Ev ortamı konforlu oluyor ya insanın çıkası gelmiyor haklısın valla 😅 Eve aslında getirmeleri lazım ama demekki mekanın işine gelmiyor neyse hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda sufle yemeğe gidersiniz amin 🙂
Sufle seviyorum😋 Şeker koymuyorum zaten kako o tatlı tadı veriyor ve airfrer ( fritöz ) yapmayı tercih ederim daha az yağlı olur, 100% kako çikolata ortasına koyuyorum ( internette satılıyor ) ağzıma layık. 👌🏻🤌🏻
Tariften de olabilir arda şefin tarifinden bakmamıştım 🤣 büyük ihtimal tariften basitti çünkü baya ama arda şefin malzemeleri daha detaylı ölçülüydü orada hata yaptım yanlış kişiden önüne gelen tariften bakmamak lazımmış şu an anladım sanırım 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Evet sufle çok severim harika oluyor ❤️
Evet severim
Sufle severim sen yapmasını biliyor musun peki
Yok ya 😅
Tam da bugün yemeye gidiyorduk son anda vazgeçtik 😂
Aaa bilmeden üzmüş oldum olmadı bak şimdi tüh hatırlattım 😅 kusura bakma ya
Hayır üzülmedim çünkü üşendiğimiz için gitmedik😅 eve de getirmediler. Yaşasın ev ortamı 😂
Ev ortamı konforlu oluyor ya insanın çıkası gelmiyor haklısın valla 😅 Eve aslında getirmeleri lazım ama demekki mekanın işine gelmiyor neyse hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda sufle yemeğe gidersiniz amin 🙂
Sağol teşekkürler😂👍
Rica ederim 😁
Sufle az sayıda sevdiğim tatlıdan birisidir. Tahinli yorumu var o daha hafif çikolatasıyla kıyaslayınca.
Bayılırım ama güzel yapan biryer bulmak zor
Hiç yemedim ama nasipse bir ara tadına bakıcam.
Evet, seviyorum. İçindeki akışkan çikolata fevkalade güzel oluyor
Severim de şimdi bazi uzmanlar gelcek onu yemeyin bunu yemeyin a q 24 saat yemek mi yapacaz
Sufle seviyorum😋 Şeker koymuyorum zaten kako o tatlı tadı veriyor ve airfrer ( fritöz ) yapmayı tercih ederim daha az yağlı olur, 100% kako çikolata ortasına koyuyorum ( internette satılıyor ) ağzıma layık. 👌🏻🤌🏻
Su orucu 29. saatteyim mk
Kusura bakma
Tm
Çok lezzetli bir tatlı bence
Evet bence de evde yaptık olmadı ama olsun 🤣
Neden olmadı ki çok zor degildir aslında
Ya tariften ya da fırın ayarından bildiğin kek oldu 😁
Kremasını sonradan yapıp kek ilik iken ekleseydin ya hdnsjs
Tariften de olabilir arda şefin tarifinden bakmamıştım 🤣 büyük ihtimal tariften basitti çünkü baya ama arda şefin malzemeleri daha detaylı ölçülüydü orada hata yaptım yanlış kişiden önüne gelen tariften bakmamak lazımmış şu an anladım sanırım 😅
Artık bidahakine öyle yaparım tavsiyen için teşekkür ederim 😊
Olabilir ya normal böyle şeyler
Aynen öyle oldu olan artık 🙂
Çok severim çok da güzel yaparım 👌🏻
Yapan olursa severiz niye sevmeyelim
Bayılırımmmm ❤️❤️❤️
En sık yaptığım tatlıılardan bayyyılırımm.
Yani abartılacak bir tatlı değil ama severim
sevmem ağır geliyor bana
Bayılırımmmm. Ama en güzeli waffle
Yoğunlaşmış bir çikolata tadı mükemmel.
En bi sevdiğim 🥰
Bayilirimmmmmm
evett
Eh işte
Severim
Sevmem
Evet en sevdiğim tatlı
severim
hayır sağlıksız şeyleri sevmiyorum
Severimm
Oo sıcak sıcak canım çekti şu an kahve ile.
Severimm
Evet severim
Çok severim.
Evet
Severim
Pek sevmem
Severim
Sevmem.
Çok severim..
Evet
Sevmeyiz
Evet