Cidden şaşkınlığa uğradım bu nasıl bi pahalılık hem porsiyonu küçültmüşler hem eksikler vardı hem eskisi kadar güzel değildi tadı tuhafdı sizce çok mu ödemişiz?

Cidden şaşkınlığa uğradım bu nasıl bi pahalılık hem porsiyonu küçültmüşler hem eksikler vardı hem eskisi kadar güzel değildi tadı tuhafdı sizce çok mu ödemişiz?

Bu tabağın aynısı, ki garnitürlerinizi ve içeceklerinizi de görüyorum, 2 kişiyle biz 90-100 lira veriyorduk, 3 sene önce. 3 sene içerisinde porsiyonlarından en az 50'şer gram almış, fiyatlarını da en az 2'ye katlamışlar. Bu durumu görünce en son gittiğimizde garnitür istemedik biz, içecek de almadık. Ona rağmen 130 gibi bir fiyat gelmişti. Sonradan yine zam geldi sanırım, yenecek hali kalmadı.
Bu ekonomi herkesi bilmem de beni şef yapacak gibi görünüyor...
Yok bu netten bir foto bizde sadece içecekler, salata, makarna ve tavuk vardi
Tavuk dünyası klasik tavuk tabağı + içecek + yanına istenilen ortaya karışık kızartma garnitür tabağı + 2 kişi = 90-100 liraydı 3 sene önce...
Sadece tavuk tabağı + 2 kişi = 130-140 gibi bir fiyat verdik işte :)))
Çok pahali ya :/ :D kazıklandık kanka
O kadar kızdım ki, ne var bu yemekte?
Şef'e vardım, makarnadaki sosu sordum, bana diyor ki '' pesto abi bu ''.
Getir tabağı dedim, sosunu da getir. Sos gelemedik, çünkü yok. Pestonun ne olduğunu bilmiyor. Muhtemelen içeride harcı geliyor, kremalı bir harç, karıştırıyorlar öylece...
Bir daha asla gitmek istemem, aynı menüyü yaptım sonra arkadaşımla kendime, zor değil inanın.
Evet, haklısın. Bende netten arastirdim menünün yapilisibi vs. artik evde kendim yaoarim
2 yıl önce 30bin tl elektrik ödeyen işletme bu ay 100küsür bin ödüyor. Malzemeye gelen parayı da o oranda yükselt. Bizim halkımız m a l oldupu için elektrik katlanamalı olunca iğneden ipliğe herşeye zam vuracağını algılayamaz. Tabi sen makarna yediğinden şok geçirmiş olabilirsin de alışmak lazım bünyeni alıştır
Evet hem küçült, zam yap, tadını boz. Hamburger de öyle ekmeği küçük 2'li 🍔 , patates, kola en az 80 Tl. Yani 87 tl tuttu. Soğan halkası falan alırsan zaten 90 falan.. 😢
Cevap
55Cevap
Bu zamanda çok değil. Piyasa fiyatlarıda fazla olduğu için mecbur esnaf üzerine ekleme yapmazsa satış yapmanın bir anlamı kalmaz.
Evet çok bence
Evde 250tlye en az 4 porsiyon çıkartıldı. Ama işletmelere de bir şey diyemiyorum. Kira, faturalar, çalışanlar...
Tavuk dünyası en son ne zaman yedim hatırlamıyorum vallahi oldu seneler, 80 tl vermek koyuyor yani. Hiç veremem...
Fiyat artması neyse de bir şeyin hem fiyatını aşırı arttırıp hem de içeriğinin gramajını ve kalitelerini düşürmeleri gerçekten ayar ediyor beni.

250 liraya 5 tabak yapardınız evde. Hemde karidesli filan. Dışarıda yemek yenmiyor artık. Yiyebileceğiniz tek şey mantı ya da dominos pizza. 👍👍
Bizde 3 tabağa 360tl verdik kazık ya eski tadıda yoktu zaten
Öyle cidden
Bu tabağa gerçekten az kokuyorlar bende yemiştim üstelik sosu bile az kullanıyorlar bu tabağın ederi en fazla 60 tl taş çatlasın 70 maalesef
Artik Tavuk Dünyasin'da yemek yemeği sevmiyorum tadi bir tuhaf olmaya başladi son zamanlarda midem bulandi
Büyük bir mallıktır efenim ben bugün jumbo XL pizzayı 90 liraya yedim yarın öğlene kadar yemek yemem herhalde.
Çok.. Evde yapsan iki kişilik maliyeti 100 lirayı geçmez, tavuğunu, makarnasını bol bol koyarsın.
ülkede her şey ateş pahası ama bu pahalılık ile alakasız bir konu sizin enayiliğiniz savurganlığınız
Ahahahh ya ilk defa disarida yedik suçumuz neydi
Resimdeki gorselse tavuk dünyasinda bu menü 125 mi olmuş yok artik ya 🤔
Evet bunu yedik ve porsiyon da azdı
Ahjsjsjsj kanka çok sindiremedim ya hatta soğuk su içtim üstüne
De knk senin demen koymaz artik😄😄😂😂💙
Off hemde nasıl😄😄😄😅
Normal. Her şeyin maliyeti çok yüksek şu an. Allah'ın soğanı bile bilmem kaç olmuş
Tamam fiyatlar arttida alti üstü iki tabak makarna millet gerçekten sapıttı ya biraz fazla odemissiniz
Çok fazla bence. Tamam zamlar var her şey çok pahalı ama bu kadarda değil yani
Kardeş önce bi fiyatları görseydiniz. Kebapçıya gitseydiniz makarna nedir 🙄
Aynı tabağı evde yapıp yerdim yerinizde olsaydım en azından daha hesaplı olabilirdi.
bir insan neden dışarda makarna yer asla anlamayacam
artik tavuk dünyasi cok kötü bence asiri pahali yeniyorum ordan
Şu 2 tabağa göre bence çok. Bu tavuk dünyası çok klasik ve gereksiz pahalılıkta geliyor bana.
Ben bu tabağı en son 30₺’ye yemiştim bir daha da yemedim. O kadar oldu mu ya çok üzücü😕
Herhalde yani iki kişi bir de gel bizim buraya 5 kişilik yersin o fiyata hem de en iyisiyle
O paraya et yesen en kötü et yedim derdim; ama makarnaya aptallk.
Geçen gün ben Kuzu şiş yedim o Kadar para vermedim.
Menü fiyatlarına bakmadan sipariş vermemeyi öğrenin
Tavuk dünyası git gide saçmalıyor. Gerçekten fiyatları absürt
artık bana 500den aşağı her menğ ucuz geliyor
Aynısını 4 porsiyon olacak şekilde 100 TL ye hallederim z😄
Bu zamanda dışarıda yemek istiyorsan evde yapamadığın veya yemediğin bir şeye kalkıp da salata makarna gibi şeyleri bunlar evde yapabiliyorsun bunları da dışarıya ekstra para vermeye gerek yok böyle bir ekonomide özellikle tabi sen bilirsin
En sevdiğim mekandı orası artık uzun zamandır gitmiyorum bu kadar pahalı olduğu için maalesef..
Normal. İçecekle birlikte zaten 110 civarıydı en son görseldeki menüler. Ekstra da alındıysa 2 kişi için 250 çok normal
Çok, gidin evde yapın makarnanızı
Fiyatlari gorerek almadiniz mi nasil bu kadar para verdiniz?
İçinde tavukta var bence normal sadece makarna olsaydı çok olurdu tabii
Maalesef bizde geçenlerde 250 civarı ödedik aslında pahallı bu birde en ucuz yerdi
L laaannn o parayı bana verin 1 hafta farklı yemekler yaparım size
ben bir ete 180tl veriyom knk bildigin tabakta biftek
Hayır gayet normal bir fiyat çok falan değil.
o dediğin tavuk dünyası olması gerek betbat bir yer ve leş gibi yapıyorlar
Tüm yeni markalar gibi tavuk dünyası da işi seriye döktü. Doyurmuyor beni porsiyonları. O yüzden pahalı bence.
Fazla ya da değil o günü iyi geçirmişin neticeye bak
Kazık
Evet
Hocam kusura bakmayın iyi yerleştirmişler
Bencede kanka 😂😂
Ben buraya 5 kişiyi doyururum saygılar..
Çöpe atmışsınız parayı direkt 😅
Öyle oldu cidden😂
Bu pahalilikta normal maalesef
Bu zamana göre normal ama çok ta
Eyyyyyy onların doları varsa bizim ellahımız var.
Makarnaya da ödemezsin be sjsm
Artık disarida yemek bir lüks
Her şey pahalılaştı
Ama ona rağmen talep var
Bilmiyorum ama bana çok geldi
Evet cok ama zaman kotu yinede cok
Aynısını evde yapardın
Kazık yemişsiniz geçmiş olsun
Ekonomi süper yeğenim uçuyoruz
Bu menüye göre pahalı evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?