Yeme & İçme Yurt yemeklerinizden memnun musunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Benim sürekli sınırı geçtiği için ekstra para ödemek zorunda kalıyorum yoksa karnım doymuyor. Örneğin ilk resimde ki yemeklere 11 tl ödedim toplam. Cidden çok pahalı. Üstelik hiçte lezzetli değil. Tadları çok kötü. Sizin yurt yemekleri nasıl? Yurt yemeklerinizden memnun musunuz? Cevapla Resim Soruları Pahalı Soruları Memnuniyet Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Tostoyevskiiii Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Ama. sende çok yiyorsun bu ne kısır makarna kuru fasulye üçü de ayrı yemek nasıl yiyorsun miden çok geniş o zaman yani ne diyim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sanane ya istediğimi yerim ve anca yetiyor evet var mı bir itirazın Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ben hiç memnun değildim 😝 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Et yemekleri özellikle çok kötü oluyor Yorumla Edaaa97 +1 yıl Tamam sus 😂😝 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ama. sende çok yiyorsun bu ne kısır makarna kuru fasulye üçü de ayrı yemek nasıl yiyorsun miden çok geniş o zaman yani ne diyim
Sanane ya istediğimi yerim ve anca yetiyor evet var mı bir itirazın
Ben hiç memnun değildim 😝
Et yemekleri özellikle çok kötü oluyor
Tamam sus 😂😝
Hiç yemedim yurt yemeklerini
Rezalet 😢😢
Değilim