yaa siaçşmsşaöösşsls Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Reflü iz kamingÇok şekerli görünüyo 0 2 Yorumla YalvarBarışalımk +1 yıl Kız yok aksine az olmus Yorumla frenchgirl16 +1 yıl O zaman afiyet olsun kızarmış olanlar daha lezzetli görünüyo Yorumla
Haaneke Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Eline sağlık ama biraz yanmış gibi :D 0 2 Yorumla YalvarBarışalımk +1 yıl Yk oraları fazla kizardi babama yediriyom😇🌸 Yorumla Haaneke +1 yıl Ahh çilekeş babalar kdjfhgg Yorumla
kucuukomerfarukdk35 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yanlış anlama, ama galiba biraz yakmışsın. 0 0 Yorumla
karetra_ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Sobanın üstünden pişmiş kestaneye benziyor 0 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Şekerparenin bundan haberi var mı 😳 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Tadı güzeldir herhalde 0 0 Yorumla
LimitsizBoy Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl İlk defa bir tatlıyı canım çekmedi hahahah 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Hiç iç açıcı değil, üzgünüm 😀 0 0 Yorumla
34TUZLALI Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 507 cevap paylaştı. Özensiz 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,2b cevap paylaştı. Yanmış biraz 0 0 Yorumla
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 430 cevap paylaştı. Afiyet olsun 😄 0 0 Yorumla
Benimolsadecebenim Takip Et Master Yaş: 36 , eic 63% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 498 cevap paylaştı. Eline sağlık 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,4b cevap paylaştı. Başarılı 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,7b cevap paylaştı. Güzel görünüyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Aaa neden öyle diyorsun çok güzel görünüyorlar eline sağlık
Afiyet olsun çok güzel görünüyor ellerinize sağlık :)
Tsk baris yorumlarını acsana bazen atlayasım geliyo atlayamıyom 🥺
Açardım da o zaman saçma şeyler yazan da oluyor maalesef :/
Yaa
Neden atlamak istiyorsun ki sdffd :D
Blm sölsösşsşşsx
zxczczxc iyiymiş
Güzel olmuş gadası
Yani tadını bilemem ama görsel olarak birazcık zayıf kalmış gibi görünüyor ama yine de ellerine sağlık
Nimettir sonuçta dalga geçmenin lüzumu yok. Lezzeti yerindeyse görselin de bir önemi yok. Eline sağlık.
Eline sağlık çok güzel gözüküyor bunu yiyen anında ölüyor mu
Ezelin kör annesi Meliha yapsa koklaya koklaya bundan daha iyi yapardı.
Duyğularımla oynamaya utanmıyo musunuz
Hayır.
Bir şey demek için tadına bakmak lazım bence şu durumda çünkü görsel olarak daha çok şerbetli poğaçaya benziyorlar. 😄
Guzelde ramazan ramazan atilmaz yahu oruc tutan var
Ben gece attım sen sabah görmüşsün 😂
Olsun canim cekti yav eline saglik :d
Nimete kusur bulamayız sonuçta ellerine sağlık 🌸☺️
Yakakoymussun biraz 2 3 kere daha yap elinin oturur alışırsın bisey olmaz çöpe atma sadece🙂
Çok güzer görünüyorlar eline sağlık
Güzel*
Çok güzel görünüyor elinize sağlık keşke yiyebilseydik tatlınızdan 😪
Ellerine sağlık abla tatlının adı ne demiştin unuttum?
Tadı güzelse görünüşün çok da önemi yok sanki juriye çıkacak tatlı
İroni ise komik değil ironi değilse komik ve utandırıcı
Tatmadimki kararımı vereyim tatsam eline sağlık derim
Memeye benziyor lan. Zenci memesi gibi.
Özmsşslaşzlşalzlz yaa siaçşmsşaöösşsls
Reflü iz kaming
Çok şekerli görünüyo
Kız yok aksine az olmus
O zaman afiyet olsun kızarmış olanlar daha lezzetli görünüyo
Eline sağlık ama biraz yanmış gibi :D
Yk oraları fazla kizardi babama yediriyom😇🌸
Ahh çilekeş babalar kdjfhgg
Yanlış anlama, ama galiba biraz yakmışsın.
Kurabiye olmuş bu ablam
yersem eğer fikir belirtebilirim
Kurabiye sandım ilk baş.
Sobanın üstünden pişmiş kestaneye benziyor
Şekerparenin bundan haberi var mı 😳
Tadı güzeldir eminim eline sağlık
Çok şey olmuş 🙈🙈
Çok güzel görünüyor. Eline sağlık
Olmamış ama olmus gibi davran
Burdan güzel görünüyor
Eline sağlık güzel olmuş
Tadı güzeldir herhalde