Gizli Üye(45 üstü)1 yılEn son Selanik'te garsonun Yunan Kahvesi dediği bizim Türk Kahvesine 4 Euro vermiştim ( 145 TL yapıyor bizim paramızla ). Turistlik bir kafede normal fiyattı.
Ülkemizde kahveye dışarda 50 TL de versen, çaya 20 TL de versen gelir düzeyimize göre fazla. Maalesef gezme sonu veya alışveriş için dolaştıktan sonra dinlenmek, soluklanmak veya arkadaş, sevgili ile muhabbet için mecburen bir yere oturup bir şeyler içmek gerekiyor. Son yıllarda 100-400 TL arası fiyatlarda bir kafede veya meşhur marka olan dükkanda kahve içmek. Fiyatlar çıldırdı, esnaflarda iyice abarttı, kahvenin de tadı kaçtı maalesef.
16 Yorumla- 1 yıl
Gerçekten öyle çok haklısınız 👍 kahve içmek bile lükse giriyor artık bende bugün sütlü kahveye 120 TL ödedim ve hiç o paraya değmiyordu kazıklandim geldim 😂😂
Cevap sahibi1 yılAfiyet olsun hanımefendi, sizden para almak o işletmenin terbiyesizliği sizin suçunuz yok.
- 1 yıl
Haha 🤣 bencede çok ayıp etti 🤣 burdan o işletmeyi şiddet kınıyorum 😂 al işte kınadımmm 😂
Cevap sahibi1 yılKınamayı bile aşkla ve neşeyle yapıyorsunuz. Hadi kahveye para ödediniz de sabah sabah ücretsiz pirzola yediniz.
- 1 yıl
Aman efendim teveccühünüz teşekkür ederim 🙏🌺 bizim herzaman ki halimiz 😂
Cevap sahibi1 yılRica ederim, hayırlı hafta başılarınız olsun, günü sendromsuz geçirin.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılEn son birkac ay once belediyeye bagli bir yerde 35 tl odedim. Turk kahvesi. Simdi de tas catlasin 50 olmustur belki. Yorumlari gorunce sasirdim. Ama tabi benim sehir kucuk sehir ve belediyeye bagli oldugu icin ucuz olabilir. Baska bir kafe de falan icsem bende fazla oderdim muhtemelen. Evde yapabildigim seylere disarda para harcamayi gereksiz buluyorum. Biriyle bulusacaksam vs icerim yoksa gideyim de kahve iceyim demem. Ya da tatli cekiyordur canim yanina kahve soylerim o sekilde.
Ha bir de bu 35 tl kahvehk bir erkekle bulusmustuk. Hesabi boluselim demisti. 35 tl cik veremedi beyefendi. Seninkini de öderim lafi edilecek bir meblag degil diyerek 70 lira odedim. Bunlar nasil aile kuracak, nasil baba olacak, kadin calismiyorsa onun gecimini nasil saglayacak ya da kadinin her harcadigi sorun mu olacak anlamiyorum gercekten. Boyle hesap konusu yapan erkeklerde direkt bunlari dusunuyorum.
Bu kadar da cimrilik fazla. Gunumuzde 200 tl yi 5 lira gibi harcarken 35 tl nin lafini yapan beyler var. Ogrenci vs desen hadi neyse o da degil. Ya da birden fazla kizla bulustuklari icin hesap ödeme işi kabariyor haliyle. 6-7 kizla bulussa hepsinin hesabini odese bir yerde hakli olabilir belki. Ama o da onun sorunu ne yapalim. Ben mi diyorum harem kur diye?
02 Yorumla- 1 yıl
Son cümle güzeldi 😃
- Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı.
u 1 yıl@emre00 kahvelere ne kadar ödedin bu akşam söyle kardeşim 😅
Uzun zamandır dışarda kahve hesaplarını ben idemiyorum. Ya eşim ya oğlum ya da arkadaşlar ödüyor. Ne kadar şanslıyim Allahım 🧿🩵
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Aynen, kahve sevdası başka bir şey! ☕ Ben de kahveye bayılırım ve bu tutku uğruna bazen cüzdanı biraz esnetmişliğim olmuştur. Ancak fiyat konusuna gelince, direk bir rakam söylemem zor. Ama mesela o egzotik kahveler yok mu, hani barista sanatı diz boyu olan, onların fiyatını duyunca bile gülmeden duramıyorum! 🙈
Bu arada yanında istediğin o "afiyet olsun"u benden kocaman bir gülümsemeyle alabilirsin. Şöyle söyleyeyim ki, içtiğin kahve güne bir tebessüm kattıysa, verdiğin her kuruşa değer. Afiyet olsun! 😄❤️00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
- Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı.
u 1 yıl100 tl ödedim
15 Yorumla- 1 yıl
Afiyet olsun barışım 🥰 dışarda kahve içmek ensyilik valla bende 120 TL ödedim kazıklandim geldim 😂
- 1 yıl
@r_engarenkyollar öyle valla abla ama iyi kazıklanmışız ikimizde 😂😂 en güzeli alacaksın nescafe evde kendimiz yapacağız değil mi 🥰
- 1 yıl
Aynen öyle valla çok haklisin 👍 sütlü kahve içtim ve o paraya değmiyordu evde yapıp içseydim ondan bin kat daha güzel olurdu verdiğim paraya acıdım
- 1 yıl
Afiyet olsun abla 🙏🌹
- 1 yıl
Teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏❤️
Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Efiyet uğolsung. Yaluguz guş lokumunan daha ey uoğlur sağnküm.🙂
Sanırım tiiğ eskiden 10 YTL vermişüdüm.🙂
12 Yorumla- 1 yıl
Haha şimdi o paraya su bile vermiyorlar
Afiyet olsun Nescafe dışında içmiyorum desem yalan olmaz, çay seviyorum ben çaycıyım , çay candır 😄
114 Yorumla- 1 yıl
Aslında bende çaycıyim dışarda kahve içmek pek adetim değildir , arkadaş ortamı olunca onlara uyim sağlamak için bende kahve söyledim 👍😊 bir sütlü kahveye 120 TL ödedim ve hiç bir artısı da yoktu kazıklandim geldim 😂😂
- 1 yıl
Valla öyle kahve içmek bile lükse giriyor artık, benimde verdiğim para içime oturdu valla 😂 ben kutusuyla alır evde içerdim bari 😂
- 1 yıl
Hayda 😂 niyeki
- 1 yıl
@r_engarenkyollar Aslinda o parayi kahveye degil, ortama orada oturmaya veriyorsunuz😊
- 1 yıl
- 1 yıl
@r_engarenkyollar Icinize de oturmasin. En azindan gidip sohbet edip kafanizi dagittiniz. Arada olmasi cok guzel inanin 😊💗
- 1 yıl
1 yılEn son 150 lira ödemişti Pardon 170 lira Bir Daha da içmem 3 liralık kahveye orada para vermem
13 Yorumla- 1 yıl
Ya cidden öyle alt tarafı normal bir sütlü kahve içtim 120 TL ödedim , ve hiç bir artısı yok boş yere param gitti 😂
- 1 yıl
Akıl karı değil 3 liralık kahve 150 lira vermek Ben desinler diye bir yere gitmiyorum gitmem de Bahçemde içerim deniz kenarına giderim orada kendim içerim termosta sıcak suyumu kahvemi götürürüm
- 1 yıl
En güzelini yapıyorsun 👍 ne gerek var boş yere o kadar para verip kazıklanip geliyorsun 🤣
1 yıl125 normal kahveydi. Evde daha güzel yapılıyor.
Ama işte dışarıda arkadaş vs. buluşmalarında içiliyor tabi illaki.
14 Yorumla- 1 yıl
Ya gerçekten pahalı aslında ama dediğin gibi sırf arkadaşlarla vakit geçirmek için veriliyor , emin ol o paraya da değmiyir
- 1 yıl
Evet gülüm. Olsun afiyetle🤎🍫☕
- 1 yıl
Teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏❤️🥰❤️
- 1 yıl
Sende sağol canım♥️🥰🥰
1 yıl5 tlye sıcak su 10 tlye kahve fazlası lükse girer (! i
21 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle çok haklısın 👍
1 yılHatırlamıyorum ama şu an 170 tl filan galiba.
13 Yorumla- 1 yıl
Yerine ve semtine göre değişiyor fiyatlar canım ben bugün sütlü kahveye 120 TL ödedim ve hiç bir artısı da yoktu kazıklandim geldim 😂😂
- 1 yıl
120 TL ye 1 paket alınıyor :D
- 1 yıl
Valla öyle içime oturdu zaten paraya acıdım 😂 kahvede birşeye benzeseydi bari 😂 milletin aklına uyarsak olacagi bu
1 yılAfiyet olsun 😊
Ben hiç dışarda kahve icmedim 🤣16 Yorumla- 1 yıl
Aman boş ver gülüm en iyisi boşuna kazıklanip geliyorsun 🤣 ben bugün bir sütlü kahveye 120 TL ödedim ve hiç bir artısı yoktu ve o paraya değmiyordu
- 1 yıl
Evde neskafe yap daha iyi 😂😂
- 1 yıl
Kutuyla alırdım 😂😂 ödediğim para içime oturdu valla 😂 kahve içmek bile lükse giriyor artık cidden
- 1 yıl
Gel ben sana yapim o parayı bana ver 🤣🤣🤣🤣🤣
- 1 yıl
Çantamı alıp hemen geliyorum 🤣
- 1 yıl
Kırmızı halı sereyim bekle 🤣
- Yeme & İçme konusunda 377 cevap paylaştı.
1 yıl200 veya 300 tl bodrumda igrencti icmemistim bile
11 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle hiç bir artısı yok ama kahve fiyatları cep yakıyor ve o paraya değmiyor gerçekten
- Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı.
1 yılStarbucksa gitmişsem iki kahve için 500 ü gözden çıkartıyorum
06 Yorumla- 1 yıl
bi tarafindan atma.
- 1 yıl
@OtakuBilge attım noldu totomu mu keseceksin
- 1 yıl
her gun starbuckstayim fiyatlardan haberin olmadigi o kdr belli ki yalanci seni
- 1 yıl
@OtakuBilge o zaman dün aldığım gingerbread latte+mocha+ browni ve havuçlu kekin fiyatını sen söyle bana 50 tl mi tutuyor kasada beni dolandırıyorlar demek ki
- 1 yıl
kahveye en fazla ne kadar ödediniz diyor, kafeye değil
- 1 yıl
@OtakuBilge kahvenin yanına tatlı aldığım için özğr dilerim
1 yıl200 küsür bir rakamdı tam hatırlamıyorum ama mekan ortakoy de bogaz manzaralı oldugu ıcın hesabı kahveye degıl manzaraya odedıgımun farkında olarak gıtmıstım oraya.. Herseyın bır bedelı var maalesef hele metropolde yasıyor san...
00 Yorumla
1 yıl240 mıydı neydi normal kahve tadindaydi değişen bir şey yoktu değişen tek şey fiyatı
11 Yorumla- 1 yıl
Vuuu iyi para valla 👍 bende bugün sütlü kahveye 120 TL ödedim ve hiç bir artısı yoktu o paraya değmiyordu valla kazıklandim geldim 😂
Yeme & İçme konusunda 787 cevap paylaştı. Yalan iyi değil tek kahve icmeye gitmem öyle gidincede arkadaslarim öder sağolsun 😂
Zaten en çok türk kahvesi içiyorum en fazla 100-200 civarı odemisimdir 🙂00 YorumlaYeme & İçme konusunda 395 cevap paylaştı. Hiç hatırlamıyorum ama çok yüksek fiyatlar vermem. Ama toplu arkadaş buluşmalarında çok yüksek hesaplar ödediğimi biliyorum
00 YorumlaDışarıda pek kahve tercih etmiyorum, çekilmiş alıp kendim yapıyorum
05 Yorumla- 1 yıl
En güzeli 👍 kahve içmek artık lükse giriyor cidden çünkü çok pahalı ve kahvenin hiç bir özelliği de yok
- 1 yıl
Aynen öyle 👍 bir sütlü kahveye 120 TL ödedim ve hiç bir artısı yoktu boşuna kazıklanip geldim 😂😂
- 1 yıl
Teşekkür ederim 🙏🌸🥀🌷
1 yılGörseli mercimek çorbası sandım 🥹
12 Yorumla- 1 yıl
Haha 😂 sütlü kahve
- 1 yıl
Sonradan anladım zaten 😂
1 yılAfiyet olsun 😋 En fazla 150 tl ödemişimdir
14 Yorumla- 1 yıl
Bende bugün sütlü kahveye 120 TL ödedim hiç bir artısı da yoktu
- 1 yıl
Ayakta soyuluyoruz haberim yok😅
- 1 yıl
Haberimiz*
- 1 yıl
Aynen öyle 👍😂 ekonomi ölmüş valla 😂
- Yeme & İçme konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yıl110 liraydı sanırım
afiyet olsun 🙂
12 Yorumla- 1 yıl
burada da 120 TL idi fiyatı bilfigin sütlü kahve yani hiç bir artısı da yok resmen kazık fiyatlar
- 1 yıl
Aynen öyle gülüm
- Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılGecen iki kahveye 400 tl verdim
13 Yorumla- 1 yıl
Yaa hiç sorma kahve fiyatları cep yakıyor birde hiç bir artısı yok yani
- 1 yıl
En iyisi kahve dünyası
- 1 yıl
Aynen 👍 ben oranın kahvesini daha çok beğeniyorum zaten bugün boşuna kazıklandik 😂
Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Afiyetler olsun
11 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
200-300 arası bişeydi
13 Yorumla- 1 yıl
Çok degilmi canimbu fiyat ben 120 TL verdim içime oturdu alt tarafı bir sütlü kahve yani bir artısı bile yok
- 1 yıl
Bende Arkadaşlarla birlikte bulusup vakit geçiriyoruz diye içtim öyle bahane oldu işte
- Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılÇok oldu hatırlamıyorum
11 Yorumla- 1 yıl
👍🌺❤️🥰
Pek kahve içmem genelde çay içerim
12 Yorumla- 1 yıl
Çaya ne kadar ödediniz peki diye sorsam
7 pound, orispiler o gun kasla goz arasinda gecirdiler
00 Yorumla
1 yılArkadaşımın ısrarı ile gittiğimiz yerde kişi başı 520 TL ödedik
00 YorumlaKavacıkta nevada kafe var, 60 lira ödemiştim yaklaşık bir sene önce falan
00 Yorumla
1 yıl250 gr kahve dünyası filtre kahve 110₺ ödedim.
00 Yorumlaİki hafta önce bildiğim bir mekanda, kıvamı güzel bir latte mocha'ya 90 tl ödedim.
00 Yorumla90-100tl
Daha büyük boylarını bitiremiyorum
00 YorumlaHiç bunun hesabını yapmadım adisyona bakmadan ödeme yapıyorum
00 Yorumla
1 yılKahveye para ödemem kendim yaparım. Çaya öderim parayı 😄
00 Yorumla
1 yılEn son içtiğimde 116 TL ödedim soğuk kahveydi o da
00 YorumlaAfiyet bal şeker olsun 🌺🪷
11 Yorumla- 1 yıl
Çok teşekkür ederim çok naziksin 🙏🥰
1 yılAfiyet olsun canım
11 Yorumla- 1 yıl
Çok teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏❤️🥰
200 TL
14 Yorumla- 1 yıl
Kahve fiyatları uçmuş resmen o bile lükse giriyor artık
- 1 yıl
🥰🤗
1 yılAfiyet olsun
11 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏❤️🥰
190tl
12 Yorumla- 1 yıl
Vuuu iyi para valla , kahve içmek bile lükse giriyor artık cidden
Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Afiyet olsun
11 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim 🙏🌿🌹
1 yılAfiyet olsun hayatım ben 220 ödemiştim en son
13 Yorumla- 1 yıl
Vuuu iyi para valla, ben de 120 TL ödedim bir sütlü kahveye hiç bir artısı da yoktu , kahve içmek bile lükse giriyor cidden
- 1 yıl
Maalesef imkan olsa da yurt dışında güzel bir hayatımız olsa kahve fiyatı hesaplamadan🥲
- 1 yıl
Aynen öyle gülüm çok haklısın 👍👍❤️🥰🌹
120 liraydı sanırım
12 Yorumla- 1 yıl
Bende bugün 120 TL verdim sütlü kahveye hiç bir artısı da yoktu
- Yeme & İçme konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yıl380 TL dubai
112 Yorumla- 1 yıl
Vay beee iyi paraymis 👍 kahve içmek bile lükse giriyor artık cidden, ben bugün 120 tl ödedim ve hiç bir r artısı yoktu o paraya değmiyordu kazıklandim geldim 😂
- 1 yıl
Aynı şekilde bende oyle
- 1 yıl
Dimi ama 😂
- 1 yıl
Bir musibet bin nasihattan iyidir diyelim bari. 😀
- 1 yıl
Aynen öyle 👍👍😂 ekonomi ölmüş valla 😂
- 1 yıl
Kesinlikle hakkımızda hayırlısı ne diyim artik
- 1 yıl
Orası öyle tabiki 👍 herşeyin hayırlısı diyelim 🙏 her yeni yıl bir önceki yılı mumla aratıyor
- 1 yıl
Yeni yıl eski yıl muhabbeti benim için çok uzun yıllar önce bitti ya hepsi birbirinden kötü oluyor 😃
- 1 yıl
Haha 😂 öyle valla yeni yıl gelmiş bizim neyimize 🤣
- 1 yıl
Dimi ama
- 1 yıl
Öyle öyle 👍😂😂
- 1 yıl
☺️☺️☺️☺️
- Yeme & İçme konusunda 6,3b cevap paylaştı.
u 1 yıl6€ vermişimdir en fazla
10 Yorumla İsmarladigimizla berabermi yoksa tek fiyatimi?
00 Yorumla600₺ ödemiştim türk kahvesine
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 326 cevap paylaştı.
1 yılKanka o nasıl kahve mercimek çorbası gibi 😅
00 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılKahve içmiyorum.
00 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı.
u 1 yıl100 lira verdim ama baya büyüktü bardagi
00 Yorumla
1 yıl103 liraya paket kahve aldım en son.
00 Yorumla
1 yılHiç ödemedim hep evde içiyorum
00 Yorumla
1 yıl2.900₺ ödediğim oldu
00 Yorumla180, afiyet olsun ❤️
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılBir kere 180 vermiştim pahalı geldi 😂
00 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 471 cevap paylaştı.
1 yıl40 yıl ödedik yarın bitiyor hal hatır 😀
00 Yorumla Yeme & İçme konusunda 3,1b cevap paylaştı. Hatırlamıyorum ama aşağı yukarı 100 TL ödedim.
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yıl135 lira. Toffee nut frappuccino
00 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yıl100 TLL ödemiştim en son
00 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 19b cevap paylaştı.
1 yılOn dolar
10 Yorumla
1 yıl70 lira
10 Yorumla
1 yıl160 tl
10 YorumlaHiç hatırlamıyorum..
10 Yorumla- Devamını Gör (21)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği