Bağımlısı olduğun sana kendini iyi hissettiren ama zararı dokunduğu için kurtulmak istediğin nedir?

26 Mart 2023
Bağımlısı olduğun sana kendini iyi hissettiren ama zararı dokunduğu için kurtulmak istediğin nedir?

26 Mart 2023
Hayatım boyunca hep bir bağımlılıkla sınandım. Çok yüksek dozda bağımlılık yapan bir ilaç kullanıyordum 3-4 yıl boyunca. Bir buçuk yıl önce bağımlılığımla mücadele ettim ve ilaç kullanmaktan kurtuldum Allah’a şükür. Ve o ilaçları bırakmamla benim hayata bakış açım inanılmaz değişti
Şöyle düşününce bağımlısı oldum aman aman herhangi bir şey yok. Bağımlısı olduğum şeyleri bilerek ve isteyerek hayatımı aldığım için çok da kurtulmak isteyeceğimi zannetmiyorum.
Yani ben bilgisayar ve PS oyunlarını çok severim ve özellikle de ramazan aylarında geç saatlere kadar oynardım ama nöbet geçirmeme sebep olduğu için mecburen bırakıyorum.
He ama bir yandan da bu benim bir bağımlılığım değil. Sadece seviyorum.
Geçmiş olsun canim aman dikkat et kendine lütfen.
Biliyorum tabii ki dikkatsizlik alakalı değil, söz gelişi dikkat et diyorum. İnşallah iyi olursun en kısa zamanda
ya bu ara çilek 🍓 dokunacak biliyorum ama ama…
Her akşam yiyorum 🍓🍓 en sevdiğim benimde😋
Ben de valla
Cevap
24Cevap
Sigara var ama kurtulmak istemiyorum seviyorum içmeyi...😄
en azından nıyetı net :)
desene oda bır ıhtıyac
Bağımlısı olduğum şeyler var ama kurtulmak istemiyorum veya yeterince istemiyorum diyelim.
Kurtulmak istediğim bir şey yok
Bağımlısı olduğum bir şey yok şu an için sadece Sigara var ama sigara içmeyi de seviyorum çünkü beni mutlu ediyor ve stresi azaltıyor yani kafamı boşaltmama neden oluyor bu yüzden de aslında bırakmak istemiyorum. bunun dışında bağımlı olduğum bir şey yok da insanlar genelde mutluluğa bakımlı olurlar doğal olarak yani beyin kendini mutlu eden şeyi sürekli olsun isterdi bende sadece bu isteklerimden kurtulmak isterdim ama beni insan yapan da bu maalesef
bağımlısı olduğum şey çikolata
oda mutlu ediyo kilo yapsa da vazgeçemem :)
kesinlikle uzun bir süre beraber olduğum ve kesinlikle hislerimi ve düşünmeyi yenemediğim eski kız arkadaşım, resmen bağımlısı olmuşum ve kurtulamıyorum.
Bağlı olduğum çok şey var ama hiç birşeye bağımlı değilim.
Kurtulmak istediğimden emin değilim ama sigara var.
Vaktimi boşa harcamak, bu aralar çok sık yapıyorum.
Bağimlılığım yok çok şükür, Olmaması için elimden geleni yapıcam.
Evli bir kadin var 1 haftaya yakındır ayrıldım kurtulmaya çalışıyorum ama beni bırakmaya niyeti yok şehir değiştirmeyi düşünüyorum çünkü ona yenik düşüyorum
İnternete girme sıklığı ı bazen abartıyorum.
Bağımlısı olduğum var ama kurtulmak istiyormuyum bilmiyorum
Bir tek sigara var, onu da bırakamıyoruz ne yazık ki.
yaşam. içimdeki şu yaşam istencinı kırmak gerek bi' ara
Sevdiğim birini çok düşünmek 7 24 aklımdan hic çıkmaması
*igara var. Bırakırsam büyük bir şeyden kurtulmuş olurum.
sigaram var bırakırsam super olucak lakın bazılarınıda yanımdan uzak tutmasından dolayı severek ıcıyorum pekı ya senın
BİM'de satılan dondurulmuş mısır
Sigara bağımlısıyım, ama kurtulmak istemiyorum...
Elektronik sigara
Sigara... İyi de hissettirmiyor zaten...
bağımlısı olduğum tek şey çikolataaaa
Sanırım öyle bir şey yok
Kahve var, kurtulmak istemiyorum
İnternet ve türevleri
Sigara var ama pek kurtulmak istemiyorum gibi 😂
Müzik dinlemek. Tüm gün kulağımda kulaklık
Kahve var
Sigara ve kahve
İNterNEt
seks sürat seyahat :)
Tatlı 🥺
Yalnizlik 😂