Yeme & İçme Tavuk dönerin yanında hangi promosyonu daha çok seviyorsun? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor çiğköfte mi patates kızartması mı Çiğköfte Patates kızartması Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Tavuk dönerin yanında hangi promosyonu daha çok seviyorsun? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Patates kızartması 0 0 Yorumla
1milyonışıkyılı Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Promosyon olarak yiyeceğin yanında gelen iki sıkım o çiğ köfte asla güzel değildir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Benimde çok hoşuma gidiyor onlar. Her yerde değil ama burada bir kaç yer iyi yapıyor Yorumla 1milyonışıkyılı +1 yıl Hm ok Yorumla
Derinhayel Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Döner in yanında da çiğ köfteyi ilk defa duydum 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Böyle 2-3 tane koyuyolar küçük pakette Yorumla Derinhayel +1 yıl Hatırlamıyorum hiç Yorumla Derinhayel +1 yıl Patates biliyorum da Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Çiğ köfteyi ilk defa duydum. Patates kızartması olur genelde. 0 0 Yorumla
endmuhh Takip Et Master Yaş: 33 , eic 31% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 304 cevap paylaştı. patese bunlardan biri olcaksa ama asıl olarak acı biber ayran 0 0 Yorumla
pinklove123 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Bana hiç denk gelmedi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Adana kebap ya da pasta iyi gider 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çiğköfte koyan görmemişsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Patates kızartması
Promosyon olarak yiyeceğin yanında gelen iki sıkım o çiğ köfte asla güzel değildir
Benimde çok hoşuma gidiyor onlar. Her yerde değil ama burada bir kaç yer iyi yapıyor
Hm ok
Döner in yanında da çiğ köfteyi ilk defa duydum
Böyle 2-3 tane koyuyolar küçük pakette
Hatırlamıyorum hiç
Patates biliyorum da
Çiğ köfteyi ilk defa duydum. Patates kızartması olur genelde.
patese bunlardan biri olcaksa ama asıl olarak acı biber ayran
Tabi ki patates kızartması
Patates kızartması
Bana hiç denk gelmedi
Patates ve kola
Adana kebap ya da pasta iyi gider
Çiğköfte koyan görmemişsin