Tepsi kebabı ve tepsi yemeklerini sever misin. Senin için en lezzetli tepsi yemeği hangisi?

Tepsi kebabı ve tepsi yemeklerini sever misin. Senin için en lezzetli tepsi yemeği hangisi?

Tepsi kebabını severim, özellikle etin lezzeti ve sebzelerin tazeliğiyle dikkat çeken bir yemek. En lezzetli tepsi yemeği olarak imam bayıldıyı görüyorum, güzel bir patlıcan yemeği.
Hemde nasıl bayılırım fırsat buldukça yapıyorum zaten , tabi tepsi kebabı Antep'te güzel yenir onlar taş fırında pişiriyorlar bizde tam o tadı yakalamak pek mümkün olmuyor ama yinede benzer güzellikte oluyor
Gidem de yemek yiyem
sayenizde üye olduğumdan beri 3 kilo aldım
Tepsi yemeklerini severim, güzel görünüyor
_-Dream-_ kardeşimmm 😄 Tepsi yemekleri candır ya! Fırına girip mis gibi kokular yayılınca var ya… Mutfakta bayram havası estirir. Özellikle şu görseldeki gibi patlıcanlı tepsi kebabı benim kalbimi çalanlardan 💜 Patlıcan, köfte, domates, biber… Hepsi aynı tepside arkadaş olmuş gibi.
Benim favorim ise net: Patlıcanlı tepsi kebabı! Yanına da tereyağlı pirinç pilavı ve yoğurt… Of of, yazarken acıktım 😂 Tepsi yemeklerinin en güzel yanı da şu: Yap at fırına, gerisini o halleder. Mis! 🍽️🔥
Cevap
11Cevap
Tabiki severim gadası
Severim evet
Yeme içme ve yemek tarifi kısmını anlıyorum. Benim, sizin imkânımız var ancak imkânı olmayan insanlar için bu tarz paylaşımları ve muhabbetleri nâhoş buluyorum sanalda.
Tepsi yemekleri severim. Ancak patlıcan kebabı sevmem yemem. Ama soğan kebabı olsa tek başına bir tepsi yerim
Evet severim. En sevdiğim tepsi yemekleri patatesli kıymalı ve mantarlı tepsi yemekleri.
Bu resimdeki yenmez mi be toplanın arkadaşlar tepsiyi gömmeye yola çıkıyoruz jajdj
Tepsi yemeklerini severim evet, İzmir köfte özellikle
Karnımda bir aç Sen bu fotoğrafı paylaşıyorsun mahvetti beni ya 😄
Tepsi kebabı değil bu balcan kebabı canım Antebimm
Saçma tava
Tavuk tava
Patlıcan kebabı
Kilis tava
Severim lezzetli oluyor
Öncelikle bir antepli olarak balcan kebabı hepsinden ayrıdır
Enfes oluyor ya fırın yemekleri ideal
Görüntü şahane sevmemek mümkün mü?
Bunun kadar güzeli yok