Sağlık Neyli bitki çayı seviyorsunuz? ŞeffaflığınRitmi Takip Et Guru Yaş: 95 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 710 Bitki çayını neyli Seversin?Pasiffloralı kedi otlu bilmem neli 🌸🩷🍒 Güncellemeler6 ay Reklam yapmışım yanlışlıkla Neyli bitki çayı seviyorsunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 17 kişi beğendi
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 6 ay Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yeşil cay ama ananas limon bilmem ne olacak yeterki yesil cayin tadi gelmesin agzima jdjss 0 0 Yorumla
s MFBH22 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 6 ay Sağlık konusunda 856 cevap paylaştı. Ben adaçayı ve zencefilli pasifloralı da çok severim ❤️ 0 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 6 ay Sağlık konusunda 1b cevap paylaştı. Pasiffloralı kedi otlu 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 6 ay Sağlık konusunda 442 cevap paylaştı. Kuş burnu çayı çok severim ara sıra içerim afiyet olsun güzel ablam 🩷 0 0 Yorumla
wkertenkele Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 6 ay epeydir hepsini severim aslında ama tarçin & portakal daha bi basska 😋 0 0 Yorumla
u Danielll Takip Et Master Yaş: 104 , eic 95% 6 ay anlamam ben bitki çayından ince belli bardağımı alırım çayımı içerim... 0 0 Yorumla
Loeyin Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 6 ay kiraz sapı ve rezene iyidi. ıhlamuru zaten hep içiyorum. çok da denemedim zaten denemek lazım. 0 0 Yorumla
comet88 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 6 ay Çayla pek aram yok. Ama ıhlamuru normal çaydan daha çok severim 0 0 Yorumla
akyazlaryasasın Takip Et Xper 1 Yaş: 23 6 ay Hibiskuslu ve çilekli olanlar çok iyi oluyor hem regl sancılarına da iyi geliyor. 0 0 Yorumla
TheDuygusal Takip Et Master Yaş: 41 , eic 100% 6 ay Sağlık konusunda 981 cevap paylaştı. Zencefil limon olabilir 0 0 Yorumla
Flankes1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 6 ay Sağlık konusunda 356 cevap paylaştı. Çay dediğin siyah olur 0 0 Yorumla
Ayçanınvloğu Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 6 ay Ada çayı vazgeçilmezim 0 1 Yorumla Ayçanınvloğu 6 ay abla? Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 6 ay Sağlık konusunda 311 cevap paylaştı. Normal yeşil çay tercihimdir 0 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 6 ay Sağlık konusunda 868 cevap paylaştı. Bitki çayı olsun nasıl olursa olsun 0 0 Yorumla
Mehmetemin38 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 93% 6 ay Genelde hubiskus çayı içerim bitkisel olarak 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 6 ay Sağlık konusunda 1,5b cevap paylaştı. bitki çayı sevmiyorum 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% 6 ay Sağlık konusunda 553 cevap paylaştı. Papatya Melissa başka içmiyorum 0 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 6 ay Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ihlamuru çok seviyorum 0 0 Yorumla
yılandoktoru Takip Et Master Yaş: 37 6 ay Sağlık konusunda 439 cevap paylaştı. Ananas acai yeşil çay 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 6 ay Sağlık konusunda 1,7b cevap paylaştı. Rose tea 0 0 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% 6 ay Sağlık konusunda 876 cevap paylaştı. Papatya çayı 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 6 ay Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Böğürtlen 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Yeşil cay ama ananas limon bilmem ne olacak yeterki yesil cayin tadi gelmesin agzima jdjss
Ben adaçayı ve zencefilli pasifloralı da çok severim ❤️
Kuş burnu çayı çok severim ara sıra içerim afiyet olsun güzel ablam 🩷
epeydir hepsini severim aslında ama tarçin & portakal daha bi basska 😋
anlamam ben bitki çayından ince belli bardağımı alırım çayımı içerim...
kiraz sapı ve rezene iyidi. ıhlamuru zaten hep içiyorum. çok da denemedim zaten denemek lazım.
Çayla pek aram yok. Ama ıhlamuru normal çaydan daha çok severim
Hibiskuslu ve çilekli olanlar çok iyi oluyor hem regl sancılarına da iyi geliyor.
Zencefil limon olabilir
Birçok bitki çayını severiz.
Çay dediğin siyah olur
Sade hatta şeker bile atmam
Ada çayı vazgeçilmezim
abla?
Normal yeşil çay tercihimdir
Papatya iyidir
Bitki çayı olsun nasıl olursa olsun
bugün doğal orjinal kuşburnu içeceğim
Ihlamur severim.
Genelde hubiskus çayı içerim bitkisel olarak