Yeme & İçme Dışarıdan yemek söylemeden önce yorumlarına dikkat ediyor musunuz? TwistzZz Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Müşterinin isyanı ve restoranın dümdüz cevabı beni kopardı😂😂 Dışarıdan yemek söylemeden önce yorumlarına dikkat ediyor musunuz? Cevapla Yorum Soruları Müşteri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Dikkat ediyorum tabi ki 0 0 Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Tabii ki yorumlarını ve puanlamalarına dikkat ederim 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Bilmediğim bir yerse bakıyorum muhakkak 0 0 Yorumla
Sisyphus35 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Mutlaka bakarım. Hatta dönerci abiyle yorumlara birlikte cevap verdiğimiz bile oluyor 😂 0 0 Yorumla
barbied Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yorumlar a nasıl bakılır ki 0 1 Yorumla TwistzZz +1 yıl Restorantın menüsünde yorumlar kısmı var ordan bakılıyor Yorumla
Burakx12 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Dışarıdan yemek söylemiyorum. Gerek de yok bence. 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Hayır sadece süresine bakıyorum 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 19b cevap paylaştı. Hic aklıma gelmez 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Dikkat ediyorum tabi ki
Tabii ki yorumlarını ve puanlamalarına dikkat ederim
Bilmediğim bir yerse bakıyorum muhakkak
Mutlaka bakarım. Hatta dönerci abiyle yorumlara birlikte cevap verdiğimiz bile oluyor 😂
Yorumlar a nasıl bakılır ki
Restorantın menüsünde yorumlar kısmı var ordan bakılıyor
Dışarıdan yemek söylemiyorum. Gerek de yok bence.
Hayır sadece süresine bakıyorum
Evet bakarim mutlaka
Restoran dayak istiyor
Tabi ki...
Hic aklıma gelmez
Evet
Evet okuyorum
😂😂 süper