Kişilik & Karakter Bir yemek olsaydınız ne olurdunuz söyliyeyim mi? IamBigBoss Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 69 Yapay Zekaya Sor Ben ve hayal gücüm yine iş başındaa. Sadece tahminlerde bulunucam ve eğlencesine yapıyorum Güncellemeler+1 yıl Tatlıları da listeye koyuyorum Güncellemeler+1 yıl O kadar tahmin yapıyorum sorumu beğeninnn Bir yemek olsaydınız ne olurdunuz söyliyeyim mi? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
Suskunbiradam Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Olur söyleyebilirsiniz 1 3 Yorumla IamBigBoss +1 yıl Çok sevimli birisine benziyorsunuz, o yüzden Donut diyorum🍩 Yorumla Suskunbiradam +1 yıl Yaa teşekkür ederim ☺️ Yorumla IamBigBoss +1 yıl Rica ederimm Yorumla
Berkan56 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 537 cevap paylaştı. Olur. Söyle güzel birşey bekliyom ha 1 2 Yorumla IamBigBoss +1 yıl Hamburgerr Yorumla Berkan56 +1 yıl Oo severim tşkr ettim knks😋 Yorumla
Onraldmir Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 86% +1 yıl Söyle bakalım ne olurdum 😀 1 5 Yorumla IamBigBoss +1 yıl Köfte Yorumla Onraldmir +1 yıl Neden köfte ☺️😀 Yorumla IamBigBoss +1 yıl Bilmem aklıma geldi Yorumla Onraldmir +1 yıl Acıktın mı yok sa 😀 Yorumla IamBigBoss +1 yıl Yok acıkmadım Yorumla
Naz_006 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Buyrun şöyle iştahlı birşey olsun ha🤣👊 1 1 Yorumla IamBigBoss +1 yıl İskender olabilir Yorumla
Alphonse55 Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Tabii 1 4 Yorumla IamBigBoss +1 yıl Hmm kebap olabilir Yorumla Alphonse55 +1 yıl adana mı :D Yorumla IamBigBoss +1 yıl Evet Yorumla Alphonse55 +1 yıl Teşekkür Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben mangal olurdum gelen yakıyor giden yakıyor 1 1 Yorumla IamBigBoss +1 yıl Puahhaha ızgara balık olabilirsin Yorumla
Dkjdjdkdkdkej Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Tabii 1 3 Yorumla IamBigBoss +1 yıl Hmm lazanyaa Yorumla Dkjdjdkdkdkej +1 yıl Teşekkür ederimm Yorumla IamBigBoss +1 yıl Rica ederimm Yorumla
istemi_yabgu Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Tahmin et. 1 17 Yorumla IamBigBoss +1 yıl Kazakistana özel bir yemek olabilir ama mantı da olabilir Yorumla istemi_yabgu +1 yıl Memleket ten seç. Yorumla IamBigBoss +1 yıl Türkiyeden mi? Hmm lahmacun olabilir mi ya da kebap? Yorumla istemi_yabgu +1 yıl Olmadı tekrar Yorumla IamBigBoss +1 yıl Yaprak sarmaa? Yorumla istemi_yabgu +1 yıl Gözleme, Annem yapardı hep Yorumla IamBigBoss +1 yıl Hmm gözlemeyi bende severim.. ama aklıma gelmedi Yorumla istemi_yabgu +1 yıl Sen yapabilir misin? Yorumla IamBigBoss +1 yıl Ahh evet istediğim her türlü yemeği öğrenip yapabiliyorum. Yorumla istemi_yabgu +1 yıl Ben de Yorumla IamBigBoss +1 yıl Ne güzel.. yemek yapmak çok zevklidir ben çok severim Yorumla istemi_yabgu +1 yıl Ben hobi olarak yapmıyorum. Yorumla IamBigBoss +1 yıl Hmm ne için yapıyorsun peki? Aşçı falan mısın? Yorumla istemi_yabgu +1 yıl Karnımı doyurmak için. Birde annemin iki oğlu var. Kızı yok. O bana öğretti. Yorumla IamBigBoss +1 yıl Hmm anladım Yorumla IamBigBoss +1 yıl Peki teşekkürler görüşün için Yorumla istemi_yabgu +1 yıl Görüşürüz Yorumla
HuzursuzMavi Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Söyle lütfen 🤗 1 6 Yorumla IamBigBoss +1 yıl Karışık ızgaraa Yorumla HuzursuzMavi +1 yıl 🤨Neden kii Yorumla IamBigBoss +1 yıl Umm ızgarayı çok sevdiğim için söyledim Yorumla HuzursuzMavi +1 yıl Himm peki teşekkürler lahmacun (lahmacunu çok severimm) Yorumla IamBigBoss +1 yıl Hmm anladım.. rica ederimm Yorumla HuzursuzMavi +1 yıl Hıı bende öyle Yorumla
Kendaljenner Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 91% +1 yıl Soyle 1 5 Yorumla IamBigBoss +1 yıl Creme brulee Yorumla Kendaljenner +1 yıl Krema brule yazsaydın da anlardım ayrıca yemek değil bu tatli Yorumla Kendaljenner +1 yıl He tatlıyım ben Yorumla IamBigBoss +1 yıl Tatlıları da listeye koyduğumu söylemiştim ve evet tatlısınız🌼 Yorumla Kendaljenner +1 yıl Eyvallah gormemisim Yorumla
Kotyoralı Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Söyle bakalım 1 1 Yorumla IamBigBoss +1 yıl Tiramisu Yorumla
xKimMiyimx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Süle 1 4 Yorumla IamBigBoss +1 yıl Sushii Yorumla xKimMiyimx +1 yıl Iyy Yorumla IamBigBoss +1 yıl Hmm peki o zaman Profiterol Yorumla xKimMiyimx +1 yıl Immm😋😋 Yorumla
Miyaff1 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 539 cevap paylaştı. Söyle fşçcşdşwş 1 3 Yorumla IamBigBoss +1 yıl Tortiglioni. O ne diye soracak olursan, makarna çeşididir. Yorumla Miyaff1 +1 yıl Tişikirler Yorumla IamBigBoss +1 yıl Rica ederimm Yorumla
Spadess Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 84% +1 yıl Olur 1 3 Yorumla IamBigBoss +1 yıl Pelmeni. O ne diye soracaksan bir rus yemeğidir Yorumla Spadess +1 yıl Baktım, güzelmiş 😄 Teşekkürler ) Yorumla IamBigBoss +1 yıl Rica ederim : ) Yorumla
nes2mvarhayatta Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Soyle 1 2 Yorumla IamBigBoss +1 yıl Direkt aklıma havuçlu kek geldi nedense havuç gözlere iyi geliyor çünkü slfjehsk Yorumla nes2mvarhayatta +1 yıl Hahaha Yorumla
_eeMRee_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 560 cevap paylaştı. Olur söyleyin. 1 4 Yorumla IamBigBoss +1 yıl Künefee Yorumla _eeMRee_ +1 yıl Aaa nerden bildin ya. Yorumla IamBigBoss +1 yıl Tahmin ettim Yorumla _eeMRee_ +1 yıl Ama doğru çıktı gerçekten.😊 Yorumla
Erenkuvvet Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Söylee 1 2 Yorumla IamBigBoss +1 yıl Eskişehir yemeklerinden çibörek😀 Yorumla Erenkuvvet +1 yıl Aynennn :) severizzz Yorumla
Atabinenantalyalı Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Olur 1 2 Yorumla IamBigBoss +1 yıl Kadayıf Yorumla Atabinenantalyalı +1 yıl Hayır ben cheesecake Yorumla
Polat-ınız Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Olur. Söyle 1 6 Yorumla IamBigBoss +1 yıl Kavurma olabilir Yorumla Polat-ınız +1 yıl Neden? Merak ettim de Yorumla IamBigBoss +1 yıl İçime doğdu nedense Yorumla Polat-ınız +1 yıl Anladim. Ama cok güzel bir yemegim. Kavurma. 😂😂 Yorumla IamBigBoss +1 yıl Evet skqlskd Yorumla Polat-ınız +1 yıl Bana takip atma şansınız var mi? Niyetimi yanlis anlamayin şimdiden saygilar Yorumla
alfa_centauri Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Söle. 1 7 Yorumla IamBigBoss +1 yıl Uuuu alfa bey en sevdiğim yemeklerden birisi Quesadilla Yorumla alfa_centauri +1 yıl Ben iskender kebap olmak istiyordum ama bu da iyi, sağol jsçfkdçd Yorumla IamBigBoss +1 yıl Onlarda güzel fakat bu lüks bir yemek sldkehs Yorumla alfa_centauri +1 yıl Sen nası bir kralsın skfıdkd Yorumla IamBigBoss +1 yıl Sen kralsın, ben kraliçeyim eheheh Yorumla alfa_centauri +1 yıl Süppper. O zaman dans skçddk Yorumla IamBigBoss +1 yıl Skqlsjsj Yorumla
West10 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Söylesene 1 14 Yorumla IamBigBoss +1 yıl Pizzaaa Yorumla West10 +1 yıl Neden bunu yakistirdin? 🙂 Yorumla IamBigBoss +1 yıl Bilmem aklıma geldi. Sadece tahmin yapıyorum ve pizza en popüler yemeklerden birisidir Yorumla West10 +1 yıl Aaaa ben sıradışı olmak istiyorum Yorumla West10 +1 yıl Övdün mu gomdun mu anlayamadım ama teşekkürler hahah Yorumla IamBigBoss +1 yıl Tama o zaman Matsutake mantarı ol. Çok pahalı bir şeydir haberin olsun pxbkqnl Yorumla West10 +1 yıl Yok yok popüler şeyi tercih ederim dediğin şeyin ismini ilk defa duyuyorum Söylemesi normal ben biraz fakirim de dhsjsks Yorumla IamBigBoss +1 yıl Bi şey olmaz belki bir gün karşılaşırsın Matsutake mantarı ile slkfqvxkwn Yorumla West10 +1 yıl Karşılaşırsam emin ol ismini bilmeden yerim shsjsjsk yerim ama ne olduğu hakkin da bi fikrim olmaz Yorumla IamBigBoss +1 yıl Japonya da ve bazı asya ülkelerinde yetişen bir mantardır. Çok pahalı, biz zengin olana kadar mantarın nesli tükenir puhwhzha Yorumla West10 +1 yıl He iyi ozaman shsjsjsj hiç zengin olamicagimiza göre mantara bisey olmayacak zenginler yemeye devam edicek sadece Yorumla West10 +1 yıl Ben de seni zengin biri sanmistim hahah böyle mazin mazin yicek isimleri filan söylüyorsun Yorumla IamBigBoss +1 yıl Aslında hayır, durumum gayet iyi yemeklerle aram çok iyidir. Yemek kültürüm de geniştir. Ben şakasına diyorum sadece zjskld Yorumla West10 +1 yıl Heee iyi öyleyse dgsjsk Yorumla
şakayıksever Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Lütfen söyle 1 3 Yorumla IamBigBoss +1 yıl Hmm kayseri mantısı Yorumla şakayıksever +1 yıl Oley oley oleyteşekkür ederim canısı Yorumla IamBigBoss +1 yıl Rica ederim şekerim Yorumla
_BellatrixLS_ Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl At tut hadi 1 3 Yorumla IamBigBoss +1 yıl Hmm tortellini olabilir Yorumla _BellatrixLS_ +1 yıl İlk defa duydum Yorumla IamBigBoss +1 yıl Italyan mantısı Yorumla
Qweral Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Farkli bir soru 1 1 Yorumla IamBigBoss +1 yıl Biftek olabilir Yorumla
benimgusto Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Söyle bakalım merak ettim 😊 1 2 Yorumla IamBigBoss +1 yıl Uwuuu İzmir bombası Yorumla benimgusto +1 yıl Djdjd eyvallah Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Söyle. 1 2 Yorumla IamBigBoss +1 yıl Baklavaa çok tatlı birisine benziyorsun Yorumla Lobellia +1 yıl Ay teşekkür ederim 💘 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. söyle bakalim 0 1 Yorumla IamBigBoss +1 yıl Pidee Yorumla
Siyahhh_ Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 866 cevap paylaştı. Söyle 1 2 Yorumla IamBigBoss +1 yıl Şekerparee Yorumla Siyahhh_ +1 yıl amin Yorumla
Umursamazbeyfendi Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Söyle bakalım 1 4 Yorumla IamBigBoss +1 yıl Kobe bifteği direkt aklıma geldi Yorumla Umursamazbeyfendi +1 yıl Oo iyiymiş baya Yorumla IamBigBoss +1 yıl Dünyadaki en pahalı yemeklerden birisidir tabi iyi olucak skqiejxkx Yorumla Umursamazbeyfendi +1 yıl Aynen en iyi 3 et çeşidi arasında kabul edilir. O yüzden iyiymiş baya dedim 😄 Yorumla
__Victoria__ Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Olur 2 1 Yorumla IamBigBoss +1 yıl Trileçee Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Olur söyle 1 1 Yorumla IamBigBoss +1 yıl Kim Chi. Neden bilmiyorum ama aklıma geldi
XoxBurak Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Söyle 1 3 Yorumla IamBigBoss +1 yıl Karnıyarıkk Yorumla XoxBurak +1 yıl Güzelmiş cndj Yorumla IamBigBoss +1 yıl Tabi güzel olucak ben seçtim sfqksl Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 17,4b cevap paylaştı. Söyle madem 1 1 Yorumla IamBigBoss +1 yıl Kabak tatlısıı Yorumla
Yareninyarı10 Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Hadi bakalım :) 1 4 Yorumla IamBigBoss +1 yıl Trileçee Yareninyarı10 +1 yıl Çok severim IamBigBoss +1 yıl Hmm doğru tahmin etmişimm Yareninyarı10 +1 yıl Aynen canım :)
Mononoawaree- Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Olur 1 2 Yorumla IamBigBoss +1 yıl Çıtır tavuk sldkf Yorumla Mononoawaree- +1 yıl Severiz 🥰 Yorumla
enginarrrrr Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Söyle 1 2 Yorumla IamBigBoss +1 yıl Enginarr Yorumla enginarrrrr +1 yıl 🤣 Ne güzel akıllı var sendeAklında güzel yüzün vücudun gibi Yorumla
SkuƖƖ Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl olur 1 4 Yorumla SkuƖƖ +1 yıl ilk önce tahminini yap sonra beğenirim Yorumla IamBigBoss +1 yıl Bilmem aklıma bir şey gelmiyor ama sarma olabilirr Yorumla SkuƖƖ +1 yıl yorumunu beğenmedim sana beğeni yok Yorumla IamBigBoss +1 yıl Sen bilirsin Yorumla
üzgünböcüük Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Ben solim, şirdan 1 1 Yorumla IamBigBoss +1 yıl Öyle diyorsan öyledir.. Yorumla
YakalaBeniPrensim Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Evet 1 1 Yorumla IamBigBoss +1 yıl Cheescakee Yorumla
littledarkageee Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Söyle bakalım 1 1 Yorumla IamBigBoss +1 yıl Çilekli dondurmaa Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Söyle bakalim 😊 1 1 Yorumla IamBigBoss +1 yıl Hmm seni tanımıyorum o yüzden bir şey diyemem ve gizlisin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Olur söyleyebilirsiniz
Çok sevimli birisine benziyorsunuz, o yüzden Donut diyorum🍩
Yaa teşekkür ederim ☺️
Rica ederimm
Olur. Söyle güzel birşey bekliyom ha
Hamburgerr
Oo severim tşkr ettim knks😋
Söyle bakalım ne olurdum 😀
Köfte
Neden köfte ☺️😀
Bilmem aklıma geldi
Acıktın mı yok sa 😀
Yok acıkmadım
Buyrun şöyle iştahlı birşey olsun ha🤣👊
İskender olabilir
Tabii
Hmm kebap olabilir
adana mı :D
Evet
Teşekkür
Ben mangal olurdum gelen yakıyor giden yakıyor
Puahhaha ızgara balık olabilirsin
Tabii
Hmm lazanyaa
Teşekkür ederimm
Rica ederimm
Tahmin et.
Kazakistana özel bir yemek olabilir ama mantı da olabilir
Memleket ten seç.
Türkiyeden mi? Hmm lahmacun olabilir mi ya da kebap?
Olmadı tekrar
Yaprak sarmaa?
Gözleme, Annem yapardı hep
Hmm gözlemeyi bende severim.. ama aklıma gelmedi
Sen yapabilir misin?
Ahh evet istediğim her türlü yemeği öğrenip yapabiliyorum.
Ben de
Ne güzel.. yemek yapmak çok zevklidir ben çok severim
Ben hobi olarak yapmıyorum.
Hmm ne için yapıyorsun peki? Aşçı falan mısın?
Karnımı doyurmak için. Birde annemin iki oğlu var. Kızı yok. O bana öğretti.
Hmm anladım
Peki teşekkürler görüşün için
Görüşürüz
Söyle lütfen 🤗
Karışık ızgaraa
🤨Neden kii
Umm ızgarayı çok sevdiğim için söyledim
Himm peki teşekkürler lahmacun (lahmacunu çok severimm)
Hmm anladım.. rica ederimm
Hıı bende öyle
Soyle
Creme brulee
Krema brule yazsaydın da anlardım ayrıca yemek değil bu tatli
He tatlıyım ben
Tatlıları da listeye koyduğumu söylemiştim ve evet tatlısınız🌼
Eyvallah gormemisim
Söyle bakalım
Tiramisu
Süle
Sushii
Iyy
Hmm peki o zaman Profiterol
Immm😋😋
Söyle fşçcşdşwş
Tortiglioni. O ne diye soracak olursan, makarna çeşididir.
Tişikirler
Rica ederimm
Olur
Pelmeni. O ne diye soracaksan bir rus yemeğidir
Baktım, güzelmiş 😄 Teşekkürler )
Rica ederim : )
Soyle
Direkt aklıma havuçlu kek geldi nedense havuç gözlere iyi geliyor çünkü slfjehsk
Hahaha
Olur söyleyin.
Künefee
Aaa nerden bildin ya.
Tahmin ettim
Ama doğru çıktı gerçekten.😊
Söylee
Eskişehir yemeklerinden çibörek😀
Aynennn :) severizzz
Olur
Kadayıf
Hayır ben cheesecake
Olur. Söyle
Kavurma olabilir
Neden? Merak ettim de
İçime doğdu nedense
Anladim. Ama cok güzel bir yemegim. Kavurma. 😂😂
Evet skqlskd
Bana takip atma şansınız var mi? Niyetimi yanlis anlamayin şimdiden saygilar
Söle.
Uuuu alfa bey en sevdiğim yemeklerden birisi Quesadilla
Ben iskender kebap olmak istiyordum ama bu da iyi, sağol jsçfkdçd
Onlarda güzel fakat bu lüks bir yemek sldkehs
Sen nası bir kralsın skfıdkd
Sen kralsın, ben kraliçeyim eheheh
Süppper. O zaman dans skçddk
Skqlsjsj
Söylesene
Pizzaaa
Neden bunu yakistirdin? 🙂
Bilmem aklıma geldi. Sadece tahmin yapıyorum ve pizza en popüler yemeklerden birisidir
Aaaa ben sıradışı olmak istiyorum
Övdün mu gomdun mu anlayamadım ama teşekkürler hahah
Tama o zaman Matsutake mantarı ol. Çok pahalı bir şeydir haberin olsun pxbkqnl
Yok yok popüler şeyi tercih ederim dediğin şeyin ismini ilk defa duyuyorum Söylemesi normal ben biraz fakirim de dhsjsks
Bi şey olmaz belki bir gün karşılaşırsın Matsutake mantarı ile slkfqvxkwn
Karşılaşırsam emin ol ismini bilmeden yerim shsjsjsk yerim ama ne olduğu hakkin da bi fikrim olmaz
Japonya da ve bazı asya ülkelerinde yetişen bir mantardır. Çok pahalı, biz zengin olana kadar mantarın nesli tükenir puhwhzha
He iyi ozaman shsjsjsj hiç zengin olamicagimiza göre mantara bisey olmayacak zenginler yemeye devam edicek sadece
Ben de seni zengin biri sanmistim hahah böyle mazin mazin yicek isimleri filan söylüyorsun
Aslında hayır, durumum gayet iyi yemeklerle aram çok iyidir. Yemek kültürüm de geniştir. Ben şakasına diyorum sadece zjskld
Heee iyi öyleyse dgsjsk
Lütfen söyle
Hmm kayseri mantısı
Oley oley oley
teşekkür ederim canısı
Rica ederim şekerim
At tut hadi
Hmm tortellini olabilir
İlk defa duydum
Italyan mantısı
Farkli bir soru
Biftek olabilir