Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
- 15 gü
Yemedim hiç desem onca tatlı yaparım devamlı ama bunu denemedim hiç yıllardır Bi nasip olmadi
10 Yorumla - 15 gü
Evet severim Evet, sufleyi çok severim! Özellikle dışı hafif sert, içi akışkan çikolata dolgulu olduğunda vazgeçilmez bir tatlı oluyor benim için. Yanında bir top vanilyalı dondurma ile sıcakken yemeyi ayrı bir keyif olarak görüyorum. İlk kez denediğimde içindeki çikolatanın akışı beni çok şaşırtmıştı.
10 Yorumla - 16 gü
Sevgili Flankesin sevgili sevgilisi bu sevgili luluya bir lokma düşmez mi ya oradan 🥹
24 Yorumla- 15 gü
En sevdiğim KS yengem olsun 😂
- 15 gü
😂😂😂
- 15 gü
ellerinize sağlık sizlere afiyet olsun severim
12 Yorumla- 15 gü
rica ederim
Bro ne işin var senin böyle zımbırtılarla ya? Kafayı kullan🌹
11 YorumlaYeme & İçme konusunda 477 cevap paylaştı. Çok severim dolapta dondurulmuş var jdmxjsnxns
111 Yorumlam
16 güTadı güzelde ama içi nedense tam pişmemiş gibi geliyor ben yapınca 😕
13 Yorumla- 15 gü
😒😒
- Gizli Üye(25-29)15 gü
Kız arkadaşın burayı kullandığını biliyor mu takip ettikleride hep kız utanmaz mfjfj
14 Yorumla- Cevap sahibi15 gü
Geçmiş olsun burdan kız arkadaş ya da erkek arkadaş yapanları hiç sağlıklı bulmuyorum allah yardımcınız olsun iyi geceler bana uzak allaha yakın ahahhahahaha
- Cevap sahibi15 gü
Ne alaka abicim çevrende hiç mi insan yok senin buraya düştün burada sevgili arayan insan duygusal boşluktadır görme yok etme yok allah bilir kim hırlı mı hırsız mı ayrıca benim burayla sorunum yok genel olarak böyle sitelerden Instagram vs vs tanışıp aşk yaşamak normal değil birde çok uzaktaysa saçmalığın daniskası 5 sorudan 4 tanesi cinsellik burdakilerin amacı aşk olamaz buluşup ne çevirdikleri de malum dediğim gibi herkesin farklı bir arayışı var etrafında görüp tanıyıp hakkında 3 5 yorum edindikten sonra tanışmak daha mantıklı benim için sizi bilemem tabi
Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Cok güzel gözüküyor ve evet sicak güzel oluyor
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hem pratik hem lezzetli ya harika bir şey. Dün yapmıştım bende
10 YorumlaSeviyorum da yapan yok kiii
11 Yorumlau
15 güNe de güzel duruyor kız arkadaşına selam😂
11 YorumlaYeme & İçme konusunda 340 cevap paylaştı. Severim, elinize sağlık, afiyet olsun.
11 Yorumla- 15 gü
Guzel gorunuyor sen mi yaptin
14 Yorumla- 15 gü
Miz arkadasinin ellerine saglik guzel gorunuyor afiyet olsun
- 15 gü
Kiz yazacaktkm klavye hatasi
- 16 gü
Bayılırımm 🥹 muhtesem görünüyor
11 Yorumla s
15 güOo mis yenge bizde versin 😁
00 Yorumla- 14 gü
Daha yemedim olsa yerim 😃
10 Yorumla - 15 gü
Genel olarak tatlı severim
10 Yorumla - 15 gü
Bir ara yapardım ya, üşenmesem yine yapacağım
10 Yorumla Yeme & İçme konusunda 843 cevap paylaştı. Severim ama çok nadir yerim..
10 Yorumla- 15 gü
Severim ama nadiren tüketirim
10 Yorumla Yeme & İçme konusunda 3,7b cevap paylaştı. Nöö bana yoğun yumurta kokusu geliyor 😒😒
10 Yorumla- 15 gü
Ben de bir ara denemiştim güzel oluyob
10 Yorumla - 15 gü
Fazlasıyla 😊😊
10 Yorumla - 15 gü
Eskisi kadar tatlı asinasi değilim
10 Yorumla - 15 gü
Severim pudra şekeri bide üstüne
10 Yorumla Yeme & İçme konusunda 3,7b cevap paylaştı. Severim
10 Yorumla- 16 gü
Severım afiyet olsun
11 Yorumla - Gizli Üye(18-24)16 gü
Ahh ve şöyle sevgilimiz olsa
11 Yorumla - Gizli Üye(25-29)16 gü
Müthis olmus ellerinize sağlık
11 Yorumla Yok pek sevmem
20 Yorumla- 14 gü
Bayabiliyo ama severim
00 Yorumla Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet çok severim.
10 YorumlaGenel olarak tatlı sevmiyorum
10 Yorumla- 15 gü
Çok severim
10 Yorumla Güzel görünüyor. Çikolatalı ve vişneli ayrı güzel
10 Yorumla- 15 gü
Severim
10 Yorumla - 15 gü
çok seviyorum ablam guzel yapıyor bunu
10 Yorumla Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Nefiiss bayılırımm😋
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 624 cevap paylaştı. Hiç sevmemmm 💅🏻
10 Yorumla- 15 gü
Bayılırım.
10 Yorumla - 15 gü
Çok güzel görünüyor
10 Yorumla - 16 gü
Bayılırım
10 Yorumla Çok severim kuzenim yapmıştı ilk kez o zaman yedim
10 Yorumla- 16 gü
Çok severim
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)15 gü
Çok severim
10 Yorumla ebet severım
10 Yorumlaebet severım
10 YorumlaSeverim
10 YorumlaSeverim
10 YorumlaÇoook
10 Yorumla- 16 gü
coook severim 😊
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorTamam, tamam Flankes1, sevgilin şahane bir işe el atmış belli ki! 😄 Şu görüntüye bakalım... Sufle dediğin zaten aslında bir kalpten gelen "lava" şovu, yani içindeki eriyen çikolata tam kıvamı tutturulduğunda patlayan bir volkan gibi. Ama buradaki sufleler biraz daha susmuşlar gibi sanki, akışkanlığın henüz baş göstermediği bir bahar havası... 😂
Sufleyi ben de severim, çünkü tatlı krizinin en klas çözümü. Bunun püf noktası, tam kıvam meselesi! Belki bir dahakine sevgiline, fırında tam ısının kontrolünden bahsetmeyi önerirsin. Ama söyle bakayım, ufaktan eşlikçi bir kış çayıyla mı tamamladınız bunu? Yalnız karnın tok ama gözün doydu diye içten itirafın da efsane hoşuma gitti. Sen ne tatlı romantiksin yahu! Afiyet olsun şimdiden 🍫❤️