- Yeme & İçme konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılvallaha benim zamanımda pek iyi değildi görüntü aynı bunun gibiydi işte vasatın bir tık üstü hatta bazı zamanlar hastane yemeği gibi oluyor köfteler buz gibi oluyor sanırsın dondurma yiyorsun. buzhane köftesi mübarek :D geçenlerde gene bir gittim baktım pek değişme olmamış biraz daha iyi işte idare eder.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl
2.5 lira ek ödeme ile aldım. Buraya dün akşam 2.5 lira verdim doyurucuydu normal yani tabii ucuz değil ama idare eder.
Nohut yemeği...6₺
Bulgur pilavı...4₺
Mevsim Salata.. 3.5₺
Ayran...1.5₺
Ekmek...0.50₺
Toplam...15.5₺
15.5- 13= 2.5₺07 Yorumla- +1 yıl
Tam benim bir günlük yemeğim harika yeniden mi okusam
- +1 yıl
@biradetmehmet yalaksn
- +1 yıl
@ALPMASTER kardeşim 1.70 boyunda 75-80 kilo biriyim ben doydum kişiden kişiye değişir. İstesem 15 tabak yiyecek kadar da param var doymasam yerdim. Yukarıda da belirttim ucuz değil ama idare eder.
Soran+1 yılPilav ve salata hiç güzel görünmüyor.
- +1 yıl
Görüntüye göre lezzetli tabii zevkler ve renkler tartışılmaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yıl4 yıl kyk da kaldım, kyk bursu aldım, annem de babam da işçiydi, ben hukuk fakültesini kazanmıştım. Gerçekten devlet sağ olsun bana yardımı çok oldu ama bunu tamamlayan birçok öğrenci olduğu gerçeğini değiştirmez. Yardımlar daha genele yayılmalı, yurt sayısı artırılmalı. Kaldığım dönemde kyk yemekleri gerçekten çok iyiydi otel gibiydi. Yeni yapılan bir kyk idi benimki. Fiyat konusu ise sabah kahvaltısında da akşam yemeğinde de kendimden ekliyordum. Özellikle sabah kahvaltısında hep ekliyordum 5 TL ye kadar ama oda çok degil. Akşam yemeğinde 3,4 TL en fazla ekliyordum.
42 Yorumla- +1 yıl
Bende hukuk okudum ama devletin neredeyse hiç yardımı olmadı benim durumum seninkinden daha kötü olduğundan derse bile gidemiyordum yurt dışına çalışmaya gidiyordum sınav haftası gelip kyk da misafir öğrenci olarak günlük 8.5 TL ye kalıyordum onda da yaşamadığım zorluk kalmadı mesela bu işlemi haftalık yapıyorlar ve sınav dönemim neredeyse 1 ay ı kapsadığından başka yurtta kalmak için mücadele ediyordum üstelik bana burs da çıkmadı kredi almak durumunda kaldım 36.123,59 TL geri ödeme çıktı Hollanda da yağmurun altında taş kırarken derse gelenlere ekstra puan ekleyen hocalar oldu fakültenin önüne eşek bağlasak 4 sene sonra diploması olacak diye sitem edince sınıf grubunu kutuplaştırdım 1. sene fazla sallamadım dersleri ama 2. sene sabahlara kadar ders çalışarak çok sağlam temel oluşturdum 3. sınıfta Allah a imanım arttı çünkü bu kadar olumsuzluğa rağmen işlerim yoğunlaşmaya başladı ve aylık 40.000 TL den fazla para kazanmaya başladım derslere hiç önem veremedim ama Allah bana korona virüsü çıkardı uzaktan eğitimle 3. ve 4. sınıfı hiçbir şey bilmeden geçtim şimdi adli yargı hakimlik sınavına hazırlanıyorum eksikliklerimi çok zor da olsa tamamladım kazanamasam da benim için her zaman alternatif yollar mevcut bence en önemlisi insanın planı olması sonuçta nereye gideceğini bilmiyorsan hangi yoldan gittiğinin bir önemi yok
Cevap sahibi+1 yıl@EnzamiKumi dostum ben kendi durumundan bahsettim zaten kimse zorluk çekmiyor vs demedim. Aksine imkanların genele yayılması gerektiğini de özellikle belirttim. Nankör değiliz şükür bize sunulanı inkar edecek değiliz. Eğer kyk çıkmasaydı ne ev tutabilirdi ailem ne de özel yurt. Çok şükür ki eğitimime ara vermememi sağladı kyk burs ve yurdu.
- Yeme & İçme konusunda 602 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle yemekleri berbat.
Yurtta kalıyorum, o kadar para veriyorum, aç kalıyorum.
Kahvalti vasat, akşam yemeği vasat. Hem porsiyonlari az, hem yemekleri kötü.
Örneğin; mercimek çorbası alayım diyorum yemeğin ilk çıktığı saatte gitsem bile, çorba soğuk oluyor.36 Yorumla
Soran+1 yılEvet bizim yemeklerde çok kötü cidden ne yapıcaz hiç bilmiyorum
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
5 ay kayak da kalmış 3 kez zehirlenmiş ve bu sürede 2 kez isyan çıkmıştı. Bu isyanların nedeni de yurt yönetiminin cahil ve yobazlık destekçisi olmasıydı. İnternet yoktu 0.001 mbps çıkıyodu testte.
Bu çıksın diye dua ediyorsanız boşuna okuyorsunuzdur. Kyk da ancak sinir ve ruh hastası olunur. Öğrenci değil.
+1 yılKykda 2 sene kalmıştım. İlk zamanlar yemekler iyiydi ama sonra çok kötü bozdular. Hep aç kaldım. Dışardan falan yiyemiyodum pahalıydı. Sıkıntı ya kyk. Okumasam diyordum bazen ama yaşadığım şehir çok küçük ve yapabilecek hiçbir şeyim yoktu. Şu an evde kalıyorum okumaya devam ediyorum
30 Yorumla
+1 yılben memnundum kyk yemeklerinden
kahvaltıda en fazla 1 tl geçtiğim olmuştur
akşam yemeğinde de en fazla 4
ama 4tl geçtiğimde tıka basa doyuyordum yani
yemekleri de iyiydi
sadece köfte olarak verdikleri şey köfte değildi asdjnasdk değişik bir şeydi30 YorumlaKyk'da kalmıyorum abla Süleymancı yurtlarında kalıyorum ve yemekler kat kat daha iyi ve Kyk'da dan ucuz ortam da kyk gibi pis kötü değil pırlanta gibi çocuklar var ortam mis gibi valla ben memnunum halimden🤗🤭🤭
231 Yorumla- +1 yıl
Özendirmeyin derim. Şucularım bucuların verdiği bir bardak suyu bile içmeyin. Bugün kral gibi göğsünüzü gere gere dolaşırsınız ama yarın ne olacağı belli olmaz. Aynı dünün kralının bugün soytarı olması gibi.
Soran+1 yılBenim arkadaşımda süleymancıların yurdunda kalıyordu ve oda aynısını söylemişti ama o mecburiyetten kalıyordu. Bu hafta KYK yurdu çıkınca direk KYK yurduna gitti.
Soran+1 yılArkadaşım erkek zaten ve arkadaşıma orada zorla ibadet yaptırıyorlarmış ve sürekli okulda bile arayıp rahatsız ediyorlarmış. Günde 5 vakit namaz artı dualar derken çocuk derslerine zaman ayıramıyordu.
Soran+1 yılDinde zorlama yoktur güzel kardeşim eğer kişi bunu yapmak istemiyorsa kimsenin onu zorlamaya hakkı yok. Bu sonuçta Allah’la onun arasında bir şey.
- +1 yıl
Namazı kılmak istemeyen o yurda girmeyecek o zaman. Zorla mı yurda aldılar @faruk2059
- +1 yıl
Heryerin kuralları var. Geçen gün ingilteredeki yatılı okulların fiyatlarına baktım. Bizim bi arkadaşın kızı yurt dışında okumak istiyordu. Babası ancak yatılı olursa gidebilirsin dedi. Piiuuvvv kural cenneti resmen. Tabi çıkanı havada kapıyorlarmış. Ama o kadar paraya ve disipline bizimkiler katlanamaz
- +1 yıl
Herkes anlasa sen yurtta yer bulabilir misin acaba 😂😂😂 işine bak
- +1 yıl
7-8 yıl önce bu söylediklerinin aynısını feto için söylüyorlardı. Tek amaçları ahireti kurtarmakmış, vırt zırt meseleler. Nacizane tavsiyem Tarikatlardan uzak durun. Namazını yurt müdürü kıl dedi diye deiil, Kuranda emredildiği için kıl.
- +1 yıl
7-8 yıl önce de fetoda çok namuslu görünürdü. Namussuz dedi diye hapis yatanı da biliyoruz.
Sen de o cemaat bu cemaat dolanıyorsun bakalım. Kpss den atanma ihtimalin yok sanırım.
Gizli Üye(25-29)+1 yılOkul yemekleri guzeldi bence ama bazılari yok midem bulanıyor diyip dışardan yeme meraklisiydi ama KYK yurt her zaman olmasada disimize göre bir şey buluyorduk işte benim için tek kötü yanı akşam yemeginin beste başlaması o saatten sonra yemek kalmıyordu bizde mecbur erken yiyorduk sonra yatana kadar acikiyordukOdada başka şeylerde yiyorduk
20 Yorumla
+1 yılAkşam yemeği olarak idare eder ama kahvaltı yetersiz bence fakat şöyle bir hesap yaptım. sabah 5 akşam 5 lira ödeme yapıp yesem bile toplamda yemek ve barınmaya 400+300 = 700 lira ödemiş oluyorum. Zaten piyasada 700 liraya ev bile tutamam tabii hiç parası olmayan için cok para bir şey demiyorum ama piyasaya bakınca yune ucuz oluyor tabii bizim yurt sakin ve odalar 2-3 kişilik
30 Yorumla
+1 yılNe olursa olsun şükretmek lazım. Hiç olmayabilirdi de. O yüzden puanım 9/10.
1 puanı da hijyenden kırıyorum.30 Yorumla
+1 yılBen nedense birkaç kere kustum. Dokumuyor yemekler bana
Eskiden daha iyiydi ya da benim ağzımın tadı bozuldu31 Yorumla- +1 yıl
Yağ kalitesizdir hanımefendi
- Yeme & İçme konusunda 446 cevap paylaştı.
+1 yılbeğenmeyen eve çıksın nankörler birde nasıl diye soruyor
31 Yorumla
Soran+1 yılEve çıkmak kolaydı san ki
Ayrı beğenmek zorunda değilim.
+1 yılKyk bilmem de ben özel yurtta kalmama rağmen yemekleri kötü
32 Yorumla
Soran+1 yılÖzel yurda ne kadar ödüyorsun?
- +1 yıl
Aylık 1700
Gizli Üye(25-29)+1 yılBerbattı 2-3 kez zehirlendim yemeklerden. Son durumda eve çıktım kendi yemeğimi kendim yaptım fakat kimsenin okul okumasını önermem. Diş doktru doktor hemşire vs. okumayanlar boşuna okumasın çünkü işsizsiniz.
20 Yorumlabizim yurdun yemekleri iyiydi şu tepsiyi tabakları bile özlemişim 😂
21 Yorumla
Soran+1 yılBizimkisi kötü maalesef
- Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılHenüz üni okumuyorum ama üni okursam asla yurtta kalamam bu yaştan sonra.
Ev en rahatı.
Zeytin peynir ekmek yiyerek geçsede o evdeki rahatlık hiç bir yerde yok.04 Yorumla- +1 yıl
Ev kiraları uçuyor.
- +1 yıl
@Esracığımnbr Evet maalesef öyle. İşin daha garip olanı şu an sanırım öyle bir uçmuş ki ev arkadaşıyla bile baş edilecek gibi değil.
- +1 yıl
Ben üni okurken aynı zamanda kariyer yapacak şekilde ayarlayacağım. Beni pek zorlamaz gibi ama ailesi ne gönderirse o şekilde yaşayanların vay haline.
- +1 yıl
Yani ben 🤷♀️ yine de Allah babamı başımdan eksik etmesin.
+1 yılKYK da kalmadım hiç ama bizim üniversitenin yemekhanesi gayet iyi. Her girişte 4tl basıyorsun, 4tl için güzel yemekler çıkıyor, doyuruyor. Ya da benim damak zevkim vasat olabilir shdnsbnfndnfmdnvm
00 Yorumla
+1 yılAlman yemeklerinden iyidir kank Türk eli değiyor neticede😪
30 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılTatlıları çok güzel. Sadece pilav ve makarna 🍝 patates kızartması hariç güzel buluyorum
20 Yorumla
+1 yılBizim ki Kyk değil vakıf yurdu ve sadece 2 kaşık pilav koyuyorlar hep açım
21 Yorumla- +1 yıl
Şehir meresi
+1 yılEv yemeği yiyorum böyle bir derdim yok pilav lapa resmen burdan belli
20 YorumlaMakarna görünce dayanamıyorum ben kesin beğenirdim öğrenci olsaydım
20 YorumlaKYK da kalmadım ama üniversitede öğle yemeklerini okuldan yerdik haftalık 8.5 TL'ye. Gerçi benim aram aşçıyla baya iyiydi ben bedavaya yiyordum 😂
00 Yorumla
+1 yılAnnem kykda aşçılık yaptı. O yurtta uzun yıllar kalan kimse o kadar güzel yemek yememiştir. Maalesef diğer aşçılar özenmiyor yemek yaparken.
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılKyk da kalmadım ama beğenmiyosan şöyle yapabilirsin.. kampüste yemekhaneler oluyodu benim zamanımda hem ucuz hemde çok lezzetliydi yemekleri varsa böyle bir imkanın yararlan derim
01 Yorumla
Soran+1 yılSadece öğlen var yemek akşam yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılKahvaltıları çok güzel oluyor ama akşam yemekleri için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Fiyatlarda git gide arttı, değmiyor cidden.
20 Yorumla
+1 yılYoktan iyidir afiyet olsun.
21 Yorumla
Soran+1 yılBiz öğrenceyiz ve yemekler cidden çok pahalı her defasında geçmesi bizi maddi açıdan zorluyor
Eskiden kötüydü, şimdiyi bilmiyorum fakat gene kötü olduğunu duyuyoruz
00 Yorumlaİşinde gücünde adamım iş yerimde yer çekimi dahi yok lakin iyi olan tek şey yemeklerimiz 😃
00 YorumlaSize gene fazla koyuyorlar ben liseyi yatılı okudum tatlı tabağında yiyorduk
00 Yorumla
+1 yılBenin kaldığım KYK gayet iyiydi sadece sabah kahvaltısındaki patates kızartması kötüydü
00 Yorumla
+1 yılYemekler sıcak değil ve bazıları çok yağlı ayrıca pates kızartması ve köfteler kuru oluyor ama bı şekilde karnını doyuruyor orası doğru.
30 Yorumla
+1 yılPorsiyonlar az ve fiyatlar pahalı.
Çoğu sefer üste para veriyorum. Doyduğumu pek söyleyemem artık odada aparatif bişeyler yapıyorum. Allah yardımcısı olsun hepimizin10 Yorumla
+1 yılÖzel üniversitede burslu okuyorum en az 20 tl tat rezalet ve cokta doldurmuyorlar
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2001 2006 srsdındakıler kotuydu ama ıhaleyı kımın aldıgına baglı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç çeşit alabiliyorsun ki hem makarna hem pilav almişsin
00 Yorumla
+1 yılResimdekinin bir KYK yurdu yemeği olduğunu sanmıyorum. eger öyle ise aşçının iyi gününe denk gelmiş. gorseldeki porsiyonlar çok fazla.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet bu görseli internetten buldum ve genelde bu kadar çok olmuyor porsiyonlar.
+1 yılBiz okurken iyiydi 2016 ya kadar. Sonrasını bilmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYurtta işletmeciyiz sormak istediğin soru varsa sorabilirsin
00 Yorumla
+1 yılGünlük +5 lira geçiyorum net şekilde ama değiyor, yemekler cidden güzel.
01 Yorumla
Soran+1 yılBizim kahvaltı ile beraber günlük en az 10 TL geçiyor
Her gün Aynı yemekler var. Fiyat olarak çok az buluyorum
10 YorumlaKYK da kalmak bı ayrıcalıktır
41 YorumlaBenim kaldığım dönemde her şey gayet iyiydi, bilet miktarı yeterliydi gayet içi geçti yani
01 Yorumla- +1 yıl
Kaç yılı?
KYK işte... 10 yıl önce falan idare ederdi..
30 Yorumla
+1 yılBence güzel ama bir tık pahallı
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen yurtta kalıyoken güzeldi 🙃 1 sene ege üni bornova kyk, 3 sene afyon tınaztepe kyk.
00 YorumlaMakarna ile pilavı aynı anda mı veriyorlar?
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır bu görsel temsili ama İstiyen ikisini birden alabilir.
görseldeki sizin mi? fiyatı ne kadar?
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır temsili
+1 yılPilavla makarnamı yiyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır görsel temsili
Gizli Üye(18-24)+1 yılbu yurt yemegi ise aşiri iyi degilmi?
29 Yorumla
Soran+1 yılHayır bu görsel temsili
Cevap sahibi+1 yılhm anladim üniversiteye gitmedigim icin bilmiyorum ama yemeklerden sikayet eden cok
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılkazanamadm
- +1 yıl
kaç yaşındasın. hangi bölümü istiyordun
Cevap sahibi+1 yıl19.5 ağız ve diş sağlığı
- +1 yıl
bende yeni 20 oldum. ne istediğini bilerek sınava hazırlan.
Cevap sahibi+1 yılartık çok geç
- +1 yıl
düşünsene yurt yemeğini birlikte yan yana yiyoruz. ne iyi ettin de geldin,😊😊😊😊😊
- Yeme & İçme konusunda 731 cevap paylaştı.
+1 yılGörüntü çok güzel lezzet nasıl bilemem
00 Yorumla Kötü
36 Yorumla
Soran+1 yılona bakarsan dışarda O fiyata dışarda o kadar kötü yapılmış yemekte yiyemezssin. Lezzet olmadıktan sonra ucuz olmasının bir anlamı yok.
+1 yılBerbat maalesef. :(
32 Yorumla
Soran+1 yılBizimki de öyle
- +1 yıl
😔😔
+1 yılBok gibi
15 Yorumla- +1 yıl
Kıl cikti yemegimden
- +1 yıl
Aydın
Soran+1 yılBizimkinden de kıl çıkmıştı cidden çok pisler ya 😡😠
Şehire bağlı aslında ama geneli berbat!!
20 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılHic yemedim ama o paraya o kadar yani
00 Yorumla
+1 yılFiyat pahalı onun dışında sıkıntı yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİBB yurt tek geçerim
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılIyidir
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMemnun değilim
30 Yorumla
+1 yılKyk?
10 YorumlaHiç bir fikrim yok