Türk mutfağındaki çeşitlilik ve lezzetin tabii ki dünyadaki diğer mutfakları geride bıraktığı aşikar, peki ya size göre türk mutfağındaki en güzel yemek hangisidir? Benim Favorim Lahmacun ve Adana Testi Kebabı Perde Pilavı Iskender KebapMantı Karnıyarik Adana KebapLahmacun
Dünya'nın en güzel ve en zengin mutfağına sahibiz herkese hitap ediyor bir kere lezzetini söylemeye lüzum dahi yok , güya Fransız ve Çin mutfakları da meşhurmuş birinde salyangoz diğerinde yarasa var artık gerisini siz düşünün , istifra edeceğim şimdi :) Tek bir tanesini seçemem bile , kim bilir daha bilmediğimiz kaç tane yöresel tatlarımız var :)
Bence Türkiyenin en güzel yemeği hatta dünyanın en güzel yemeği lahmacundur gerçekten çok harika bir yemek çocukluğumdan beri aşığım diyebilirim yani bana göre dünyanın 8. Harikası diyebilirim özellikle içinde bol salata olacak limonuda sıkacaksın yanında da içecek olarak büyük boy ayran olacak off miss.
Kendi en sevdiğim yemekleri bir kenara bırakıyorum bu soruda. Biraz daha geleneksel olarak düşünüyorum. İlk akla gelen kebap olur kesinlikle. Ama bence yaprak sarması. Özenle sarılmış, limonla süslenmiş, zeytinyağı ile servis edilmiş... Yeterince iştah açıcı oldu mu? 😄