Yeme & İçme Yaptığım aşure nasıl görünüyor? Dumanseven Takip Et Yoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Evet ilk defa aşure yaptım yiyen herkes çok beğendi görünümüde çok beğendiler 🥰 Güncellemeler+1 yıl Süper soru 🥳 teşekkürler 🥰 Yaptığım aşure nasıl görünüyor? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
biradetmehmet Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,9b cevap paylaştı. Sen bu konuda bir efsanesin diyorum sana bi tatlıcı açsan marka olursun 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Afiyet olsun 0 0 Yorumla
_pαsєídσn Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Şu anda Aşure yiyiyorum denk geldiğim sorunun güzelliğine bakın. 1 2 Yorumla Dumanseven +1 yıl Afiyet olsun 😍 Yorumla _pαsєídσn +1 yıl Teşekkür ederim seninde ellerine sağlık Yorumla
HissizProfil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Ben 10 yaşında aşure yapıyordum sen 29 yaşında ilk defa mı yaptın? 0 1 Yorumla Dumanseven +1 yıl Herkes aynı yaşta aynı şeyleri yapmak zorundamı 😅 Yorumla
Busonolsunt Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kız onun üstündekiler ne patates kızartması gibi 😂 0 2 Yorumla Dumanseven +1 yıl Ahahah ilk benimde gözüme öyle geldi hatta geri alacaktım millet sorar diye vazgeçtim şeftali ile süsledim Yorumla Busonolsunt +1 yıl Ahsha ellerine sağlık 😂 Yorumla
Blondesmann Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Çok marjinal duruyor. Eline sağlık, afiyet olsun ☺️👌🏻 0 0 Yorumla
Balloons Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Ellerinize sağlık, hani bize ☺️ 1 1 Yorumla Dumanseven +1 yıl Keşke burada da dağıtabilsem Yorumla
mertdz33 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 35% +1 yıl Harika görünüyor, benim hakkımı kargoyla lütfen😀 1 2 Yorumla Dumanseven +1 yıl Hemen 😍 Yorumla mertdz33 +1 yıl 🥰 Yorumla
LZ_Deadman Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Hadi seni yaglaya ballaya masterchef e gonderelim 😂 0 2 Yorumla Dumanseven +1 yıl 😂😂😂 Yorumla LZ_Deadman +1 yıl Kedi fotografi gore gore kedileri sevmeye basladim -_- Yorumla
Omerfrkkucuk3535 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eline sağlık, güzel görünüyor. 1 0 Yorumla
By_Barsss Takip Et Master Yaş: 33 , eic 73% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 689 cevap paylaştı. Çok iyi görünüyor ya ellerine sağlık :) 1 0 Yorumla
MrŞeytan Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl çook lezzetli duruyor eline sağlık.. bize yok mu :) 0 0 Yorumla
Desuyonee Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşureye benzemiyor 0 2 Yorumla Dumanseven +1 yıl Üzerinde süs var neye benziyor ya sabır Yorumla Desuyonee +1 yıl Süs olmaz işte 500 milyar yıllık aşureye yeni icatlar çıkarıyonus Yorumla
Captive Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 318 cevap paylaştı. Puding gibi olmuş 😂 0 3 Yorumla Dumanseven +1 yıl Yiaa öyle değil süsten anlaşılmıyor ama rengi kararmadı aslında 😂 Yorumla Captive +1 yıl Şeftalide güzel olmuş 😂 Yorumla Dumanseven +1 yıl 😂😂😂😂🙈 Yorumla
emircan2001 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 311 cevap paylaştı. Çok güzel olmuş eline sağlık 1 0 Yorumla
BankerB Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 564 cevap paylaştı. Gayet güzel eline sağlık. Üzerindeki meyve nedir? 0 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl komik :d 0 3 Yorumla Dumanseven +1 yıl Neyi komik ElCuco +1 yıl üstündekileri patetes dilimine benzettim :d Dumanseven +1 yıl He evet ilk bende öyle düşündüm ama az dikkatli bakınca anlaşılıyor
merveleregidenberk Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl camura benziyo 😏 0 2 Yorumla Dumanseven +1 yıl Nimete saygı lütfen ergen bey Yorumla merveleregidenberk +1 yıl duyarim teyze Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Sen bu konuda bir efsanesin diyorum sana bi tatlıcı açsan marka olursun
Afiyet olsun
Şu anda Aşure yiyiyorum denk geldiğim sorunun güzelliğine bakın.
Afiyet olsun 😍
Teşekkür ederim seninde ellerine sağlık
Ben 10 yaşında aşure yapıyordum sen 29 yaşında ilk defa mı yaptın?
Herkes aynı yaşta aynı şeyleri yapmak zorundamı 😅
Kız onun üstündekiler ne patates kızartması gibi 😂
Ahahah ilk benimde gözüme öyle geldi hatta geri alacaktım millet sorar diye vazgeçtim şeftali ile süsledim
Ahsha ellerine sağlık 😂
Çok marjinal duruyor. Eline sağlık, afiyet olsun ☺️👌🏻
Ellerinize sağlık, hani bize ☺️
Keşke burada da dağıtabilsem
Harika görünüyor, benim hakkımı kargoyla lütfen😀
Hemen 😍
🥰
Hadi seni yaglaya ballaya masterchef e gonderelim 😂
😂😂😂
Kedi fotografi gore gore kedileri sevmeye basladim -_-
Sen harikasın canımızı da cektirdin
Eline sağlık, güzel görünüyor.
Çok iyi görünüyor ya ellerine sağlık :)
çook lezzetli duruyor eline sağlık.. bize yok mu :)
Elinize emeğinize sağlık güzel görünüyor
Aşureye benzemiyor
Üzerinde süs var neye benziyor ya sabır
Süs olmaz işte 500 milyar yıllık aşureye yeni icatlar çıkarıyonus
Vicdansız zalimin kızı ya gece gece :(
Görsellik önemli.
Puding gibi olmuş 😂
Yiaa öyle değil süsten anlaşılmıyor ama rengi kararmadı aslında 😂
Şeftalide güzel olmuş 😂
😂😂😂😂🙈
Çok güzel olmuş eline sağlık
Canım çekti ya
Gayet güzel eline sağlık. Üzerindeki meyve nedir?
komik :d
Neyi komik
üstündekileri patetes dilimine benzettim :d
He evet ilk bende öyle düşündüm ama az dikkatli bakınca anlaşılıyor
Harika eline sağlık
camura benziyo 😏
Nimete saygı lütfen ergen bey
duyarim teyze
Sunumu cok guzel gorunuyor
Muhteşem
13 . Gunden once yapilmaz
Bize kimse getirmedi