Makarna üşengeçlerin yemeği mi yoksa ağzının tadını bilenlerin mi?

Makarna bence hafife alınıyor. Makarna için kullanılabilecek çeşit çeşit sos var. Aslında çok zengin bir yemek çeşidi ama bazıları üşengeç işi olarak görüyor. Sizce hangisi?
Makarna kimin elinde ona göre şekil değiştiren bir yiyecek aslında aynı insanoğluna benziyor. İşini bilen kişilerin eline geçerse bir tabağına acımadan 100 lira bile verirsin. İşini bilmeyen birisine düşerse haşlar margarinle karıştırır getirir önüne bomboş hamur yersin
yaaa, inanılmaz br benzetme oldu. altına imzamı atarım 😍
Kaynatıp sade veya salçalı yapıyorsa kesinlikle üşengeç işi.
Ama özel soslar hazırlıyorsa kesinlikle ağzının tadını bilen insan işi hiçmüşenöeöe saatlerce sos yapabilirim makarna yanına ama şekli de önemli yassı spagetti ile dirsek makarnayı çok seviyorum ben.
Her iki şık ta cevap olarak söylenebilir aslında ama makarna aynı zamanda uğraştırıcı da olabilir farklı tekniklerle yapılırsa bizim milletimiz sadece salçayla ketçapla yoğurtla yaptığı için üşengeçlerin yemeği oluyor
doğru aslında, makarnaya karşı bakış açımıza bağlı
Eğer makarna yapıyorsam ketçap mayonez sıkarak İtalyan mutfağına saygısızlık etmem.😋 Özellikle çeşitli soslar hazırlarım. Makarna sanat ve aşktır benim için.
Görüş
25Görüş
Ağzının tadını bilenler tabi ki. Özel sosu olmasa bile harika bir lezzet.
her iki şık da doğru aslında.
kişiye göre tercih sebebi değişir.
üşengeç insanlar da kullanır. makarnanın türlü tariflerini bilip damağa hitap eden de olabilir.
Sadece haşlayıp bir ketçapla yenilirse evet üşengeçlerin işi ama sosuna kadar özen gösterilirse ağzının tadını bilenlerin işidir..
katılıyorum
Ben ya usengecim yoksa makarna yemem. Makarna yapamamda zaten ketcup falan iyy usengecligimden yiyom
Değişiyor. Örneğin basit bir makarna yapılırsa üşengeç işi olurken, soslu bir makarna yapılırsa da ağzının tadını bilenlerin işi olur.
makarna güzel yapıldığında mükemmel yemektir bence. ama yağlı tuzlu olursa üşengeçlerin yemeği olur :)
Onu bunu bilmem de spagetti dehşet yaa.
bayılırım ben de
Düz haşlayan üşengeç. Benim gibi bol malzemeli çeşitli yapan ağız tadını bilen gibidir.
Hallo,
Hem pratik hem lezzetli.
Danke schön.
Evde 100 kilo makarna var benden başka seven yok nedense.
İki şık arasında kaldım bence ikisidə şıkkı olması lazımdı
Makarna üşenirken ağız tadını ve bu lezzetin keyfini sürenlerin işi😅
işte bu :D
Soslu yapılınca ağzının tadını bilen diğer türlü üşengeç yemeği..
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Makarna is love... ⭐😎😎
#tubasueda 🍀🍀
Beş milyon çeşidi de olsa sağlık açısından uzun sürede yorgunluk yapıyor
çok sık tüketmemek lazım tabii
Hergün yenmez severim
Ağzının tadını bilenler için. Normal yaparsa bişey yok. Tadını veren özel hazırlanan soslar.
Ağzının tadını bilenlerin. Net kim ne derse desin tartışmaya kapalı benim için.
Makarna yapmaya bile üşenen kişiler var bence üşengeçlerin yemeği değil
basit yapılan makarna üşengeçlerin işi. ama mükemmel bir sosla yapılırsa gerçekten mükemmel bir yemek.
biz mükemmel sosu tercih ederiz
En İyi Görüş