Böyle bir şey gördüm, hiç aklıma gelmemişti ama çok mantıklıymış. Kazan/kazan durumu😋 Yalnız, en yakın arkadaşımın manitası bey aşçı... Aşçı sevgilileri ne yapsın şimdi?

Böyle bir şey gördüm, hiç aklıma gelmemişti ama çok mantıklıymış. Kazan/kazan durumu😋 Yalnız, en yakın arkadaşımın manitası bey aşçı... Aşçı sevgilileri ne yapsın şimdi?
İlk defa duydum fakat mantıklı geldi. Eşi aşçı olan yakasına kaneviçe ile ismini işlesin belli olur o zaman😏
Demek eşim onun içi is yerine kek götürüyor yıllardır. Kek yapmadığım zamanlar, bak kaç zaman oldu iş yerine kek yaptım götüreyim diyor. Ama yaaa ben artık hep kek yapar gönderirim.🤣🤣
Yap***
Alakası yok herkes kafasına göre bir şey uyduruyor sizde gündem yapıyorsunuz herkes istediğini yapabilir yer , içer erkek kurabiye yaptı diye sevgilisi var anlamına gelmez zaten olayı da pek anlamadım zaten saçma "tweet" atılmış.
Bana anlatsana olayı Kazan , kazan olayı ne?
Karşılaşmadım. Hayır bizim millettimiz eşine yaptırır o kekleri poğaçaları fakat evliyim demez saklar, sevgilisi olan da aynı şekilde. Kekle, kurabiyeyle olacak iş değil o. 🙄
Yeni icat çıkarmaya bayılıyorlar. Yakında sevgilisi olan erkekler "sevgilim var" t-shirt ile gezerse tam olur. Kadınlar sevgiliyi sahiplenmek için yeni yollara başvuruyorlar. Eski düzen ne güzeldi. Ey gidi günler ey..
Hanımcı t-shirtü moda şu an 😅
Cevap
27Cevap
Bir şey yapmazdım
Bence çok mantıklı, eski staj yerimde bi abinin eşi bize cheesecake getirmişti 😂 her hafta biri getirse oh valla, ben de evli olsam arada poğaça, kurabiye yapıp gönderirdim hep beraber yesin yavrucaklar 😅 sevgililikte biraz aşırı ama neden olmasın.
Selamlar,
Valla hergün yeni bir şey öğreniyoruz. Eskiden insanlar yüzük takardı. Yüzük önlem olmayınca kek getirmeye başlamışlar. Bana göre pek mantıklı değil. Keki insanın annesinde yapabilir, kendiside yapabilir. He bu bir mesajdır tam olarak bilemem ama yürüyecek insanı kek ne kadar durdurabilir orası çok başka bir muaama :)
Ben kek yaparim. Is degisiminde, doğum gününde falan. Ama Sevgilime yapmadim:) ise götürsün diye... bu uygulamayi ilk defa duyuyorum:)) aklima geldi 2 sene önce falan, bi tane cocuk vardi, officesi paylasdigim, cocuk baya yakisikli bir seydi, durmadan Büro ya, kiz gelip duruyordu 😂 banada eglence oluyordu, her neyse Office arkadasimin dogum günü vardi, cokca kek kurabiye getirmis, sen mi yapdin bunlari soruna, yoo takildigim kizlar ve annesi yapmis
Hatun
Adam olanların evden kek getirmesine gerek yok. Zaten hayatımda biri varsa çevremdeki her kadın bilir. Mutlaka ne kadar güzel ve özel bi kadın olduğundan bahsederim.
Sevgili bahane kek şahane. Bir şeyde yemek varsa bende varım ahaha yaparım bana uyar
Gece bir kek çırpayım o halde yanında götürsün sabah kociş ahahah 😁😁😂😂
Bilmiyordum bak bunu, öğrendim iyi oldu😀 yaparım belki olabilir.
İyice abarttılar bizim güvenlik sektöründe bu mümkün değil çünkü aynı yerde çalışan sevgili istemiyorlar hemen proje değişikliği yaparlar.
İş ile aşkı bir birine karıştırmamak gerekiyor bence.
Sevgilim var diyemiyormuymuslar😂😂 ilk defa duydum kekten baska biseyle anlatilmiyormu acaba zeytinyagli sarma falan getirse mesela jsjdjd
Demek ki etrafım hep sapmış. Ben de bunun kesin manitası vardır diye diye eleyip durdum görüyo musun tüh
Yaparim esim veya sevgilim kek yapsa çalıştığım yere götürürüm ama bilmiyom iler de is yerim de kiz olmazsa goturmem
Çalışan kızların hoşlandığı kişiye evde kendi elleriyle yaptıkları yemekleri tatlıları getirmeleri uzun zamandır yaşanıyor
Psikopatlık yapıp kendi kendine kek yapıp götürenler ne oluyor? Kafama takıldı gece gece 🙄🙄😬
Valla öyleleri var ki sen o keki yaparsın onlar kahkahalarla sohbetler eşliğinde yerler o keki :)
Sevgilisi olduğunu belli etmek istemedikten sonra değil kek katlı pasta da yollasa kâr etmez.. Keyifli geceler..
Ben de tam diyordum ki yeni isyerimde etrafimda dort donen hatunlar neden bi anda koselerine cekildi. Simdi nedeni belli oldu 😛
Saka bi yana, oyle miymis 😲
İlk defa görüyorum bunu. Şey mi bu ‘ bakııınnn sevgilim var ‘ demek falan mı acaba
Kendi kurabiyemi kendim yapıyorum en yulaflısından ama manitam yok o nasıl olacak :D
Evet ya bende diyodum bu oglan niye her hafta kek getiriyodu diye
iş yerinide altın gününe çevirdiniz off oturun evinizde gün yapın ya
Ay evet evet bu aşçı manitaları napsın ben de aynı dertten muzdaribim. Adama kek yapıp yollasam iş yerine deli mi bu derler biz napalım?
Wuuu süper iyimiş hemen kek yapıp manite götüreyim.
Demek o yediğim kek onun içinmiş 😳🤣
Tabi ki yapmam. Sadece kek yemek icin, ayrimak isteyen cok olur :))))
Annesi ya da kendisi yapıyor olamaz yani
bunu bilmiyor muydunuz yani 😂
Karşılaşmadım yaparmıyım bilmiyorum
Benimkisi de yapar artık ben işe gidince
bana da yapsın biri hayrına
Bı bilgi daha ogrendik
Sevgilim var keki mi ilginç uygulama
bende yapayım tarifi neymiş
İlk kez duyuyorum böyle bir şey
Derdini sevdiğimin dünyası...
Kim o
Ne güzel gülmüş
Bizde herkesin manitası var mı yok mu bilinir.
Daha saçma çok az şey gördüm
Millet ne yapacağını şaşırmış yemin ederim xnnxn
İlk defa duydum ne saçmaymış :D
İlk defa duydum şu an 😂
Ne sacma, duymadim daha once
Ilk defa duyuyorum
bunu kızlar mı getiriyor?
Kekin bundan haberi var mı
🤣🤣🤣🤣maruz kaldigim olay buydu demek
Milleti keklemek için yapmıştır
Çok saçma
One işkdefa duydum