Yeme & İçme İçini ısıtıcak bitki çayı hangisi? mihribann_95 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Adaçayı Papatya çayı Ihlamur Diğer (görüşlerde yazacağım) Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç İçini ısıtıcak bitki çayı hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Papatya çayı 0 0 Yorumla
8Lilith8 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Hepsi bebeklerim gibi nasil birini seçicem bilemiyorum. Adaçayı ve Bergamot diyorum. 2 0 Yorumla
barbied Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Mevlana çayı içiyorum ve kayısı ama ısınmak için değil ısınmayı sevmem 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,7b cevap paylaştı. şu an ıhlamur içiyorum. içinde bal limon ve karabiber de var :) 0 0 Yorumla
NevHa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Bitki çayı içemiyorum. Ballı süt içebilirim ancak. 1 1 Yorumla mihribann_95 +1 yıl ballı sütte çok severim. o da bir seçenek olabilir içimizi ısıtmak için bu akşam ballı süt yapacağım Yorumla
Gɴᴏꜱꜱɪᴇɴɴᴇꜱ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ada çayı ve anason çayı favorimdir. 🤷🏻 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Ihlamur 1 0 Yorumla
Ali-Rıza Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 477 cevap paylaştı. Kekikk 0 0 Yorumla
gizemlikız4444 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 964 cevap paylaştı. Yeşil cay 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,8b cevap paylaştı. Doğadan Form Çayı 0 0 Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. adaçayı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Papatya çayı
Hepsi bebeklerim gibi nasil birini seçicem bilemiyorum. Adaçayı ve Bergamot diyorum.
Mevlana çayı içiyorum ve kayısı ama ısınmak için değil ısınmayı sevmem
şu an ıhlamur içiyorum. içinde bal limon ve karabiber de var :)
Bitki çayı içemiyorum. Ballı süt içebilirim ancak.
ballı sütte çok severim. o da bir seçenek olabilir içimizi ısıtmak için bu akşam ballı süt yapacağım
Genelde bitki çayları tüketmiyorum
Ihlamur
Ihlamur ve ada çayı🍵
ıhlamur yanınada bal ve limon harika
Bitki çayı hiç sevmem
Ada çayı ve anason çayı favorimdir. 🤷🏻
Ihlamur
Yasemin çayı
Yeşil çay
Adaçayı
Yasemin
Ada cayini severim..