Yeme & İçme Migros'da satılan 8,90'a Starbucks kahvesi nasıl hiç içtiniz mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Migros'da satılan 8,90'a Starbucks kahvesi nasıl hiç içtiniz mi? (Zincir Marketlerde Var) tadı nasıl normal Starbucks şubelerinde satılan kahve ile aralarında fark var mı? Migros'da satılan 8,90'a Starbucks kahvesi nasıl hiç içtiniz mi? Cevapla Market Soruları Satış Soruları Migros Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,6b cevap paylaştı. Mocha'sı güzel. Latte'sini beğenmedim ama Starbucks ile elbette fark var. Starbucks filtre kahvesiyle Gloria'nın ki bile farklı. Malzeme farkediyor. 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl evde var şu an bu kahvelerden ama ben tüketmiyorum kahve 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Ben içtim. tadı güzeldi ama Gerçek starbucks gibi değil daha çok hazır nesacfe gibi 0 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 876 cevap paylaştı. içtim gayet güzel 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar