Yeme & İçme Sizce salatalık mı yoksa patlıcan mı daha lezzetli? wildorchidvera Takip Et Xper 2 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Benim cevabım sizce hangisidir bir de.. anket genel ama benim sizce hangisi hoşuma gider onu yorumlarsanız sevinirim:) Salatalık Patlıcan Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Patlıcan 🍆 seviyorum ben Sizce salatalık mı yoksa patlıcan mı daha lezzetli? Cevapla Sevgi Soruları Yorum Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16,1b cevap paylaştı. Her ikisi de güzel gadası. 0 0 Yorumla
Qarismaa34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 47% +1 yıl Salatalık tuzlandıgı için kimse açık açık onu seçmez ki 😅✌️ 1 0 Yorumla
Bahtiyar99 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Bence sen salatalık seviyorsun :)) 0 3 Yorumla wildorchidvera +1 yıl Sölicem sonunda😂 Yorumla Bahtiyar99 +1 yıl Söyle merak ettim :)) Yorumla Bahtiyar99 +1 yıl E söylemedin :)) Yorumla
Derinhayel Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Patlıcan 1 2 Yorumla AlemdagPolat +1 yıl Neye dayanarak söylüyorsun abla Yorumla Derinhayel +1 yıl @AlemdagPolat seni ne ilgilendirir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Her ikisi de güzel gadası.
Salatalık tuzlandıgı için kimse açık açık onu seçmez ki 😅✌️
Abla zevk meselesi tartışılmaz
Bence sen salatalık seviyorsun :))
Sölicem sonunda😂
Söyle merak ettim :))
E söylemedin :))
Patlıcan
Neye dayanarak söylüyorsun abla