Yeme & İçme Şekerpare yaptım, nasıl olmuş? NescafeliPilav Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 51 Yapay Zekaya Sor İyi aksamlar arkadaslar. Öğlen şekerpare yaptım ama şimdi paylaşmak istedim. Malum ramazan ayındayız. 😌Çokta sevdiğim bir tatlı. Siz seviyor musunuz, nasıl olmuş? Şekerpare yaptım, nasıl olmuş? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
papatya__6 Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Merhaba...Güzel gözüküyor elinize sağlık... 1 1 Yorumla NescafeliPilav +1 yıl Merhaba, tesekkürler☺️ Yorumla
_ElCapitan_ Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 80% +1 yıl En sevdiğim ama bi tık daha pişse daha iyi biraz yumuşak gibi bide 1 1 Yorumla NescafeliPilav +1 yıl Pişti ki, şerbetini ekledikten sonra cektim bunu serbetini henüz cekmemisken Yorumla
blackdreamer Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl En sevdiğim tatlı.. Ellerinize sağlık, harika görünüyor 😊😊 1 1 Yorumla NescafeliPilav +1 yıl Benimdeee, tesekkürler Yorumla
Need4Read Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Eline sağlık! Güzel görünüyor. Tadı nasıl? 🙂 1 2 Yorumla NescafeliPilav +1 yıl Tesekkür ederim, güzeldi☺️ Yorumla Need4Read +1 yıl Afiyet olsun 🙂 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl bende çok seviyorum ya ellerine sağlık çook güzel gözüküyorlar👌♥️ 1 1 Yorumla NescafeliPilav +1 yıl Tesekkür ederimmm☺️ Yorumla
dermanTÜRK Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Ooo ellerine sağlık kız çok leziz görünüyor banada yolla yiyim :) 1 13 Yorumla NescafeliPilav +1 yıl Hemennn🙈 Yorumla dermanTÜRK +1 yıl :) teşekkür ederim oh mis gibi olmuş valla Yorumla NescafeliPilav +1 yıl Valla oyle oldu. Orucluyken biraz zorladı beni ama olsun😂 Yorumla dermanTÜRK +1 yıl şimdi doyasıya yeme vakti gı :) sonra mutlu göbüşler :))) Yorumla NescafeliPilav +1 yıl Aman bir daha mı gelicez dünya ya ye gitsin. Gel çay da demledim yanına😂 Yorumla dermanTÜRK +1 yıl oh oh :) o zaman çekirdekte benden olsun çıtlayıp dedikodu yaparız :)) Yorumla NescafeliPilav +1 yıl Oh cok guzel olur 😂 Biraz buradakileri çekiştiririz😝 Yorumla dermanTÜRK +1 yıl evet evet aaa bak şuna aaa buna bak ne demiş öyle kız ayol :D Yorumla NescafeliPilav +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla dermanTÜRK +1 yıl bu elbise hiç yakışmamış demi kız ayol buna :))) Yorumla NescafeliPilav +1 yıl Yaaa bence de rus kızlarına daha çok yakışır bence bu🤪 Yorumla dermanTÜRK +1 yıl :)) rus kızımı asla yerli malın yurdun malı herkes onu kullanmalı asla türk kızını rusa tercih etmem :) Yorumla NescafeliPilav +1 yıl Türk kızını rusa mı tercih etmezsin? Rus kızını Türke mi? 😂 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hola🎈Ellerine sağlık güzel görünüyor fakat kalorili. 1 1 Yorumla NescafeliPilav +1 yıl Her güzel şey zararlı maalesef ki, çok kaçırmamak lazım😂 Yorumla
HinchAmarillo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl gerçek şekerpare tam olarak bu. Sanırım portakal falan da soyulup atılıyordu içine 1 5 Yorumla NescafeliPilav +1 yıl Evet öyle de oluyor ama ben sade yaptım☺️ Yorumla HinchAmarillo +1 yıl benim bacı da tatlı konusunda uzman iyi şeyler çıkartıyor. Ben gibiler de anca hazır yiyici :D Yorumla NescafeliPilav +1 yıl Çok şanslısınız o zaman😂😌 Yorumla HinchAmarillo +1 yıl umarım bir gün evlenirsem o şansımın sürmesi dileğiyle diyebiliyorum bu cümlenin üzerine :D Yorumla NescafeliPilav +1 yıl Umarım, insallah😌 Yorumla
KediimBenVeYatağım Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Güzel görünüyor afiyet olsun 2 1 Yorumla NescafeliPilav +1 yıl Teşekkürler☺️ Yorumla
Coollife01 Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 93% +1 yıl 😎en sevdiğim tatlı. Eline sağlık 🤤 1 1 Yorumla NescafeliPilav +1 yıl Benimde. Tesekkür ederim😌 Yorumla
TedMosbycik Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Tadına bakmadan nerden bilim 1 1 Yorumla NescafeliPilav +1 yıl Güzel olmuş ben beğendim😂 Yorumla
kahveligünler_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Güzel ellerine sağlık 1 1 Yorumla NescafeliPilav +1 yıl Tesekkürler☺️ Yorumla
_âtılgân_ Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 93% +1 yıl Eline sağlık guzel olmuş 1 2 Yorumla NescafeliPilav +1 yıl Tesekkürler😌 Yorumla _âtılgân_ +1 yıl Rica ederim ☺️ Yorumla
mucotinho3 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Poğaça olmuş bu bildiğin 😂😂 1 12 Yorumla NescafeliPilav +1 yıl Yaaa ne poğaçası, alakası yok😂😂 Yorumla mucotinho3 +1 yıl Şerbetli poğaça 😂😂 Yorumla NescafeliPilav +1 yıl Şekerpare her zaman yuvarlak olmuyor ama poğaça gibi görünmesi normal değil mi🙄 Yorumla mucotinho3 +1 yıl Ben hep yuvarlak yediğim için bu tuhafıma gitti yaa 😂😂 neyse ellerine sağlık afiyetle şerbetli poğaçanı yersin inşallah 😅🤣 Yorumla NescafeliPilav +1 yıl Aahahha tesekkürler 😂 Yorumla mucotinho3 +1 yıl Bir dahakine de pirinçsiz pilav yaparsın ya da kıymasız köfte 😂😂 Yorumla NescafeliPilav +1 yıl Ne kadar abarttın var ya 😂 Yorumla mucotinho3 +1 yıl Eee işim gırgır şamata biraz da goygoy ne olacaktı ki başka Cafe-latteli pilav 😂 Yorumla NescafeliPilav +1 yıl Belli oluyor.. Yorumla mucotinho3 +1 yıl Yaa orucumuzu açtık, oruçluyken birine sataşınca zevk alamıyordum şimdi ise bugün ikinci kurbanım oldun 😂😂 Yorumla NescafeliPilav +1 yıl İlk kurbanın kimdi merak ettim şimdi. Allah yardımcısı olsun😂 Yorumla mucotinho3 +1 yıl Şimdi buraya etiketlesem onu bana çemkirmeye çalışacak kızacağım yine onu gıcık edeceğim böyle devam eder o kısır döngü 😂😂 Yorumla
Peugeot90 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 35% +1 yıl Çok severim. Çok güzel gözüküyor ellerine sağlık 1 1 Yorumla NescafeliPilav +1 yıl Tesekkürler☺️ Yorumla
siyahincilertanesi Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Nasıl olmuş değil, nasıl görünüyor 1 1 Yorumla NescafeliPilav +1 yıl Güzel görünüyor bence Yorumla
Nadıyekrhn Takip Et Master Yaş: 42 , eic 67% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Eline sağlık güzel görünüyor 🌸 1 0 Yorumla
-MST- Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Bununla pek aram yok ama profiterole bayilirim. 1 0 Yorumla
CreepyCreepy Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 77% +1 yıl Sence nasıl olmuş? 1 1 Yorumla NescafeliPilav +1 yıl Ben bayıldım, bir şey güzel olduysa görüntüsüne de yansıdığına inanıyorum ben. Yorumla
tatlıbiri23 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Eline sağlık güzel gorunuyor😊 1 1 Yorumla NescafeliPilav +1 yıl Tesekkürler☺️☺️ Yorumla
mutsuzcivciv Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 80% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 716 cevap paylaştı. Ellerine sağlık. 1 1 Yorumla NescafeliPilav +1 yıl Thankss😌 Yorumla
Crlyelus Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Bayılırımmmmm çok güzel duruyo eline sağlık 1 1 Yorumla NescafeliPilav +1 yıl Tesekkür ederim☺️ Yorumla
CŞÖ01 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Eline sağlık 1 1 Yorumla NescafeliPilav +1 yıl Tesekkürler😌 Yorumla
Elyoya Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Eline sağlık 1 1 Yorumla NescafeliPilav +1 yıl Tesekkürler☺️ Yorumla
sabotajruh Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl NescafeliPilavı tercih ederdim :s 1 2 Yorumla NescafeliPilav +1 yıl Onu da yaparım, sen yeter ki iste😂 Yorumla sabotajruh +1 yıl Karşılıklı o zaman :D Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Filmini severim kendisini sevmem 1 0 Yorumla
zeyyolliiçeee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 744 cevap paylaştı. Güzelll gözüküyorr🤤 1 0 Yorumla
CuriousChick Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Eline sağlık güzel olmuş 1 2 Yorumla NescafeliPilav +1 yıl Tesekkürlerrr☺️ Yorumla CuriousChick +1 yıl Rica ederim ne demek 😻 Yorumla
sezerreıs16 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl poğaça sandım k. b 1 1 Yorumla NescafeliPilav +1 yıl Sorun değil :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Merhaba...
Güzel gözüküyor elinize sağlık...
Merhaba, tesekkürler☺️
En sevdiğim ama bi tık daha pişse daha iyi biraz yumuşak gibi bide
Pişti ki, şerbetini ekledikten sonra cektim bunu serbetini henüz cekmemisken
En sevdiğim tatlı.. Ellerinize sağlık, harika görünüyor 😊😊
Benimdeee, tesekkürler
Eline sağlık! Güzel görünüyor. Tadı nasıl? 🙂
Tesekkür ederim, güzeldi☺️
Afiyet olsun 🙂
bende çok seviyorum ya ellerine sağlık çook güzel gözüküyorlar👌♥️
Tesekkür ederimmm☺️
Ooo ellerine sağlık kız çok leziz görünüyor banada yolla yiyim :)
Hemennn🙈
:) teşekkür ederim oh mis gibi olmuş valla
Valla oyle oldu. Orucluyken biraz zorladı beni ama olsun😂
şimdi doyasıya yeme vakti gı :) sonra mutlu göbüşler :)))
Aman bir daha mı gelicez dünya ya ye gitsin. Gel çay da demledim yanına😂
oh oh :) o zaman çekirdekte benden olsun çıtlayıp dedikodu yaparız :))
Oh cok guzel olur 😂 Biraz buradakileri çekiştiririz😝
evet evet aaa bak şuna aaa buna bak ne demiş öyle kız ayol :D
🤣🤣🤣
bu elbise hiç yakışmamış demi kız ayol buna :)))
Yaaa bence de rus kızlarına daha çok yakışır bence bu🤪
:)) rus kızımı asla yerli malın yurdun malı herkes onu kullanmalı asla türk kızını rusa tercih etmem :)
Türk kızını rusa mı tercih etmezsin? Rus kızını Türke mi? 😂
Hola🎈
Ellerine sağlık güzel görünüyor fakat
kalorili.
Her güzel şey zararlı maalesef ki, çok kaçırmamak lazım😂
gerçek şekerpare tam olarak bu. Sanırım portakal falan da soyulup atılıyordu içine
Evet öyle de oluyor ama ben sade yaptım☺️
benim bacı da tatlı konusunda uzman iyi şeyler çıkartıyor. Ben gibiler de anca hazır yiyici :D
Çok şanslısınız o zaman😂😌
umarım bir gün evlenirsem o şansımın sürmesi dileğiyle diyebiliyorum bu cümlenin üzerine :D
Umarım, insallah😌
Güzel görünüyor afiyet olsun
Teşekkürler☺️
😎en sevdiğim tatlı. Eline sağlık 🤤
Benimde. Tesekkür ederim😌
Tadına bakmadan nerden bilim
Güzel olmuş ben beğendim😂
Güzel ellerine sağlık
Tesekkürler☺️
Eline sağlık guzel olmuş
Tesekkürler😌
Rica ederim ☺️
Poğaça olmuş bu bildiğin 😂😂
Yaaa ne poğaçası, alakası yok😂😂
Şerbetli poğaça 😂😂
Şekerpare her zaman yuvarlak olmuyor ama poğaça gibi görünmesi normal değil mi🙄
Ben hep yuvarlak yediğim için bu tuhafıma gitti yaa 😂😂 neyse ellerine sağlık afiyetle şerbetli poğaçanı yersin inşallah 😅🤣
Aahahha tesekkürler 😂
Bir dahakine de pirinçsiz pilav yaparsın ya da kıymasız köfte 😂😂
Ne kadar abarttın var ya 😂
Eee işim gırgır şamata biraz da goygoy ne olacaktı ki başka Cafe-latteli pilav 😂
Belli oluyor..
Yaa orucumuzu açtık, oruçluyken birine sataşınca zevk alamıyordum şimdi ise bugün ikinci kurbanım oldun 😂😂
İlk kurbanın kimdi merak ettim şimdi. Allah yardımcısı olsun😂
Şimdi buraya etiketlesem onu bana çemkirmeye çalışacak kızacağım yine onu gıcık edeceğim böyle devam eder o kısır döngü 😂😂
Çok severim. Çok güzel gözüküyor ellerine sağlık
Tesekkürler☺️
Nasıl olmuş değil, nasıl görünüyor
Güzel görünüyor bence
Eline sağlık güzel görünüyor 🌸
Güzel görünüyor eline sağlık
Bununla pek aram yok ama profiterole bayilirim.
Tadına bakmam lazım👌🏼
Yaa çok güzel duruyorlar 😋😋
Sence nasıl olmuş?
Ben bayıldım, bir şey güzel olduysa görüntüsüne de yansıdığına inanıyorum ben.
Eline sağlık güzel gorunuyor😊
Tesekkürler☺️☺️
Ellerine sağlık.
Thankss😌
Bayılırımmmmm çok güzel duruyo eline sağlık
Tesekkür ederim☺️
Eline sağlık
Tesekkürler😌
Eline sağlık
Tesekkürler☺️
NescafeliPilavı tercih ederdim :s
Onu da yaparım, sen yeter ki iste😂