Yeme & İçme Ödüllü sorum seni bekliyor: Hem lezzetli hem de protein dolu bir tatlı mümkün mü? (Sayfa 4) GingerCookie Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2731 Ödüllü sorum seni bekliyor: Hem lezzetli hem de protein dolu bir tatlı mümkün mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 58 kişi beğendi
sevoox Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Tatlıda sağlıklı olmasına bakmam güzel olsun yeter😂 0 0 Yorumla
beyzainwonderland Takip Et Xper 7 Yaş: 29 +1 yıl Kendimizde yapabiliriz hemde daha sağlıklı olur 0 0 Yorumla
wxviennia Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl mumkun neden olmasin en guzeli hem de. yarin deneyecegim mutlaka 0 0 Yorumla
Bilinmiyor_x Takip Et Xper 4 Yaş: 51 +1 yıl Böyle çok acil tatlı krizi geçirdiğim anlarda çok güzel tatlı krizi gideriyor 0 0 Yorumla
isimmkullanmakyok Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl bence mümkün ama hazır şeyler de pek mümkün değil 0 0 Yorumla
Aykutcanemre Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Mümkün belkide ikisinin verdiği tat ise muazzam bir şekildedir 0 0 Yorumla
AgnostikBiri Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Firin sütlaç kazandibi olmaz olur mu beee doluuuiiii 0 0 Yorumla
ridvanatakan1 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Kesinlikle mümkündür. Bir sürü bu konuda tarifler var 0 0 Yorumla
Nedenöylebakiyorsun Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl soğuk baklava hem tatlı olarak hem d protein olarak efsane 0 0 Yorumla
Alfa1903 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Mümkün neden olmasın ki sebzelerden bile tatlı yapıyolar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Cidden tatlı yemeyi çok seven biriyim. Spor yaptığım için de bu durumdan muzdaripim maalesef :( Hem leziz hem de proteini yüksek tatlı çok iyi olurr 0 0 Yorumla
roza76 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Sütlaca protein tozu eklersen mis gibi olur ahahaha 0 0 Yorumla
AysnrAsln Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Evet mümkün bence çok güzel tatlılar yapılabilir. 0 0 Yorumla
Mustafaakyildirim Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Yüksek proteinli tatlı aklıma sadece yalancı tavuk göğsü geliyor 0 0 Yorumla
arslan545454 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Meyve ve süt ile yapılan genelde magnolya adı verilen tatlılar mükemmel Bi seçenek oluyor 0 0 Yorumla
iigizemiikizii Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Fıstık ezmesi Bitter çikolataProfiterolPuding 0 0 Yorumla
Gizlihesap001 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Normal kafana göre tatli yapacan, icine bolcana protein tozu atacan bu kadar basit. 💪 0 0 Yorumla
Mr-Shelby Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Mümkün ama bu nasıl bir tatlı bir olabilir acaba? 0 0 Yorumla
Bosverbenisen Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Evet mümkün var öyle tatlılar hem lezzetli hem de sağlılıklı 0 0 Yorumla
sorucu060606 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl denemek lazım bir gün bence güzel duruyor 1 0 Yorumla
Leonidasss07 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 90% +1 yıl Mümkün tabi yaparsan olur niye olmasın 1 0 Yorumla
initio Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 380 cevap paylaştı. Mümkün. Hadi ver ödülümü. 1 0 Yorumla
Asrdf Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Mümkün bir sürü diyabetik tatlı tarifleri mevcut 1 0 Yorumla
gulsuberenkolsuz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 77% +1 yıl Evet mümkün neden mümkün olmasın ki 1 0 Yorumla
Muratttt111 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 50% +1 yıl Mükemmel güzel lezzetler begendim açıkcasi 1 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 360 cevap paylaştı. dr. oetker ile mümkünmüş :) 1 0 Yorumla
Veysel454588 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl İlk defa burada gördüm ama denemek lazım 😊 1 0 Yorumla
tatlibelaxx Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Lezzetli mümkün kesinlikle yemek lazim 1 0 Yorumla
mehmet1adamm Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl elbette mümmkünnn , bi çok tarif vattr 1 0 Yorumla
BerkaySamet Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Güzel yararlı bilgiler için teşekkürler 1 0 Yorumla
benbendeğilimartık Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 72% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 399 cevap paylaştı. Ben de çok seviyorum çok memnunum 1 0 Yorumla
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Yarışma katılanlar için şimdiden başarılar 1 0 Yorumla
Estacaca Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 86% +1 yıl Evet müsli meyva parcacıklı ya da çerezli 1 0 Yorumla
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 493 cevap paylaştı. Mümkünmüş demekki, adamlar yapmış 1 0 Yorumla
ROSCOSMOS Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 76% +1 yıl Acıktımmmmmmmmm çok lezzetli duruyor:') 1 0 Yorumla
Masörzafer Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl Neden olmasın sen istemelisin yapmayı yeterki yap 1 0 Yorumla
Doingsomethingunholy Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 95% +1 yıl Bu tam olarak hangi mağazalarda satılıyor? 0 3 Yorumla GingerCookie +1 yıl selam, marketlerden ulaşabilirsin. Puding, gibi toz ürünlerin satıldığı reyonlarda bulunuyor. Yorumla Doingsomethingunholy +1 yıl Teşekkür elerim🥰 Yorumla GingerCookie +1 yıl rica ederim :) <3 afiyet olsun Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet bence mümkün hem sağlıklı beslenip hem tatlı isteğini bastirabilmek mükemmel 0 1 Yorumla GingerCookie +1 yıl Evet Dr. Oetker ile mükün oldu <3 Yorumla
Nameisözlem Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Dr oetkerle mümkün tabiki 0 1 Yorumla GingerCookie +1 yıl değil mi :D hem lezzetli hem pratik hem deee proteinli <3 Yorumla
KeşfedilmemişbirRuh Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 71% +1 yıl Evet mümkün. Bir sürü örneği vardır. 0 1 Yorumla GingerCookie +1 yıl Kesinlikle öyle, Dr. Oetker ürünleri de lezzetli bir alternatif sunuyor. Hem de tatlı krizlerimiz için birebir <3 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
287Cevap
Tatlıda sağlıklı olmasına bakmam güzel olsun yeter😂
Kendimizde yapabiliriz hemde daha sağlıklı olur
mumkun neden olmasin en guzeli hem de. yarin deneyecegim mutlaka
Böyle çok acil tatlı krizi geçirdiğim anlarda çok güzel tatlı krizi gideriyor
bence mümkün ama hazır şeyler de pek mümkün değil
Mümkün belkide ikisinin verdiği tat ise muazzam bir şekildedir
Firin sütlaç kazandibi olmaz olur mu beee doluuuiiii
Kesinlikle mümkündür. Bir sürü bu konuda tarifler var
soğuk baklava hem tatlı olarak hem d protein olarak efsane
Mümkün neden olmasın ki sebzelerden bile tatlı yapıyolar
Cidden tatlı yemeyi çok seven biriyim. Spor yaptığım için de bu durumdan muzdaripim maalesef :( Hem leziz hem de proteini yüksek tatlı çok iyi olurr
Sütlaca protein tozu eklersen mis gibi olur ahahaha
Tatlı vazgeçilmezdir 😅Bnce bu harika oldu 😂👍😉
Soğuk baklava derim knk daha iyisi yok bence
Evet mümkün bence çok güzel tatlılar yapılabilir.
Yüksek proteinli tatlı aklıma sadece yalancı tavuk göğsü geliyor
Doğallığı ve içindeki katkı olup olmadığı önemli
Meyve ve süt ile yapılan genelde magnolya adı verilen tatlılar mükemmel Bi seçenek oluyor
Spor yapmayı seviyorum iki günde bir giderim
Fıstık ezmesi
Bitter çikolata
Profiterol
Puding
Normal kafana göre tatli yapacan, icine bolcana protein tozu atacan bu kadar basit. 💪
Mümkün ama bu nasıl bir tatlı bir olabilir acaba?
Evet mümkün var öyle tatlılar hem lezzetli hem de sağlılıklı
Çok güzel bir çalışma olmuş teşekkürler zevkle okudum
Ekler trileçe veya tavuk göğsü
denemek lazım bir gün bence güzel duruyor
Mümkün tabi yaparsan olur niye olmasın
Sütlü tatlılara bayılırım❣️
mümkün gibi duruyor yapan yapabilir
Tatlı olsun da yeter 🍮🍮
Mümkün. Hadi ver ödülümü.
Mümkün bir sürü diyabetik tatlı tarifleri mevcut
Mümkün olduğunu düşünüyorum.
Evet mümkün neden mümkün olmasın ki
Ben kadayıf severim 😋😋😋
Mükemmel güzel lezzetler begendim açıkcasi
dr. oetker ile mümkünmüş :)
İlk defa burada gördüm ama denemek lazım 😊
Lezzetli mümkün kesinlikle yemek lazim
elbette mümmkünnn , bi çok tarif vattr
mümkün güzel paylaşım emeğinize sağlık
Güzel yararlı bilgiler için teşekkürler
Ben de çok seviyorum çok memnunum
Mümkün neden mümkün olmasın 😄
Yarışma katılanlar için şimdiden başarılar
Evet müsli meyva parcacıklı ya da çerezli
Denemek isterim bu yeni ve iddialı ürünü
hepsini denedim hepsine bayılıyorum 😍😍
Mümkünmüş demekki, adamlar yapmış
Acıktımmmmmmmmm çok lezzetli duruyor:')
Ben daha çok taze ürünlerden yanayım
her şey kararında olmalı dr. oetker
Neden olmasın sen istemelisin yapmayı yeterki yap
Sütlü olan her şey olabilir
Evet mümkünnn tarifine bakabilirsinz
Güzel olacağını düşünüyorum
Bu tam olarak hangi mağazalarda satılıyor?
selam, marketlerden ulaşabilirsin. Puding, gibi toz ürünlerin satıldığı reyonlarda bulunuyor.
Teşekkür elerim🥰
rica ederim :) <3 afiyet olsun
Evet bence mümkün hem sağlıklı beslenip hem tatlı isteğini bastirabilmek mükemmel
Evet Dr. Oetker ile mükün oldu <3
Dr oetkerle mümkün tabiki
değil mi :D hem lezzetli hem pratik hem deee proteinli <3
Evet mümkün. Bir sürü örneği vardır.
Kesinlikle öyle, Dr. Oetker ürünleri de lezzetli bir alternatif sunuyor. Hem de tatlı krizlerimiz için birebir <3