Şu an bende olduğu gibi can sıkıntısı başladı. Canım ne zaman sıkılsa, ben yemeğe düşerim. Kantine gidip kendime abur cubur ziyareti çekesim var. Can sıkıntısını en iyi giderecek yiyecek/içecek nedir?Kendime pop kek aldım 🙈🙈🙈# gadasından sevgilerle 🤗
Bu saatte gelen can sıkıntısına iyi gelecek yiyecek nedir?
Can sıkıntısından bişey yiyip içmem ben hiç🤷🏻♀️ Canım sıkılırsa genelde resim çizerim ya da kitap okurum. Ha onların yanında bana eşlik eden genelde içecek olur. Bir bardak süt ya da kahve. Kahvede ise tercihim sade bir Türk kahvesi, laktozsuz süte yapılmış cappuccino ya da filtre kahvedir. Fazla abur cubur yemeyin ama çok sağlıklı değil tadımlık yeseniz kafidir🙏 Yine de afiyet olsun
Canım sıkıldıgında acıktıgımda kendıme yemek yaparım, malzeme varsa tatlı vs yaparım. Allah'tan ınternet varda tarıflerıne ulasabılıyoruz. Hem zor olan yemeklerı yapmasını daha cok sevıyorum. Saygılar.
Psikolojik yeme isteği çok fena bir durum. Hele de gece saatlerinde. Telefonla falan oyna. bir de yediklerin paketli gıdaysa iç organlarındaki yağlanma ne durumda düşünemedim.
En İyi Cevaplar