Yeme & İçme Muhallebili ve çikolatalı tatlı yaptım, nasıl olmuş? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 52 Yapay Zekaya Sor gece arkadaslarla veda yapicaz onun icin hazirladim araniz iyi midir tatliyla Muhallebili ve çikolatalı tatlı yaptım, nasıl olmuş? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bir tabak alırım gadası 0 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,5b cevap paylaştı. Üstünde kakao olmasa daha güzel tadı olurdu. Güzele benziyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Ellerinize sağlık harika görünüyorlar hemen indirip yiyorum müsadenizle :) 0 0 Yorumla
-Kral1BoGa- Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Eline sağlık güzel gözüküyor bir parça yerim.😀 0 2 Yorumla Soran +1 yıl yollayim Yorumla -Kral1BoGa- +1 yıl Demen yeter. :) Yorumla
oyunadamı2 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Tiramisu gibi olmuş eline sağlık 0 2 Yorumla Soran +1 yıl aslinda muhallebi sag ol Yorumla oyunadamı2 +1 yıl Ben de istiyorum Yorumla
Biredebiyatöğretmeni Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Ellerinize sağlık, çok "tatlı" olmuş😅 0 2 Yorumla Soran +1 yıl tesekkurlerr Yorumla Biredebiyatöğretmeni +1 yıl Rica ederim hanımefendi Yorumla
Nesliççe Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 827 cevap paylaştı. Kahveli sandım🥲 0 0 Yorumla
Wosty Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 88% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 479 cevap paylaştı. Olsada yesek! can evimden vurdular? 0 0 Yorumla
Morrbalıkk Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 354 cevap paylaştı. İyi. 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,7b cevap paylaştı. Güzel görünüyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bir tabak alırım gadası
Üstünde kakao olmasa daha güzel tadı olurdu. Güzele benziyor
Arasındakini kahveyle mi islattin ayy çok severim böyle şeyleri
Güzel olmuş ellerine sağlık
Ellerinize sağlık harika görünüyorlar hemen indirip yiyorum müsadenizle :)
Eline sağlık güzel gözüküyor bir parça yerim.😀
yollayim
Demen yeter. :)
Tiramisu gibi olmuş eline sağlık
aslinda muhallebi sag ol
Ben de istiyorum
Ellerinize sağlık, çok "tatlı" olmuş😅
tesekkurlerr
Rica ederim hanımefendi
Kahveli sandım🥲
Olsada yesek! can evimden vurdular?
Çok güzel görünüyor eline sağlık