şimdi efenim öncelikle çikolata yumurta Yarım su bardağı şeker Yarım su bardağı sıvı yağ Yarım su bardağı yoğurt 1 paket kabartma tozu Un bunları hazır ediyorsunuz sonra Bütün malzemeleri birleştirilip hamuru elde edip ikiye ayrılıp içine nutella koyuyorsunuz sonra Tepsinin yarısına kakaoluyu diğer yarısına sade olan hamur ekleyip ocakta pişiriyorsunuz (ocak olması önemli püf noktası bu )😅😅😅
Yok verdim Altındağlıların eline hapsediceklerdi sağlam bulursan alırsın kontesi😃 Artık kontes ortamcı olur Ankara 'da nerden toplarız bilmiyorum. Ücreti öde geç olmadan kurtaralım.
Aaa farkında mısın tuttu gibi bir şey oldu kontesin çevresinde çok erkek var mavi boncuk dağıtıyo demiştim. Kız Altındağa düştü 2 haftaya dediğim olucak. 😈😎
şimdi efenim öncelikle çikolata yumurta Yarım su bardağı şeker Yarım su bardağı sıvı yağ Yarım su bardağı yoğurt 1 paket kabartma tozu Un bunları hazır ediyorsunuz sonra Bütün malzemeleri birleştirilip hamuru elde edip ikiye ayrılıp içine nutella koyuyorsunuz sonra Tepsinin yarısına kakaoluyu diğer yarısına sade olan hamur ekleyip ocakta pişiriyorsunuz (ocak olması önemli)
temkinli araba surmek suc olmamali korkuyorum ben 👉🏻👈🏻 aaaaa yasak var ya su an oha gercekten unutmustum ajsbjs gelemiycem yasaktan sonraya kalsin artik
al sana tarıif 😅😅😅 şimdi efenim öncelikle çikolata yumurta Yarım su bardağı şeker Yarım su bardağı sıvı yağ Yarım su bardağı yoğurt 1 paket kabartma tozu Un bunları hazır ediyorsunuz sonra Bütün malzemeleri birleştirilip hamuru elde edip ikiye ayrılıp içine nutella koyuyorsunuz sonra Tepsinin yarısına kakaoluyu diğer yarısına sade olan hamur ekleyip ocakta pişiriyorsunuz (ocak olması önemli)
şimdi efenim öncelikle çikolata yumurta Yarım su bardağı şeker Yarım su bardağı sıvı yağ Yarım su bardağı yoğurt 1 paket kabartma tozu Un bunları hazır ediyorsunuz sonra Bütün malzemeleri birleştirilip hamuru elde edip ikiye ayrılıp içine nutella koyuyorsunuz sonra Tepsinin yarısına kakaoluyu diğer yarısına sade olan hamur ekleyip ocakta pişiriyorsunuz (ocak olması önemli) 😅