Asgari ücretin 4'te 1'i olan Starbucks kupasını alır mısınız?

Ne işime yarayacak dümdüz kupa. Tatlı mı tatlı ama bundan kat kat tatlı olup daha uygun fiyatlı olanları var
Ciao
Açıkçası starbucksın ülkemizde fazla büyütüldüğünü düşünüyorum. Parası tartışılır ancak marka yazılı şeyleri sevmem kaliteli güzel tasarımdır veririm. Bununda tasarımı hoş marka yazısı olmasa ve tam minik bal kabağı formunda olsa alırdım.
Almam
Beğenmedim
Tarzımda değil
Eğer vereceksem bazı işlevleri olmalı üzerinde markanın reklamanın olmaması gerek en sevmediğim şey bir şey aldığımızda o ürünün reklamanı yapıyoruz ücretsiz verdiklerinde bile markası büyük bir şey kullanmayı sevmiyorum
Belki kıyıda köşede küçük şık bir logo olabilir ama buna karşıyım
Ülkemizdeki kişilik gelişimi çok düşük olduğu için ne dayasan alırlar.
Hiç unutmam daha beş altı yaşında çocukken kutuya ne bulursam doldurdum. Çarşıda çekiliş ile para alıp çıkan hediyeyi veriyordum. Adama şansına taş çikti, mecbur aldı 😁😂😂😂😂 ama şimdikiler göstere göstere s. Okuyor gene alıyorlar😂
çok şükür alırım alacak paramda var ama ben üzerinde kendi markasının reklamını yaptığı kupayı dünya para ile alıp kendi paramla onun reklamını yapacak kadar aptal değilim eskiden böyle üzerimde kocaman yazı işe marka ismi olan ürünler promosyon olarak dağıtılırdı
Cevap
116Cevap
Asla almam. çok güzel bir tasarımı var, daha öncelikli ihtiyaçlarım varken buna bu parayı vermem.
Bence güzel bir şey. Ohoo düşünsene bunla neler neler yaparsın? Küçük saksı bitkisi alırsın içine ekersin.
İçine çorba koyup içme şansın var. Çay bardaginda bunu yapamazsın. Su bardağında elin yanar. Kulplu bardağın vardır ama yanındaki Starbucks yazısı ile sadece senin çorba içtiğin bir bardak olur.
Yuvarlak üretildiğini görüyorum. Kulplu yerinden tutup birinin kafasına vurma şansın olabilir.
Starbucksa gittiğinizde insanlar etrafınıza toplanır ve bardağı incelemek ister. Siz de "biraz geride duralım diğer arkadaşlar da görsün" diyerek hava atabilirsiniz. Karşı cinsle tanışma fırsatınız olur. Bence mükemmel bir bardak.
Aldığım ürünü anneme beğendirmeye çalışırken ben:
Bu 20 lira olsa yine almam. Birşeye 2 bin lira para verirsem üstünde benim adım yazar. Ben markasını kocaman yazan mağazalardan kıyafet bile almıyorum. Bir sürü para alıp reklamını yine bana yaptırıyorlar. Ben insanların bu şekilde kapitalizme hız ettirilmesine karşıyım
Hayır almazdım tabii ki de. yani ben bir ürüne o kadar para vermeyi gereksiz buluyorum yani ürün güzel bile olsa o kadar para vermezdim tabi ki kaldı ki ürün güzel bile değil yani bu yüzden ben almazdım. zaten bir ürün zinciri çok popüler olduğu zaman sırf üzerinde logosu olduğu için alanlar bile var maalesef.
bu yüzden de bu tür ürünleri ülkede alan çıkmaz sanırım bu yüzden almazdım ben
Bu bardak bana hediye gelmişti avrupadan. halloween kabak formu var 35€ fiyatı vardı şimdi baktım 45-50 € olmuş. Ben para veripte almam. Starbucks çok güzel bardaklar var ucuza
Niye alınca ne olacakmış kahve bitmeyecekmiymiş içinde hem sınırsız hem kahve yapma yetisi mi varmış bunu bırde asgari ücretle kıyaslama sunmak jsjsj yav bi gıdın ya bir tane kupa kıyrıktan ustunde starbask yazıyrmus eeee buna o parayı verenın parasını coktur aklı yoktur jsjs kısa net
Asgarî civardaki ücretiyle, yemeyip, içmeyip iphone alan şuursuz marka bağımlıları, bunu da alır.
Boşuna demiyorlar memleketin denizi de ke*rizi de bitmez diye.
Arkadaşlar Starbucks'ın bir Türk firması olmadığının farkındasınız di mi? Fiyatlar tabii ki Tl üzerinden belirlenmiyor. Starbucks'a sinirleneceğinize alım gücünüze ve paranızın değersizliğine sinirlenin. Firma kendi bardağına istediği fiyatı koyar alıp almamakta özgürsünüz.
Zaten Türkiye'de bu kupayı alanların olduğunu pek zannetmiyorum.
Bu zamana kadar hiç alışveriş yapmadım ordan deprem sonrası sessizliği görünce hiç gitmem daha. Bu ülkenin vatandaşından para kazanıp yardım etmemek ne saçmalık ya lütfen yardım ettiler o da gerçekten edildiyse.
Dünyanın en zengin insanı olsam bile almazdım, ayıp denen bir şey var...
Bazı insanlar o parayla 1 ay "hayatta kalmak " için "mucizeler" yaratırken bir bardağa o parayı vermem.
Bildiğimiz seramik bir kupa. Sadece bir firmanın ismi var diye bu kadar pahalı olmamalı. Tamam kendi ülke fiyatından satmak zorunda burada o yüzden pahalı ama bir bardağa da bu kadar fiyat biçmek aptalca.
Güzel de değilmiş bu paraya değmez. Seramik kursuna gider kendime bunun setini yaparım.
Daha neler görecegiz.. 10 sene önce 10 kuruşa aldığımız kartpostallari 10 liraya gördüm. 10 sene sonra da 100 lira mi olacak.. Bu cok acı, üzülerek baktım
gördüğüm en gereksiz yere pahalı olan şeylerden biri. ama şöyle bir şey var. yurt dışı fiyatına göre satıldığından bu kadar pahalı. TL'nin değeri olmadığı için pahalı yani.
maliyet işcilik ve kargo 500tl civarı üzerindeki marka 1500 tl :)
Amac zaten o kupa ya da o ederi degil, fiyatiyla insanlarin kendi aralarinda o markanin adini andirmak. Yahudileri hafife basite almayin
Starbucks kupalarını biriktirirdim eskiden koleksiyon niyetine, gittiğim sehirin ismi yazılı olan kupalardan alırdım.
Ama bıraktım ve bu paralara asla almam
Genelde çok beğendiğim bardakların fiyatlarına bakmam alırım, bu bardağa o kadar para vermem ama beğendiğim başka bir bardağa benzer rakamlar verebilirim.
Türkiye şartlarına göre iyi bir duruma sahibim, rahat bir şekilde alabilirim bu ürünü fakat dümdüz bir kupaya bu kadar para vermek saçma, muadillerini uygun fiyata bulabilirim çok istersem.
ben 30 liraya sosyete pazarından ya da 60-70 e züccaciyeden alıyorum ne gerek var Starbucks olmasına? termosları bile çok pahalı aynısının marka baskısızlarını aliexpressten 300e bulunuyor 🤣
Almam, orada bir Starbucks yazıyor diye o parayı vermek resmen kölelik. Marka köleliği.. Balkabak modeli istiyorsam bir sürü bulurum.
En İyi Cevap