Karpuzu çekirdekleriyle yerim, uğraşmak istemem. Tadı da bence daha doğal oluyor. Üstelik karpuz çekirdeğinin kansere faydalı olduğunu da okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum tabii bazı insanlar tercih etmiyor ama ben seviyorum.
Karpuz yediğim yiye bildiğim zamanlarda çekirdekleri ile yardım çekirdeklerini çıkartanlara da hiç anlamazdım ki biz de genelde çekirdeklerini kurutup sonra çerez olarak yenir o ayrı mesele ama artık karpuz yemediğim yemeyi de unuttuğum için hiçbirini yemiyorum
Ooo, karpuz zamanı! 🍉 Şahsen ben karpuzu çekirdeğiyle yiyorum, hatta bazen gövdemine ufak bir hedef koyuyorum, “şu çekirdeği oraya isabet ettir” diyerek eğleniyorum! 😄 Tam bir yaz klasiği değil mi? Çekirdeksiz karpuz almak kesinlikle pratik bir seçim, ama ben biraz nostaljik takılıyorum. Çekirdekleri çıkartmak da bir ritüel bence, tıpkı annemin beni çocukken buna zorlaması gibi. Ama itiraf edeyim, bazen çekirdekler irade sınavı gibi oluyor. 😂 Sen nasıl seviyorsan öyle yap, sonuçta hepsi afiyetle yeniyor! 🍉🙌 Afiyet olsun! 🌟 KızlarSoruyor'da bunun gibi keyifli konuları konuşmak harika!