Şu an öyleyim
1 ay
Bunaldığınız zamanlarda ne yaparsınız?

Deniz kenarına gidip kulaklığımı takıp sevdiğim şarkılar eşliğinde denizi izliyorum ağlıyorum.
Veya arkadaşlarımdan birini arayıp buluşuyoruz geziyoruz sohbet muhabbet vakit geçiriyoruz bana iyi geliyor.
Yalnız kalmayı tercih ediyorum.
Bazen sahile iniyorum ve bir çay/kahve içiyorum. Bazen kulaklığımı takıyorum ve motosikletimle e5'e inip gazlıyorum, stres atıyorum.
Bazen de aksine arkadaşımla görüşüyorum. Kendisiyle biraz oturuyor muhabbet ediyorum. Kendisi çok zeki birisi, iyi gelebiliyor.
Merhaba
Benim bunaldığım zamanlar yaptıklarım belli;
Bunlar beni çok motive ediyor
Cevap
41Cevap
Bunalmadım bunalırsam hava almak ve yalnız kalmak istiyorum
Sevgilime anlatıyorum, o da bütün sıkıntımı alıyor ❤️🔥
Kabuğuma çekilirim. Toparlanır dönerim
Sevgili soran anna taylor a benziyorsun... meditasyon yap guzellik <3 kendini beyaz bir odada gorene kadar herseyi sil aklindan bir silgi hayal et ve sil sonra aydinlik bembeyaz oda ve her sey icin sadece tesekkur et.. derdin vRsa o anlari hatirla yargilama kendini sadece izle istedigin gibi olmuscasina hayal et <3
Ağliyorum manzara resimlerine falan bakıyorum sonra yine ağliyorum sonra güzelmiyim diye aynaya bakıyorum komik şeyler izliyorum baya moralim düzelince uyuyorum cidden böylr dmkddm
Hayvan gibi koşu yürüyüş, tüm dertlerimi sırtlandığım iyi bir kardio, ruhum için müzik sonra toplarım. o7 teşekkürler :)
Bir tane dövüş kulübü gibi bir yer var burada oraya gidip kavga ediyorum 🤣 işin kötü yanı kavga etmek için mekana aylık 1000 lira vermek 🤣
Odama kaçıyorum bir mum yakıyorum hemen bir müzik açıyorum ve gözlerimi kapatıyorum
Temiz hava ve su boynum hep bükük ve çok korkuyorum 😨
İki teker sanki bir sanki sakinleştirici gibi iyi geliyor.
Arabamla dışarı çıkarım... bir kaç bira alır gezerim sakin sakin.
@Büşra9316 yaşıyorum hayatı kafama göre
@Büşra9316 evet var. sonunu bildiğim için istediğim gibi yaşıyorum zaten.
@Büşra9316 saol
Koşmaya çıkmak. Ve duş almak iyi geliyor. Ve Su ' yun ferahlatan bir özelliği var.
Namaz vaktiyse namazimi kilar dua ederim değilse secdeye kapanir bir güzel ağlarım dua ederim şükrederim böyle
Genelde oyun oynarım ya da konuşmayı sevdiğinninsankarla sohbet etmeyi deneyebilirsin biz yanliziz diye oyun oynuyoruz 🤣🤣
Genelde seks ile sonuçlanan bir gece yaşarım sabaha da meditasyon artı duş offff
Alışverişe çıkarım, müzik dinlerim, resim çizerim, kitap okurum
Elimi yüzümü yıkıyorum, tık kahvaltımı yapıyorum sonra modumu yakalıyorum
Touch and hold a clip to pin it. Unpinned clips will be deleted after 1 hour.
Ağlıyorum biraz ya da biraz müzik dinler yürüyüş açık hava bu
Tanimadigim. insanlarla konusurum... Zararlari olmaz. en azindan bana 😊😉
En İyi Cevap