Yeme & İçme Ödüllü sorum seni bekliyor: Hem lezzetli hem de protein dolu bir tatlı mümkün mü? (Sayfa 7) GingerCookie Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2731 Ödüllü sorum seni bekliyor: Hem lezzetli hem de protein dolu bir tatlı mümkün mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 58 kişi beğendi
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 72% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 560 cevap paylaştı. Kazan dibii 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yulaflıdır kesin yani bana göre 0 1 Yorumla GingerCookie +1 yıl yulaf tek başına pek lezzetli olmuyor 🙂 Yorumla
ZeynepBereketoğlu Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Eğer ki varsa yulaf hayatlıların gözü yaşlı 0 1 Yorumla GingerCookie +1 yıl var tabi Dr. Oetker ile mümkün. Pancekei puding ve milkshakeden tarafını seç derim :P Yorumla
Burak4486 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Yenir bence yani bakmak lazım tadına 0 1 Yorumla GingerCookie +1 yıl denemelisin hem hazırlaması çok pratik :) Yorumla
Güneş_ışığıı Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl İmmm güzel 😋 hemen denemek istiyorum 0 1 Yorumla GingerCookie +1 yıl :D aşırı lezzettli deneyince görüşünü bekliyorum <3 Yorumla
Ebruli3434 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Evet mümkün olsa da, ysessk keşke 0 1 Yorumla GingerCookie +1 yıl hazırlaması oldukça pratik <3 kısa sürede proteinli lezzetli bir tatlı. Artık mümkünnn :D Yorumla
Ranasancaktepe Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Yüksek proteinli bir tatlı yok bence 0 2 Yorumla GingerCookie +1 yıl denemeden bilemesin <3 Pancake 30 gram, milkshake 11 gram protein içeriyor <3 Yorumla Ranasancaktepe +1 yıl Teşekkürler deniycem Yorumla
EkmekKafalıyımBen Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Denenebilir guzel gorunuyor 0 1 Yorumla GingerCookie +1 yıl dene dene :D çok güzelller Yorumla
eftalyass Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl İlk firsatta denicegim sabirsizlaniyorum 0 1 Yorumla GingerCookie +1 yıl Deneyince görüşünü bekliyorum <3 Yorumla
Nightcorre Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Bitterli bitmiş oluyor hep bulursam alacağım 0 1 Yorumla GingerCookie +1 yıl aa umarım bulursun çünkü aşırı lezzetli Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bu devirde her sey mumkun 0 0 Yorumla
rabixll Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl sütlaç tabiki hem lezzetli hem sağlıklı kesinlikle 1 0 Yorumla
selmaiste Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Çok güzel oluur. Hem sağlıklı hemde proteinn 1 1 Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl 😊👍 Yorumla
muhendisbey006 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Mümkünse söyle de biz de uğraşıp yapalım ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
287Cevap
Tatlı olsun çamurdan olsun
Aşure tabiri içinde yok yok
Yemek yemeyi herkes seviyo
Hadi deneyelim güzel olduğunu düşünüyorum
Tavsiyeler varsa alabilirim ben de
Elinize sağlık güzel olmuş
Bir tatlı sever olarak yerim
Tatlılarla pek aram yoktur
Demek ki mümkünmüş , ellerinize sağlık
Ellerine sağlık güzel olmuş
Harika ve mükemmel bir baş yapıt.
Ülkemin yemeklerini özledim
Evet mümkün bence🙆♂️🙆♂️
Protein tozu ve meyve ve su
Evet denemek lazım🙂👍🏼👍🏼
Lezzetli oluyor, tavsiyemdir
Evet mümkün ; kazandibi tatlısı mesela:)
Araştırırsan çok güzel tatlılar varr
Kazan dibii
Yulaflıdır kesin yani bana göre
yulaf tek başına pek lezzetli olmuyor 🙂
Eğer ki varsa yulaf hayatlıların gözü yaşlı
var tabi Dr. Oetker ile mümkün. Pancekei puding ve milkshakeden tarafını seç derim :P
Yenir bence yani bakmak lazım tadına
denemelisin hem hazırlaması çok pratik :)
İmmm güzel 😋 hemen denemek istiyorum
:D aşırı lezzettli deneyince görüşünü bekliyorum <3
Evet mümkün olsa da, ysessk keşke
hazırlaması oldukça pratik <3 kısa sürede proteinli lezzetli bir tatlı. Artık mümkünnn :D
Yüksek proteinli bir tatlı yok bence
denemeden bilemesin <3 Pancake 30 gram, milkshake 11 gram protein içeriyor <3
Teşekkürler deniycem
Denenebilir guzel gorunuyor
dene dene :D çok güzelller
İlk firsatta denicegim sabirsizlaniyorum
Deneyince görüşünü bekliyorum <3
Bitterli bitmiş oluyor hep bulursam alacağım
aa umarım bulursun çünkü aşırı lezzetli
Sütlaç kabak tatlısı kadayıf
Bu devirde her sey mumkun
sütlaç tabiki hem lezzetli hem sağlıklı kesinlikle