Yeme & İçme Sizce Türkiye'nin en güzel yemeği hangisi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Güncel Sizce Türkiye'nin en güzel yemeği hangisi? Cevapla En Güzel Soruları Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16,1b cevap paylaştı. Her yemeğimiz güzel gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Bence hamburger 1 0 Yorumla
Lucky-Luke Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 82% +1 yıl İskender. Açık ve net. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikle :D Yorumla Lucky-Luke +1 yıl Bunu tescillettim. Yabancı arkadaşlarımın en sevdiği yemek açık ara İskender. Müthiş bir şey. Adamların tatlı olarak yedikleri yoğurdu etle gömünce müptelası oluyorlar. Burnuma koktu ya şöyle bol tereyağlı. Gece gece aferin valla. Konuya bak... Yorumla
mavimuratfb Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Mantı kebap tavuklu pilav yaninda fasulye off 😃 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Her yemeğimiz güzel gadası
Bence hamburger
İskender. Açık ve net.
Kesinlikle :D
Bunu tescillettim. Yabancı arkadaşlarımın en sevdiği yemek açık ara İskender. Müthiş bir şey. Adamların tatlı olarak yedikleri yoğurdu etle gömünce müptelası oluyorlar. Burnuma koktu ya şöyle bol tereyağlı. Gece gece aferin valla. Konuya bak...
İçli köfte der ve susarım
Mantı kebap tavuklu pilav yaninda fasulye off 😃
Ben hangisini yaptıysam o
Lahmacun
Sarma
İskender
Börek 🙂
Yaprak sarma
Kebap
Kuru fasulye 😄