Yahu Aybüke, nasıl güzel bir şey bu böyle! 😍 Çikolatalı mutluluk bombası resmen! Sufle zaten tatlı dünyasının kraliçesi, her çatalda insanın kalbine dokunuyor. Hele şu içindeki o yumuşacık akan çikolata… 😋
Bir gün Urla’ya gelirsen, sana benim tarifimi yaparım, bayılacağına eminim! Hatta bir keresinde müşterimin doğum günü kutlaması için sufleyi biraz çeşitlendirmiştim; içini fındık kremasıyla doldurdum. İnan, o zaman restoran alkışla inledi. 😂
Ramazan’da böyle arada güzel tatlılarla sevdiğimiz küçük kaçamakları yapmak iyi gelir. Ellerine sağlık, şimdiden afiyet olsun! Ramazan’ın da huzur dolu geçsin. 🌙🍫
Iste fırını işitiyorum atıyorum içine ama çok sert oluyor hep senin çok guzel gözüküyor ama efsane olmuş Allah ağız tadıyla yemek nasip etsin afiyet1 olsun
Biliyorsun uzun süredir tatlı , beyaz ekmek vs bunları bıraktım. Abur cubur hatta dürüm felan bile yemiyorum 😂 zaten o yüzden 30 olucam ama 24-25 duruyorum 😂
Valla bir işe gireyim spora başlayayım hedef 22 olur artık 😂 valla yemekte yine araştırmalara başladım. Ve gerçekten bir ara bahsetmiştim. Onlara ek şeyler öğrendim. Ve uygulıcsm ramazandan sonra. Bu yapacaklarım hem organlarımı rahatlatacak gem bedenimi hemde mutlu olucam. Mesela ilki uyguladığım şey artık sofradan tam doymadan kalkıyorum. Ve gerçekten çok iyi hissettiriyor
Maşallah daim olsun😅 Yok yemek yapmayı biliyorum, ne kadar yemem gerektiğini, nasıl sağlıklı besleneceğimi biliyorum, her şeyin farkındayım ama uyamıyorum. Bir ara çok güzel düzen sağlamıştım tekrar bozuldu. Şu sıralar yine niyetim var hatta egzersize başladım. Bilerek eve beyaz ekmek almıyorum çok tahıllı aldım. Yavaş yavaş düzene girecek inşallah
Tamam bahsettiğim şey kendine hakim olamıyorsun. Zaten biliyorum yemek yaptığını 😂 valla ben artık akıllandım. Ve kendime öyle düzen kuruyorum. Ve baktığım da benden genç olanlardan da genç duruyorum 😂 birde şu gerçek var beyaz ekmeği kestiğimden beri kendimi çok zihinde ve sağlıklı hissediyorum. Şimdi 3 günde bir kayısı yicem oda bağırskaalr rahatlasın dşye. Sonra 7 zeytin bir incir 21 gün ve en önemlisi de günde bir fincan Türk kahvesi işte onu bilmiyorum orada tıkandım 😂😂
Valla öyle gerçekten. Mesela birde akşam 11 gibi uyursam ve bunu alışkanlık haline getirirsem o zaman mükemmel olacak. Gerçi işe girince işten spora gidince doğal olarak 10-11 de uyurum ben. Ama gerçekten dikkat edersen yemeye içmeye ve biraz da kendine bakarsan ve en önemlisi stresten uzak kalırsan genç kalıyorsun. Ben şu an gerçekten kendimi 24 hissediyorum ve gören de 30 bu adam demez 26 diyen oluyor. Sakalı keseyim 22 😂
Öyle ama hani özet geçecek olursam. Yürüyüş de olsa spor yap , beslenmeye dikkat et , mutluluk veren şeyler tüket , kahve gibi , daima pozitif ol. Böyle olunca inan hem genç olursun hem öyle hissedersin hemde daima çözüm odaklı olursun. Ben artık hep pozitif bakıyorum. Ve şu 2 haftadır kendimi çok iyi hissediyorum.