Evde ilk defa denedim, anne ve babam da çok beğendi. Dondurma ile servis yaptım, üstelik 5dk bile sürmedi yapımı.. siz sufle yapıyor musunuz? Sufle sever misiniz?
Merhaba öncelikle evet sufle severim ama bulunduğumuz ille şu an o kadar da iyi sufle yapıldığını zannetmiyorum bu şey gibi sela İzmir'in bombası sadece İzmir'e özel ve tek bir yerde yapılıyor onun gibi şu an tam olarak nerede yapıldığını bilmiyorum ama gerçekten orijinal yerinde yersek suflenin tadını alabiliriz iyi günler diliyorum.
Teşekkür ederim, ben sizin tasdik etmeyeceğiniz bir şekilde yaptım maalesef 😅 mikrodalgada çok ama çok kısa bir sürede yaptım, 60 saniye kadar 😅
Çok fazla var evet, ben genelde tarife uymam kafamdan uydurmasyon yaptım 1 yumurta ile. 1 yumurta, 1 yk nişasta, 1yk un, 1 şekerli vanilin, 1/2 çay bardağı süt ve 1 yk yağ. Kakao da 1yk ekledim.
Diğer yöntemler de illa ki güzel olur ama bana bu çok pratik geldi, deneyeyim dedim yemek üzerine 🙃
Ahaha... Çok araştırma okudum üzerine, yani aman aman büyük zararları yok ama ciddi manada pratiklik değil mi? Biz hiç edinmedik valla o makinayı :)))
Çikolata? Bakın, Türkiye'de sufle yanlış anlaşılıyor. Aslında sizinki daha çok suflemsi olmuş, genelde insanlar basıyor çikolatayı ve akışkanlık yakalıyor. Halbuki hakiki suflede çok akışkanlık olmaz. Siz çikolata ekleyin, ismi sufle olmaz belki ama akışkan çikolatalı olur :))) %85-90+'larda bitter oranı olan çikolatalardan kullanıyorum ben, şeker hastası da tüketebilir böylelikle ve müthiş oluyor. Bakın tariflere belki aklınıza yatar.
Sufle sevmiyorum. Bir defa ben yaptım, bir defa da Talas taraflarında bi yerde yemiştim ama fazla çikolatalı olduğu için ikinci kaşıktan sonrası bıktırdı.
Sufle haricinde taştan yumuşak tüm tatlılar kabulümdür.🤭🌿
Ben de şekerli tatlılara bayılırım.. mcDonals ve burger king de çok güzel yapıyor veya ben açken yediğim için bana öyle geliyor emin değilim ama ben bayılıyorum... 😋
Cok severim, tencerede 10 dakikada cikolata ile yapilan suffleyi daha cok seviyorum. Yakin zamanda tahinli de denedim onu da sevmistim ancak favorim cikolatali olan. Ellerinize saglik lezzetli gorunuyor.
Çİkolatalı olandan daha güzel diye yorum yazmışlar yemek tarifleri. com da.. İlgimi çekti, yapımı da kolay.. Havalar biraz soğusun da, tahin pekmezli o zaman daha güzel olur inş 😊