Yeme & İçme Ekmeğin üstüne sürülen tereyağına en çok yakışan bal mıdır yoksa reçel mi? DenizdekiHazine Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Sıcacık ekmeğin üstüne sürülen tereyağıyla beraber en çok hangi lezzet güzel gider? Bal mı reçel mi? Ekmeğin üstüne sürülen tereyağına en çok yakışan bal mıdır yoksa reçel mi? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Bal yakışır 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Ekmek sıcak ve hafif kızarmışsa birde üff😋 balı daha çok yakıştırıyorum u 0 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Bal çok yakışır. 1 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. İkisini değil de Nutella tercih ediyorum. Tereyağı ile daha da özleşiyor 0 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Bal tabi kii ama reçelde çok güzel oluyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Pahalilikdan onlari bile yiyemiyoz. Cok pahali en son 2 hafta tatilde kahvati da 5 cesit recel vrdi 0 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bence bal daha çok yakışıyor. 1 0 Yorumla
senol67671 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 768 cevap paylaştı. Receldir benc bal biraz agir 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Bal ama tuzsuz tereyağı olacak 0 0 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Peynir reçel bal 0 0 Yorumla
Hukukçu-06 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 97% +1 yıl Gerçek çam balını bulabilirsen efsanedir. 0 0 Yorumla
kuralsiz_pisikopat Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 351 cevap paylaştı. Baldan vaz gecmem kesinlikle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bal yakışır
Ekmek sıcak ve hafif kızarmışsa birde üff😋 balı daha çok yakıştırıyorum u
Bal çok yakışır.
İkisini değil de Nutella tercih ediyorum. Tereyağı ile daha da özleşiyor
Bal tabi kii ama reçelde çok güzel oluyor.
Pahalilikdan onlari bile yiyemiyoz. Cok pahali en son 2 hafta tatilde kahvati da 5 cesit recel vrdi
Bence bal daha çok yakışıyor.
ikisi de ama bal daha çok 😄
Receldir benc bal biraz agir
Bal ama tuzsuz tereyağı olacak
Peynir reçel bal
Gerçek çam balını bulabilirsen efsanedir.
Baldan vaz gecmem kesinlikle
Bal yakışıyor
Bal tabi