Derde düştüğünüz zaman neye sığınırsınız 🤔
#KişilikKarakter
Namaz
İçki/alkol/sigara
Arkadaşlarıma
Eşime sevgilime
Aileme

Cevapta yazacağım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Derde düştüğünüz zaman neye sığınırsınız 🤔
#KişilikKarakter

Allah'a sığınırım ondan daha etkili ilaç yok çünkü.. aslında üç günlük dünya da herşeyi der ederek kendimize zulüm ediyoruz değmeyen boş şeyler için biraz arsız biraz gamsız olmayı öğrensek hiç sıkıntı olmayacak dertte ama işte söylemesi kolay uygulamasi zor bizim gibi insanlar için..
Günaydın.
Müzik dinlerim önce depresyon modunda sonra ise hareketli müzik dinleyip modumu yükseltirim genelde böyle olmuştur. Bazen de düşüncelerimi kağıda yazarım sonradan onları okur nasıl bir ruh halinde olduğumu doğru düşünüp düşünmediğimi anlamaya çalışırım. Çünkü modumuz düşük olduğunda, sinirli ya da üzgün olduğumuzda saçmalayabiliyoruz. Aynı zamanda ağlarken aynaya bakıp müzik dinlemek de güzel oluyor. Bu size saçma gelebilir ama önce ağlarken kendini görüyorsun sonra ise kendine ne yaşadıysan bunu atlatabileceğini, güçlü birisi olduğunu hatırlatıyorsun. Ne zaman modum düşük olsa, ağlasam hep kendim ayağa kalkmışımdır bu konuda gerçekten iyi olduğumu düşünüyorum.
Cevap
10Cevap
Sigarama ve şarkılarıma sığınırım bir de spor yapmak veya sadece sessizce düşünürüm. nasıl çözeceğimi
namaz kılarım veya müzik dinlerim yanliz kalırım bazende bi arkadasimi ararim
Namaz kılıyorsaniz en güzel terapi olduğunu bilirsiniz
Kendimle kalırım, en iyi dünyevi destekçim o. İlahi olanla daha yaklaşırım.
Cevapta yazacağım : Kendime. İç dünyama dönüp yalnız kalmayı seviyorum öyle durumlarda
Önce Allah"a dua ederim... Sonra yardımı dokunabileceklerden yardım isterim...
Şarkılara sarılırım..
Hiç kimseye kendi halimde takılırım duamı ederim
Hicbirsey. alışkın olduğum için bahtsız bedevi gibiyim beklerim öyle düzelmez ama illaki geçer
Gök Tengri'ye
Duygularıma sığınırım.
Kendime
Alaha sinirim çünkü beni yarı yolda hic birakmadi
Sevdiğime tabiki
I will quietly listen to comfortable music
Allah'a sığınırım.
Sessizlige
Yalnızlığıma
Namaz
sigara
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?