Yeme & İçme Mangalda mı fırında mı (elektirikli ikisi de) daha iyi pişer pirzola? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor ve yapanlar varsa aranzda nasıl yapyorsunz? az bir değişik tarif filan var mı yoksa öylesine mi pişiryorsnz Güncellemeler+1 yıl hem dana pirzola hem kuzu pirzola Mangalda mı fırında mı (elektirikli ikisi de) daha iyi pişer pirzola? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Elektrikli ızgaralar biraz geç pişiriyor ama gerçek mangal tadını baya yakalıyor insan ben mangalı tercih ederim 1 0 Yorumla
PastırmaKrali Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Mangalda. Fırında yapacaksan da önce mühürle sonra fırına at. 1 0 Yorumla
Kotucocuk0707 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Mangal 1 5 Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Konum at bende geleyom Yorumla Soran +1 yıl elektrikli ama mangal da. öyle kömür filan değl Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Bende de var altına şu koy mangaldan çok farkı olmuyor Yorumla Soran +1 yıl elektrikli mangalın içine su konar mı. kapaklı filan bu bir de Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Valla benimki değil swnin ki nasil bilmiyorum markası modeli ne ben koyuyorum yani benimki konan cinsten Yorumla
Thepol59 Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl Elektrik tat vermez 1 3 Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Ne yapsın evin içinde kömür mü yaksin Yorumla Soran +1 yıl ikisi de elektrikli zaten. şehir yerinde evin içinde bu kadar ancak. buna göre tarif lazm Yorumla Thepol59 +1 yıl Kuzu ise mangal Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Elektrikli ızgaralar biraz geç pişiriyor ama gerçek mangal tadını baya yakalıyor insan ben mangalı tercih ederim
Mangalda. Fırında yapacaksan da önce mühürle sonra fırına at.
Mangal
Konum at bende geleyom
elektrikli ama mangal da. öyle kömür filan değl
Bende de var altına şu koy mangaldan çok farkı olmuyor
elektrikli mangalın içine su konar mı. kapaklı filan bu bir de
Valla benimki değil swnin ki nasil bilmiyorum markası modeli ne ben koyuyorum yani benimki konan cinsten
Elektrik tat vermez
Ne yapsın evin içinde kömür mü yaksin
ikisi de elektrikli zaten. şehir yerinde evin içinde bu kadar ancak. buna göre tarif lazm
Kuzu ise mangal