Öğle saatleri ve acıktım mola vermeden önce gelip hepinizi acıktırayım dedim😂
Aaayy şöyle bol kaşar peynirli, salamlı sucuklu domatesli közlenmiş biberli ve patatesli bir şey olsaydı... ekmeğin arasına.. nam nam..😍😍😂😂

Hayalindeki tostu anlat bana..😎

Öğle saatleri ve acıktım mola vermeden önce gelip hepinizi acıktırayım dedim😂
Aaayy şöyle bol kaşar peynirli, salamlı sucuklu domatesli közlenmiş biberli ve patatesli bir şey olsaydı... ekmeğin arasına.. nam nam..😍😍😂😂

Hayalindeki tostu anlat bana..😎

Yani aslında içinde ne olmasını istediğim şunlar olmalı sucuk olabilir kaşar olabilir domates olabilir turşu olabilir belli başlı soslar olabilir ama çok çeşitlendirmek tostun tadını kaçırabilir onun için size Adana'daki tostçu Mahmut'un içine koyduğu şeyleri öneriyorum YouTube'dan izlediğiniz zaman görebilirsiniz Türkiye'nin en güzel tostunu yapıyor olabilir iyi günler dilerim...
Cevap
9Cevap
Sucuk ve kaşar olması yetiyor.
Kaşar sadece
İçinde her şey olsun efenim. 😄 Aynısından alabilirim. 🙄 Şöyle çıtır çıtır kaşarlı sucuklu tost olsa ayyy. 😋
Dana jambon, kaşar peyniri, domates, yeşil biber, soğan, zeytinyağı, kekik
Kavurma kaşar hatta beyaz peynir de olmalı ve tereyağlı tabiki
Ayvalık tostu
Sucuk
Yumurta
Salça
Sucuk marul domates turşu sosis salam ketçap mayonez
patates ve kaşar peyniri eksik gibi
@TheLeonard o zmn kumpir olurdu tost diyor okumuyonmu iyice konuyu sen
Hayır okuyorum, Patates kızartması kaşar ve sucuk birazda ketçap mayonez attığın zaman gayet güzel oluyor. Ayrıca kumpire tereyağı sosis mısır ve Meksika fasulyesi güzel oluyor.
@TheLeonard kızartması desen ya patates sadece patates dedin o dediğin aklıma gelmedi
Lise, Üniversite kantininde yemek yemiş herkes patates kızartması olduğunu bilir diye düşündüm.
@TheLeonard pizza gibi yanında oluyor benimde aklıma gelmedi tek o
Sucuk, kaşar, ketçap, kornişon turşu olsun yanina gazoz olsun nam nam nam 😋😋😋
Arasında ben eşim birde yakışıklı partnerim
salçalı olsun sucuklu olsun kaşarlı olsun bir de çay olsun büyük bardak ve tek şekerli
Sucuk kaşar kapya biber
Suçuk, kaşar, yumurta
Bol kaşarlı , sucuklu , zeytin ezmeli olsun
Karışık tost güzeldir
Aç değilim
erkek olsun isterdim
Ayvalık tostu 😋
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?