Yeme & İçme Kek yaptım🥯 nasıl olmuş? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 69 Yapay Zekaya Sor Çikileta soslu içinde de minik çikileta parçacıkları var🍫 Kek yaptım🥯 nasıl olmuş? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
Bikız99 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,6b cevap paylaştı. Benimki ortadan ikiye ayrıldı çıkarırken ve üstü nerdeyse yanıyordu ama altı pişmemiş🥺Keşke benimki de bu kadar güzel olsaydı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kabını iyice yağlamışmıydın bebiş Yorumla Bikız99 +1 yıl Yok yok yağla ilgili değil pişmemiş o yüzden de çıkamadı çünkü dipleri çiğ😅 Yorumla
meellooderler Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl kekin çok güzel olmuş ellerine sağlık bilekliğinde güzelmiş 😂😂 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ahaha teşekkür ederim😄 Yorumla meellooderler +1 yıl ricalar Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Pişme kıvamı tam istediğim gibi olmuş , çok leziz görünüyor yiyesim geldi🤤 eline sağlık 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya teşekkür ederim🌸 bende pamuk kıvamında severim hep😄 PiLLy_BheBek +1 yıl Afiyet olsun 🌷
Elfida277 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Pastacı falan mısın hep böyle sorularına denk geliyorum.. boğazı pis olanları baya çeker bu resim 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok değilim😄 tatlı tiryakisiyim yapmayı yemeği seviyorum sadece, boğazı pis olanlardan olabilirim 😄 Yorumla Elfida277 +1 yıl Ellerine sağlık 😀 Yorumla
MertCapaTıpFakülte Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Güzel görünüyor tadı nasıl acaba , tatlı hastası birisi olarak sevmek babında diyorum hastalık gibi değil bayılırım. Tadını merak ettim 😀 0 0 Yorumla
whiteorchids Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl bende yaptım dün çikolatalı ve içinde hindistan cevizi topları var çok güzeldiii 0 0 Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 991 cevap paylaştı. Yapmayın böyle glutensiz beslenen kardeşinizin önünde 🤣 0 0 Yorumla
pwlinsiu Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Bana da ıslak kek yapar mısınn? Kek güzel görünüyor bu arada. 0 0 Yorumla
Portakal-Çiçeğii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Güzel gözüküyor ellerine sağlık çikolata soslu demişsin ancak üzerinde sos göremiyorum 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. gerçekten iyi gözüküyortadına bakabiliyor muyuz : ) 0 0 Yorumla
doğuuuuuuuuu Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 82% +1 yıl Off muhteşem gözüküyor la bir dilim vermezsen vallahi şikayet ederim seni 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Güzel gözüküyor elinize sağlık 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 🌸 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl Güzel görünüyor yiyenlere afiyet olsun 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Güzel görünüyor afiyet olsun 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim gıcık Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Çoookk güzel görünüyor ellerine sağlık bebiis 🌸 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ay teşekkür ederim 🌸 Yorumla
zabıtkatibi Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Eti tutku sandım ilk bakışta şimdi ise zebra gibi görüyorum.Lezzeti yerindeyse görüntü iyi eline sağlık 0 0 Yorumla
Caika Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Elinize sağlık hanimefendi super olmuş yemis kadar olduk yanii 😇 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Güzel görünüyor eline sağlık🌸 1 0 Yorumla
brsdışgüç Takip Et Master Yaş: 55 , eic 82% +1 yıl eline sağlık. çikiletalı muhteşem bir kek. 1 0 Yorumla
thinkwithmee Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Tadına bakmam lazım, öyle fotoğrafla karar veremem :D 0 0 Yorumla
SadePirincPilavı Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 587 cevap paylaştı. Olmamış 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Askerde daha iyilerini yersin. Yorumla
kronikanksiyeteli Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Kes kiz bi dilim bize de😁😀 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Elimde olsa tüm siteye ikram etsem😄 Yorumla kronikanksiyeteli +1 yıl Cansın 😂❤️ Yorumla
Mkocbas Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Canım çekti 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yapma😞 Yorumla Mkocbas +1 yıl Neden noldu Yorumla
Leading_Leader Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 862 cevap paylaştı. Çikileta ne ya. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Çikolata 🙄 Yorumla
Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 521 cevap paylaştı. Güzel görünüyor. Afiyet olsun. 0 0 Yorumla
ZiynetTutar Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Çok güzel görünüyor kız ellerine sağlık 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. eline sağlık güzel duruyor 0 0 Yorumla
BuOlsa Takip Et Master Yaş: 42 , eic 34% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Cok güzel gözüküyor 0 1 Yorumla BuOlsa +1 yıl Afiyet olsun Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Hoş görünüyor 0 0 Yorumla
Kara_biberim404 Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 54% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 458 cevap paylaştı. Oooo efsane gözüküyor.💯 Elinize sağlik. 0 0 Yorumla
çikolatalıpastanızz Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 398 cevap paylaştı. Kakolu kısımlar birzdaha fazla olabilirdi 0 0 Yorumla
CapillatusArcus Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Lezzetli görünüyor. Eline sağlık 0 0 Yorumla
MK18811938 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Ellerinize sağlık görselde mükemmel gözüküyor 0 0 Yorumla
Holababy Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Ellerine sağlık güzel gözüküyor gerçekten.. 0 0 Yorumla
ZamannnYolcusu Takip Et Xper 6 Yaş: 106 , eic 94% +1 yıl Lezzetli görünüyor. Eline sağlık 0 0 Yorumla
Zevkli_Temas Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Burdan bakınca güzel olmuş eline sağlık 0 0 Yorumla
Adençokmeraklı Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Çok güzel görünüyor ellerinize sağlık 0 0 Yorumla
ElzemEzell Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Çok güzel gözüküyor, ellerine sağlık 0 0 Yorumla
NasyonalistTürk Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Güzel görünüyor Ama ben Diyetteyim 0 0 Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 422 cevap paylaştı. Ellerine sağlık afiyet olsun 0 0 Yorumla
buzz_adam Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Eline sağlık aşırı güzel göründü gozume 0 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. İyi görünüyor. Ellerine sağlık. 0 0 Yorumla
Paten34 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Güzel görünüyor bir bardak soğuk sütle iyi gider 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
Benimki ortadan ikiye ayrıldı çıkarırken ve üstü nerdeyse yanıyordu ama altı pişmemiş🥺
Keşke benimki de bu kadar güzel olsaydı
Kabını iyice yağlamışmıydın bebiş
Yok yok yağla ilgili değil pişmemiş o yüzden de çıkamadı çünkü dipleri çiğ😅
kekin çok güzel olmuş ellerine sağlık bilekliğinde güzelmiş 😂😂
Ahaha teşekkür ederim😄
ricalar
Pişme kıvamı tam istediğim gibi olmuş , çok leziz görünüyor yiyesim geldi🤤 eline sağlık
Ya teşekkür ederim🌸 bende pamuk kıvamında severim hep😄
Afiyet olsun 🌷
Pastacı falan mısın hep böyle sorularına denk geliyorum.. boğazı pis olanları baya çeker bu resim 😂
Yok değilim😄 tatlı tiryakisiyim yapmayı yemeği seviyorum sadece, boğazı pis olanlardan olabilirim 😄
Ellerine sağlık 😀
Güzel görünüyor tadı nasıl acaba , tatlı hastası birisi olarak sevmek babında diyorum hastalık gibi değil bayılırım. Tadını merak ettim 😀
bende yaptım dün çikolatalı ve içinde hindistan cevizi topları var çok güzeldiii
Yapmayın böyle glutensiz beslenen kardeşinizin önünde 🤣
Bana da ıslak kek yapar mısınn? Kek güzel görünüyor bu arada.
Güzel gözüküyor ellerine sağlık çikolata soslu demişsin ancak üzerinde sos göremiyorum
gerçekten iyi gözüküyor
tadına bakabiliyor muyuz : )
Off muhteşem gözüküyor la bir dilim vermezsen vallahi şikayet ederim seni
Güzel gözüküyor elinize sağlık
Teşekkür ederim 🌸
Güzel görünüyor yiyenlere afiyet olsun
Teşekkür ederim
Güzel görünüyor afiyet olsun
Teşekkür ederim gıcık
Çoookk güzel görünüyor ellerine sağlık bebiis 🌸
Ay teşekkür ederim 🌸
Eti tutku sandım ilk bakışta şimdi ise zebra gibi görüyorum.
Lezzeti yerindeyse görüntü iyi eline sağlık
Elinize sağlık hanimefendi super olmuş yemis kadar olduk yanii 😇
Lezizo
Güzel görünüyor eline sağlık🌸
Ellerine saglik guzel
Güzel olmuş eline sağlık
elmalı turtadan mı canın çekti
Vaay şekli güzel görünüyor
eline sağlık. çikiletalı muhteşem bir kek.
Tadına bakmam lazım, öyle fotoğrafla karar veremem :D
Olmamış
Askerde daha iyilerini yersin.
Eline sağlıkkk
🌸
Kes kiz bi dilim bize de😁😀
Elimde olsa tüm siteye ikram etsem😄
Cansın 😂❤️
Canım çekti
Yapma😞
Neden noldu
Çikileta ne ya.
Çikolata 🙄
Güzel duruyor ellerine sağlık
Canım çekti ama 🙊
Güzel görünüyor. Afiyet olsun.
Çok güzel görünüyor kız ellerine sağlık
Eline sağlık iyi duruyor
cake by the ocean
eline sağlık güzel duruyor
Cok güzel gözüküyor
Afiyet olsun
Hoş görünüyor
Oooo efsane gözüküyor.💯 Elinize sağlik.
Kakolu kısımlar birzdaha fazla olabilirdi
Kabartma tozu fazla olmuş galiba
Lezzetli görünüyor. Eline sağlık
Ellerinize sağlık görselde mükemmel gözüküyor
Ellerine sağlık güzel gözüküyor gerçekten..
Sen bu sporu yapiyosun
Lezzetli görünüyor. Eline sağlık
Mükemmel olmuş ellerine saglık😊
Güzel görünüyor eline sağlık
Burdan bakınca güzel olmuş eline sağlık
Çok güzel görünüyor ellerinize sağlık
Çok güzel gözüküyor, ellerine sağlık
Baya iyi tutmuş özendim 😅
Güzel görünüyor Ama ben Diyetteyim
Güzel duruyor eline sağlık
Güzel olmuş, ellerine sağlık.
Ellerine sağlık afiyet olsun