Bence çok da gerekli bir öğün değil. Böyle dışarı çıkıp kallavi bir sofra kurunca inanılmaz pahalı oluyor ve bence gereksiz de oluyor.

Bence çok da gerekli bir öğün değil. Böyle dışarı çıkıp kallavi bir sofra kurunca inanılmaz pahalı oluyor ve bence gereksiz de oluyor.

Genelde sabah kahvaltısı yapmayınca kendimde büyğk eksiklik hissediyorum. O nedenle vazgeçilmez gibi bir durum. Yalnız bazen tembellikten yataktan kalkmadığım zaman kahvaltı yapmayınca hatta nadiren o günü yemeksiz geçirince sanki midem küçülüyor. İlerleyen sabahlar kahvaltıyı geç saatlere erteliyorum.
açıkçası bence en önemli öğün kahvaltı , neden güne başlıyorsun enerjiye illa ihtiyacın var ayrıca sindirimin en kolay ve hızlı olduğu zamanlardan biri. metabolizmanın çalıştığı zamanlar sabah ve öğle vakitleri. çoğu insan akşam yemegine onem verir ama akşam belli saatlerden sonra cok hafif yemek lazım metabolizmanın sindirimi yavaşlıyor cunku. ama is hayatından dolayı kahvaltıya vakit bulamadıkları için insanlar genelde kahvaltıyı atlamak zorunda kalıyorlar
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Dışarıda kahvaltı yapılması kahvaltının anafikrine aykırı bence. Kahvaltı vazgeçilmez bir öğünden daha fazlası, güne mutlu ve bütün bir başlangıç bu sebeple yapılması gereken yer de evde, aile sofrası olmalı.⭐
#tubasueda 🍀🍀
Abartılıyor, Türklerin öncesinde kahvaltı kültürü yokmuş zaten insanlar uyanır, namaz kılarmış. İşlerine güçlerine başladıktan sonra kuşluk vakti dedikleri vakitte yemek yerlermiş. Kahvaltı kahve altından gelme. Türk kahvesi içiliyormuş 🙄
Cevap
2Cevap
Bence abartıyorlar
Pek aram yok.
Az yerim öğlen yemeğini çok yerim.
Abartmıyorlar aslında gerçekten bu doğru bir şey kahvaltıyı hayatından çıkartınca anlıyorsun
Pazar günü yapılan uzun süre sofra başında keyif yapılan kahvaltılar için evet
Benim için de öyle ama çok abartmaya gerek yok bir kaç faydalı yiyecek olsa yeter
Bazen bıkıyor insan ye ye hep aynı şeyler
abartmıyor kahvaltı önemlidir
kahvaltı vazgeçilmezdir bence deee
Abartmiyo mutluluk bence kahvaltı
Abartmıyoruz.
Gerekli bence
Abartmiyor bence
Bence de gereksiz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?