Yeme & İçme Yağlı ekmeğin üzerine bal mı? Reçel mi? Daha lezzetli olur? biradetmehmet Takip Et FenomenMaster Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Kararsız kalanlar ekmeği ikiye bölsün Bal Reçel Diğer Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Yağlı ekmeğin üzerine bal mı? Reçel mi? Daha lezzetli olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Bence bal daha güzel olur 1 0 Yorumla
halilim123 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 48% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 407 cevap paylaştı. Ben ikisini de severim. Evde hangisi varda artik. 1 0 Yorumla
u Shivers Takip Et Master Yaş: 35 , eic 77% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 883 cevap paylaştı. Reçelden düşmanımmış gibi nefret ediyorum o nasıl tat öyle insanlar nasıl yiyebiliyor anlamıyorum 0 0 Yorumla
Altinbasakk Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 324 cevap paylaştı. Ben peynirli seviyorum. 1 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sade yemeyi severim genelde. 0 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Balı sevmediğim için reçeli tercih ederim. 0 0 Yorumla
sashi Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Nutella. 0 1 Yorumla biradetmehmet +1 yıl Sahtekar nutella %13 fındık oranı ve katkı maddeleri varTadıbu %35 fındık ve katkısız...Ama nutella daha pahalı Yorumla
emineh Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 408 cevap paylaştı. ikiside 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence bal daha güzel olur
Ben ikisini de severim. Evde hangisi varda artik.
Reçelden düşmanımmış gibi nefret ediyorum o nasıl tat öyle insanlar nasıl yiyebiliyor anlamıyorum
Ben peynirli seviyorum.
Reçel
Sade yemeyi severim genelde.
Bal.
Bal severim
Balı sevmediğim için reçeli tercih ederim.
Nutella.
Sahtekar nutella %13 fındık oranı ve katkı maddeleri var
Tadıbu %35 fındık ve katkısız...
Ama nutella daha pahalı
moduma göre değişir
ikiside
Reçel 😍