Kıbrıs köftesi, domates çorbası pilav ve tursu vardı yemekte grip olduğum için hiç tatlarını alamadım 😐 Kıbrıs köftesi ilk defa yedim nasıl yapılıyor bilen varmi?
Boğaziçi öğrenci yurdu, nou rezidans öğrenci yurdu, zeytinburnu öğrenci yurdu, Beşiktaş öğrenci yurdu, yurt ücreti ne kadar, evim dubleks, üst katı öğrencilere kiraya vereyim bari
Yemek dahil mi? Yukarı kat, 3 oda, teras var, banyo, tuvalet var, oda oda kiraya vermek mantıklı, odada kaç kişi kalıyorsunuz? Zor birşey aslında başkalarıyla aynı odada kalmak, insanın özeli var.
İyi para kazanıyorlar beş kimden yemeksiz 2000 alıyorlardı, yemeksiz 700 se 3500 lira, aslında odaları 1000 liradan, teraslıyı 1500 liraya kiraya versen iyi para, bir odada iki kişi kalsa kişi başı beş yüz lira, okulda var, en yanımda üç tane yakın okul, yüz metre içinde üç okul var. genç öğretmenler kalır
700 lira tek olsan hadi eder, tek başına oda 450 bile anca eder, çünkü küçük oda olur, verilir, yemek iki öğün mü 13, tek öğünse pahalı, senin gösterdiğin yemeğin maliyeti 5,45 lira oda köfte 3 lira tutar ondan, köfte olmasa başka yemek olsa belki 3.5 lira maliyeti olur
Kendin bir de kocama barbunya pilaki, iki tabak çıkıyor, 3,75 lira idi, büyük ton balığı 5,2 lira, orada hemen ısıt ye şeklinde tavuk döner, çiğ köfte, tatlı,
Bime, a 101 e git, su böreği, tepsisi plastik fırına at pişir börekler, piliç köfteler uygun buralarda, başka marketlerin yarı ve yüzde 65 fiyatına satılıyor.
Evet, özellikle İstanbul, insanlarının çoğu fırsatçı, dolandırıcı, doktorlar bile, yurtlar pahalı İstanbul'da, devletin hatası, fazla vergi almak için kızmıyor yurt sahiplerine, bir odada bir kişi kalması gerekir, başkasının yanında yaşamak zor, çok küçük tuvalet, banyo içinde olsa yeter, banyo, tuvalet dışarıda da olabilir, yurtlarda bir odada bir kişi kalmalı bence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Immm çok güzel kız bana da yollasana, okul yemekleri hep ilgimi çekmiştir
Yalnız pilavı çok koymuşlar pirinci pek sevmem ben
Gönderdim 😊
Nasıl gönderdin 😋
Zaten azıcık dibinde kaldı tabağın doyunca yiyemedim😊
Sipariş verdin siparişin hazır oldu gönderdim 😊
Aşk olsun kız tabağın dibinde kalanı mı göndercen bana 😒
Hayret daha gelmedi acep trafiğe mi takıldı 😅
Yok kız yanlış anladın sana yeni bir tane alırım İstanbul trafiği malûm yoğun 😊
Aynen kız hiç sorma 😅 aa bak demeyi unuttum afiyet olsun, inşallah köfteleri bırakmamışsındır yazık olur 😋😋
Bitti bitti Sağol 😊
Yarına ne var 😋
Yarın da paylaşcan mı yemeği 😋
Para yok yarın kendim yaparım yemeğimi belki daha uyguna geliyor tasarruf ediyorum 😊
Yurtta paralı mı yemek 😳 peki nerde yapıyorsun ne yapacaksın 😋
Burda yurdun mutfağı var orda yapcam halim olursa😊
Ne yapicam bilmiyorum aklımda birşey yok 😊
Makarna veya mantı yapabilirsin canım 😋
Ayrıca benim yerime de yemeni istiyorum her yediğinde bir gizli kız var bu lokmayı da onun yerine yiyorum de 😋😊😚🤗
Makarnadan bıktım ya belki karnabahar yemeği yaparim😊
Timam tatlım 😊
Çok mu yiyorsun makarnayı 😅 hım bak karnabahar da güzel yerime iki üç kaşık yersin artık 🤗😋
Timam sen yeterki iste😊
Anılarım depreşti şu an 😁
Ne anıların 😊
Yurttaki zamanlarım aynı düzendi 😁
Ben evde yaşıyordum yurda yerleştim yurdun elektrik su derdi falan yok daha iyi 😊
Yani ikisininde kendine göre artısı eksisi var tabi ama yurt iyidir iyi yapmışsın 😁
Evet kaptan😊
Hangi şehir
İstanbul
İyi şanslıymışsın yurt çıkmış 😂
Yurt çıkmadı ben formasyon alıyorum yarı özel yarı devlet yurdu kaldığım 😊
Ondan yarım ekmek var ve pilav çok demekki 😂😂devlet yurdunda çeyrek ekmekti 😂pilavda onun 3 te 1 i kadar 😂
Her şey para parasız o güzel yemekleri devlet vermezki devlet yurdu vahşi 😐😌
Azıcık zalım diyelim tam vahşide değil fena değildi benimkide 😂
Devlet yurdunda kalanlar en çok yemeklerinden şikayetçi güzel yemek verseler ölürler sanki acımasızlık
Ucuza kapatıyo işte
Evet ne bölüm okudun nerde
Fatsada Duim okudum
Duim ne
Deniz ulaştırma ve işletme müh. Yani gemi kaptanlığı
Güzelmiş kaptan
Teşekkür ederim 🙃
Rica ederim 😊
Benim kaderimde kuru fasulye pilav 😐😐😐
Hiç sevmem 😐
Sürekli yersen Alışırsın 😂😂😂
İçe tiksinirim😊😊
Peki
Güzel görünüyor. Afiyet olsun geçmiş olsun
Sağol kağan 😊
Aciktiğımı farkettim ya. Afiyet olsun bu arada
Karnını doyur sende sağol 😊
Sağol şimdi hazırlıyorum sofrayı
Afiyet olsun
Kyk mı bu?
Hayır yarı özel yarı devlet
Klasik fakir menüsü işte
Güzel yemekleriniz
Yurt İstanbulun hangi semtinde?
Ne yapacaksın 😐
Merak ettim, İstanbuldayım bende
Yok söylemem
Tamam, korkma gelmem, zaten tanımıyorum seni, Vezneciler mi?
No 😂
Tamam
Boğaziçi öğrenci yurdu, nou rezidans öğrenci yurdu, zeytinburnu öğrenci yurdu, Beşiktaş öğrenci yurdu, yurt ücreti ne kadar, evim dubleks, üst katı öğrencilere kiraya vereyim bari
Ben 700 e yurttayim sen de Uygun fiyata veriver öğrenci olmak çok zor gerçekten
Yemek dahil mi? Yukarı kat, 3 oda, teras var, banyo, tuvalet var, oda oda kiraya vermek mantıklı, odada kaç kişi kalıyorsunuz? Zor birşey aslında başkalarıyla aynı odada kalmak, insanın özeli var.
Yemeksiz 400 dür.
Yemek 3 çeşit 13 lira paralı kahvaltı 700 e dahil sadece
Oda 5 kişilik
Tek kisilik tutsam çok para mecbur kalıyorum 5 gün oldu zaten
İyi para kazanıyorlar beş kimden yemeksiz 2000 alıyorlardı, yemeksiz 700 se 3500 lira, aslında odaları 1000 liradan, teraslıyı 1500 liraya kiraya versen iyi para, bir odada iki kişi kalsa kişi başı beş yüz lira, okulda var, en yanımda üç tane yakın okul, yüz metre içinde üç okul var. genç öğretmenler kalır
Tek öğrenci falan da gelen olur herkes ev arkadaşı bulamıyor uygun fiyata veriver o söylediklerin tek kişi için çok pahalı bı kaç kişide bulmak zor
700 lira tek olsan hadi eder, tek başına oda 450 bile anca eder, çünkü küçük oda olur, verilir, yemek iki öğün mü 13, tek öğünse pahalı, senin gösterdiğin yemeğin maliyeti 5,45 lira oda köfte 3 lira tutar ondan, köfte olmasa başka yemek olsa belki 3.5 lira maliyeti olur
Akşam yemeği sadece 13 lira
Çok pahalı
Kendin bir de kocama barbunya pilaki, iki tabak çıkıyor, 3,75 lira idi, büyük ton balığı 5,2 lira, orada hemen ısıt ye şeklinde tavuk döner, çiğ köfte, tatlı,
Evet bu en Uygun fiyatlı yurt öbürleri hiç pahalı buna şükür ediyorum
bir de satılıyor bunlar
Kolay yemekler yapıyorum
Bimde
Yarında karnıbahar yemeği yaparim belki
Evet
Bime, a 101 e git, su böreği, tepsisi plastik fırına at pişir börekler, piliç köfteler uygun buralarda, başka marketlerin yarı ve yüzde 65 fiyatına satılıyor.
Evet doğru kaliteli olmasına da önem veriyorum
Öğrenci olmak çok zor
Allah bütün şehir dışında okuyanlarin yardımcisi olsun
Evet, özellikle İstanbul, insanlarının çoğu fırsatçı, dolandırıcı, doktorlar bile, yurtlar pahalı İstanbul'da, devletin hatası, fazla vergi almak için kızmıyor yurt sahiplerine, bir odada bir kişi kalması gerekir, başkasının yanında yaşamak zor, çok küçük tuvalet, banyo içinde olsa yeter, banyo, tuvalet dışarıda da olabilir, yurtlarda bir odada bir kişi kalmalı bence
Benim yurdumda banyo tuvalet ayrı yerde şanslıyım o konuda Allah'tan
Hangi bölümde okuyorsun?
Coğrafya
Coğrafya öğretmenliği mi?
Adı güzel tadı yok
Oo güzelmiş