Güncellemeler
+1 yıl
ıvır zıvır gelen giden... bu saatten sonra iş yapasım yok.
yarına zorlu işler çok... ne yapmalı ne etmeli.. bilemedim... şekerleme de yalan oldu. eve iş götüreyim bari evde hallederim... ne diyim yaaa...
ıvır zıvır işlerle uğraşıp bir dilekçe ve kesin süreli iş halletmeye zaman kalmayınca o gün boş geçmiş gibi geliyor.
yarına zorlu işler çok... ne yapmalı ne etmeli.. bilemedim... şekerleme de yalan oldu. eve iş götüreyim bari evde hallederim... ne diyim yaaa...
ıvır zıvır işlerle uğraşıp bir dilekçe ve kesin süreli iş halletmeye zaman kalmayınca o gün boş geçmiş gibi geliyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Yapardım
Hastaneye diye izin alıp eve gidip uyuduğum çok oldu sayılır mı?
Sayılır 😁
😂😂😂😂
Tuvalete bile gidemediğim günler oldu ne uyuması? 😒
Evet şekerleme güzel oluyor öyle iş arasında ne iş yapıyorsun
avukatım. sen?
Ooo şapka çıkarıyorum mesleğine boş vakit bulup buraya nasıl giriyorsun
Kendne yatak yap yazenen müsaitse
çok sıkı çalışıyorum. sabah 6'da uyandım. kahvaltı hazırladım. çocukları okullarına dağıttım saat 07.40'tan 08.30'a kadar yürüdüm. ofise geldim. işleri ayarladım, adliyeye gittim. 2 duruşmaya girdim. ofise geldim. evden getirdiğim yemekleri hazırladım sofra kurdum. çoluk çocuk yedik. bulaşıkları yıkadım. kendime bir yeşilçay yaptım. şimdi burada takılıyorum. az sonra evrakı hazırlayacağım. muhasebecimle bir çay kahve içerim onu yolcu ederim. dilekçe yazarım.
Gerçekmi anlattıkların avukat hanım kaç çocuk büyütün
2 oğlum var
Maşallah Allah bağışlasın yaş kaç
43 yaşındayım ben dolu dolu... 44 dolmak üzere
saskinomayra mangal bile yaparım yap gitsin hanımabla bak keyfıne
Şekerleme derken kısa uykudan söz ediyorum
pardon hanımabla yanlış anlamışım bizim burlarda hafif kestiriyom diyorlar :D biraz uyucam demek
Kesinlikle öğle arasında kestirme için gerek mavi yaka , gerek beyaz yaka herkesin yeri olmalı mutlaka çok sağlıklı ve gerekli bir şey Türkiye de imkansız Japonya’da Kore’de var diye biliyorum.
aynı fikirdeyim
asistan al kendine veya stajyer o faturaları hazırlasın sen şekerleme yap
vermiyorum bu işi stajyere... aslında bu iş direk eşimindi. faturaları kesecek fişleri ayarlayacak... amma ve lakin zat-ı muhterem şehir dışında bu iş bana kaldı. dün akşam da bu konuda kavga çıktı. kalbimi kırdı
minnoş kalbinizin kırılmasına üzüldüm.
evet ben de üzüldüm. gergin konuştum ama çok kızgın cevap verdi.
siz neden gergin konuştunuz peki?
Her ay bir şekilde bana kalıyor. Ben istemiyorum. Son dakikaya kadar kalıyor sonra hop bir şey çıkıyor. Ben de gergin konuştum. Çabanı takdir ediyorum. Asla vazgeçmiyorsun her ay bu konuda mücadele ediyorsun ama hayır bu görevi reddediyorum hani söz vermiştin gelip yapacaktın dedim. Günleri karıştırmışım dedi. Babası kanser hastası hem iş hem ziyaret yapacaktı. Gece kalmayıp dönecekti. Olmadı. Bu defa dedim ben hallederim sen kalmak istersen kal. Ama bu defa o kalmayacağım gerek kalmadı ne zaman dönüyorsun diye sordun dedi. Ben senin sadece evde bekleyen karın değilim ortağınım dedim. Sorumu babası duymuş. Nasıl duyar? Sesimi benden habersiz hoparlöre vermiş.
Senin kullandığın o güzel ve kucaklayıcı cümleleri onun da sana kullanması gerekiyordu.
Peki kendisi sana bu sorumluluğun konusunda seni motive eden ve araya sevgi sözleri ekleyip konuşuyor mu seninle
iş konusunda gergin. genelde sorunlarla mücadele ediyoruz. o da çok çabalıyor ve çok çalışıyor. birbirimizi çok da takdir etmiyoruz sanırım. :))))
Peki bu takdir etmeme konusunun az olduğunun sadece sen mi farkındasın karşılıklı farkındalık var mı
aslında genel anlamda gayet iyi keyifli biri.. çok da iyi bir eştir. ama iş konusu biraz gerilimli.. neyse.. sanırım bu konu beni de geriyor
iyi bakalım. teşekkür ederim sohbetin için.
ben teşekkür ederim. her ne kadar gizli isen de :))))
gizli olmasam da sohbetin geleceği son nokta buydu muhtemelen zaten. kendine iyi davran.
tabii ama gizli olmayınca nickleri kafama kodlamaya çalışıyorum.
çok teşekkür ederim.
değişikmiş ne işinize yarıyor peki bu kodlamalar. Paylaşabilir misin?
aslında çok da işime yaramıyor düşündüm...
güldürdün kadın. mesela beni zihninde kodlamak istersen nasıl kodlardın?
psikologumsu :)))))
sadece yaş almamış aynı zamanda kelimelerden karakter çözecek şekilde olgunlaşmışsınız derim ben de.
teşekkür ederim. güzel sohbetti. tekrar hoşça ve mutlu kal.
sen de öyle gözlem kadın. sana eşinle güzel ve sıcak bir iletişim diliyorum.
amin cümleten
Az önce yaptım ve halen ayaklar masa üstünde uzattim
işte ben de öyle şekerleme yapayım dedim ama yeşilçayımı içip evraka gömülmeden 10 dakika takılayım dedim
Aman ne iş biter ne evrak kapıyı kitle keyfine bak
muhasebeci gelecek. evrak hazır değil. maillerden e faturaları çıkarmak lazım yazdırmak lazım
Kolay gelsin
sağolasın
Mümkün değil.. Telefonlar bırakmaz..
benim de gelen giden bırakmadı. bi ara epey çöktü üzerime uyku.. sonra gelen oldu giden oldu derken kaldı
Yooo gayet de iyi yaprım onun için özel yerim var karanlık
oooff en güzeliiii
Aynen süper karanlıkta uyumayı daha çok seviyorum o yüzden şirkette özel oda yaptırdım kendime
Yaptım, yapıyorum ve yapacağım 😃
Ben de sık sık yaparım
Ayakta kalmak için mecbur
her zaman fırsat olmuyor ama olunca süper oluyor
Aynen öyle :)
Yaşlandın sen yaşlandın😂
Evet yaa yaşlandım. Haklısın
EYT çıksada emekli olsak
emeklilik zor benim için... serbest meslek erbabına emeklilik hayal
Diplomayı kirala 😂
Bizde o iş öyle değil
Peki bakalım
Yoruldum eve geldim oğlanlar deniz börülcesi istedi yaptım yarına yemeğim de var. Semizotu 😍😍😍😍
Ooo egeli olmak böyle bir şey
Çok güzel yaaa... Benim oğlanlar da bayılıyor. Ayıklaması zor. Ama lezzeti nefia
Benim oğlumda enginar istiyor henüz 5yaşında 🙈
Ooo miiss. Bugün vardı enginar bizde. Bi de uyduruk bi yemek yaptım * a bayıldılar
Şu uydurma yemeğin tarifini versene
Tavuk but ve göğüs etini yatay doğra 2 kasık yoğurt yarım bardak zeytinyağı isot kekik 1 kaşık biber salçası az kimyon 1 soğanın yalnız suyu 2 dış sarmısak karıştır 3 saat sosa yatır. Sonra strecin üzerine soslu tavukları koy sıkıca rulo ysp şeker pakedi gibi iki kenardan da sıkıştır at dondurucuya donmak üzere çıkar incecik dilimle az sıvı yağ koyduğun tavaya at arkalı önlü kızart piştikçe yanına koy hepsi bir tavaya sığar piştikçe küçülür. Bu şekilde pişince istersen sosla ve lavaşa sar tavuk döner yap istersen benim gibi az soğan ve mantar kavut, dönerle karıştır az suyunu ekle ve kısık ateşte pişir. Harika oldu. Tavuk döner kısmı uydurma değil. O güzel bi tarif. Mantarla birleştirmek benim fikrim. 😁
Kavut demişim soğan ve mantarı kavur olacak
Şimdi bu yemek uydurmamı. Benim diyen şef yapamaz be
Döner kısmı uydurma değil mantarlar birleştirme uydurma
Ellerine sağlık
sağolasın.
tam yapıcam müşteri geliyor koltuk bile aldım 😂😂
şekerleme koltuğu mu? benim de var bi koltuk bi puf... masaya ayak uzatınca çok rahat olmuyor...
ben baya bi düzenek kurdum şekerlemenin bir tık ğstü 😂😂 senin düzenekte güzelmiş ama ayakların tutulur be
ya benim yer yatağı var hahhahaha... çok hasta çok yorgun çok kötü durumda isem gidip yer yatağı açıp uyuyorum.
çocuklarımı da ofise getiriyorum. misal hasta olduklarında hemen yer yatağı açıyorum odada...
😂😂 en güzelini yapıyorsun zaten 11 den gece 01 dükkandayım bende rahattamı etmiyelim
avukat hanım senin yemek yapmayada vaktin yoktur paket servisimiz var boss burger 😋😋
tavuk döner bile yaptım kendim. tavuğu sosladım buzlukta dondurdum ince ince kıydım pişirdim... sen ne diyon...:))))) dışarıdan pek yemem. genelde evde akşamları yemek yaparım
yapın tabi bizde taş yeriz 😂😂 afiyet olsun burger et tarifini atayımda onuda yaparsın 😋
nasıl?
bütün sırrımı ifşa edeyim burdan yazıp olur mu avukat hanım🤦♀️
verme haklısın. amaaaan zaten ben çok güzel yemek yaparım kiii :)))) yerin nerede?
valla yemek konusunda idda ederim elim çok lezzetlidir fırında musakka saçtava alinazik DÜZCE beklerim buralarda dava falan olursa
Vardı Düzce'de davam ama bitti.
sen nerden avukat hanım
İzmir ben
ne işin vardı düzcedeki davayla 😂😂 memnun oldum avukatlık işimiz olursa dava sende 😉 bugün neler yaptın yemek
Karışık işler.. Ceza davası...
Bugün deniz börülcesi, kıymalı semizotu, yoğurt
afiyet olsun istiridye mantarı tavuklu pilav kıymalı tarhana 😉
Sana da afiyet olsun
Hayır öyle bir şey yok.
Evet özellikle Ramazan’da
Güzel oluyor 👍
kendine yatırım yap.
Şekerleme yapınca kendime yatırım oluyor işte. Çok keyifli oluyor 😁
Yapmışlığım çoktur🙂
Hehhee benimmde
Yaparim