Yeme & İçme En üşengeç olduğunuz zamanlarda kurtarıcı tarifiniz ne olur? AtomikŞef Takip Et FenomenXper 5 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Hazır pesto ile yapılmış makarna. Güzel tat ve hızlı tarif. Daha ne olsun. 😂 En üşengeç olduğunuz zamanlarda kurtarıcı tarifiniz ne olur? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
TencereYemeği_12 Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 423 cevap paylaştı. Ben üşendiğimde hep tost yapıyorum. Evde ne varsa tostu. :D 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Makarna ve noodle 0 0 Yorumla
Sara167 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Fırında tavuk patates kolay, ya da herhangi bir çorba, ya da ton balıklı salata, ya da sandviç 0 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Yemek sepeti 😂Neticede en üşengeç olduğum zaman bir şey yapasım olmuyor. 0 3 Yorumla AtomikŞef +1 yıl Çok pahalı bu aralar. 😂 Yorumla efulimmm88 +1 yıl Bizde her zaman üşeniyoruz maaş dönemlerine yakın 😂 Yorumla efulimmm88 +1 yıl *üşenmiyoruz Yorumla
Jeasica Takip Et Guru Yaş: 54 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 396 cevap paylaştı. Çay demler Kahvaltılık çıkartırım ya da makarna ton balıklı, peste soslu, yoğurtlu 0 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Genellikle makarna-patates kızartması veya tavuk sote oluyor 0 0 Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Üşenmiyorum, yemek yapmak bir mecburiyettir annem yapıyor. 😂 0 0 Yorumla
Ildır35 Takip Et Xper 7 Yaş: 56 , eic 96% +1 yıl Hiç üşengeç, tembel, cimri olmadım. 0 1 Yorumla AtomikŞef +1 yıl Süpersin kral. Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 711 cevap paylaştı. Trendyol yemek ya da Yemeksepeti. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Fırında tavuk patates 0 0 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 96% +1 yıl senle yurt arkadaşı olmak isterdim hacı 0 0 Yorumla
Ozanca32 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Tost 0 1 Yorumla AtomikŞef +1 yıl O da bir seçenek. Yorumla
Kkırrrpapatyası Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Makarna noodle 0 3 Yorumla AtomikŞef +1 yıl Yetmiyor onlar bana. 😂 Yorumla Kkırrrpapatyası +1 yıl Fazla fazla yapar yersin😄 Yorumla Delimine00 +1 yıl Severim Yorumla
qasosyal Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 41% +1 yıl Salçalı makarna 😂 0 1 Yorumla AtomikŞef +1 yıl Uzuun süredir yapmıyorum. Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Noodle😄 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 19b cevap paylaştı. Mücver 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Dısardan söylemek 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben üşendiğimde hep tost yapıyorum. Evde ne varsa tostu. :D
Makarna ve noodle
Fırında tavuk patates kolay, ya da herhangi bir çorba, ya da ton balıklı salata, ya da sandviç
Yemek sepeti 😂
Neticede en üşengeç olduğum zaman bir şey yapasım olmuyor.
Çok pahalı bu aralar. 😂
Bizde her zaman üşeniyoruz maaş dönemlerine yakın 😂
*üşenmiyoruz
Çay demler Kahvaltılık çıkartırım ya da makarna ton balıklı, peste soslu, yoğurtlu
Genellikle makarna-patates kızartması veya tavuk sote oluyor
Üşenmiyorum, yemek yapmak bir mecburiyettir annem yapıyor. 😂
Hiç üşengeç, tembel, cimri olmadım.
Süpersin kral.
Trendyol yemek ya da Yemeksepeti.
Fırında tavuk patates
senle yurt arkadaşı olmak isterdim hacı
Tost
O da bir seçenek.
Makarna noodle
Yetmiyor onlar bana. 😂
Fazla fazla yapar yersin😄