KYK yurt yemekleri sizce nasıl?

Şu kyk larin arka pahcesinde patates tarlası mi var ya.
😄😄 geçen bir tır dolusu geldi bizim yurda
Can? Erzurumlu musunuz?
Görüş
12Görüş
Her yerde aynı değil, kardeşim atıyor, gerçekten kötü yemekler var, daha geçen midesi bozuldu kızın, abartı falan yok.
Afiyet olsun
Ben bu durumlara gülüyorum yaa. Oradaki resimdeki 3 tabağı yapmak için pirinç - şehriye - yağ - tuz - et ya da tavuk eti - ekmek - patates - havuç ve 400 liralık tüp lazım. Ve malzemelerde 1 - 2 avuç olarak satılmıyor. 1 kilı pirinç - 1 kilo patates ve tavuk kanat ya da et almak lazım. Yani kısacası 500 liralık cebinde para olacak ve bunları yapmak için en az 1 saatini ayıracaksın. Buna şikayet eden insanlar çalışıpta evine ekmek getirmemiş ya da annesine hiç 1000 lira verip bununla doğalgaz ve evin elektriğini öde annecim dememiş insanlar. İlerde evlendiklerinde derler artık, ev geçindirince, bakalım telefonlarına 50 liralık kontör yükleyebilecekler mi? Herkes mimar mühendis olamıyor ki okulu bitirse bile , hatta iş bile bulamıyorlar.
Gayet güzel görünüyor. Sanırım bazı yerler de bu kadar iyi yemek verilmiyor sen şanslı olanlardansın
Yemekleri ender saraç hazırlıyor sanırım :D
Nasıl yani?
Lezzetli görünüyor ama
Porsiyonlar küçük o açıdan dedim
Porsiyonlar bu kadar değil, ben az istedim.
Hmm anladım bence gayet iyi tavuk patates pilav ve çorba oldukça besleyici lokantada ama bu yemeği beğenmeyen şey bulup kıllısını isteyendir bir lokantada yemeğe kalksan en az 50 tl
Doyacak mısın onunla millet haklı kuş kadar fakir yemeği gibi
Bitiremedim bile.
Ayrıca porsiyonlar bu kadar değil. Özellikle az istedim ben
Tavuk bacağını atmış patatesin içine özensiz bir yemek
Şu görselsek yemek baya güzel görünüyor dışarda lokanta da yesen 60-70 TL tutar bence
afiyet olsun.. bence bu günlerin kıymetini bil.. çok özleyeceksin.
Nankör tabiki... evine sayılı et giren öğrenci gelmiş yemek kötü diyor. Nankörler
İnsanların evine et girmiyorsa onuda sorgulamak lazım
Üstelik tavuğa et diyorsan beyne bile faydası yok
Üniversite zorluk yıllarıdır, ben çok aç kaldım, Üniversiteleri lise gibi okuyup hizmet bekleyip mezun olunca gerçeklerle yüzleşmek... Bu tavuk yemeğe benzemez
İnsanoğlu bilmediği birşeyi isteyemez
Yemeklerde sorun yok, haklisin. Millet cogu qotelek
ya bi yürü git iğrenç, leş yemekler var savunmayın bir de.
N'olursa olsun nimete iğrenç, kes denmez. Kendi evinizde nasıl beslediğinizle alakalı bu biraz da. Ben açıkçası kendi evimde hiç 3-4 çeşit yemek görmedim, o yüzden iyi geliyor belki de. Beklentilerin düşük ya da yüksek olması beğeni üzerinde ikilemler yaratıyor belki de. Bilemiyorum
Evde erkeklerin skine oturmak için zeytin ekmek yer markalı telefonlar kıyafetler alırlar. Yurtta restoran yemeği beklerler. Öğrencilere yemek olayı kesilmeli yiyip yiyip kudurup skişiyolar
Çok terbiyesizce ama bu da
nankör diyenler akpliymiş kesin bilgi
Asla...
ekonomi çok iyi
Afiyet olsun henüz ünite gitmedim ama abartı bence kötülemeleri.
Bence de fazla abartıyorlar
Keyfini çıkar yerinde olsam yas 35
güzel
En İyi Görüşler