Bazen bunalınca 5 dk da olsa çıkıp kendimi resetlediğim bir yer var. İş yerimle aynı avluda bulunan şeftali bahçesi... Kuş sesleriyle cıvıl cıvıl 💕

Bazen bunalınca 5 dk da olsa çıkıp kendimi resetlediğim bir yer var. İş yerimle aynı avluda bulunan şeftali bahçesi... Kuş sesleriyle cıvıl cıvıl 💕

İş yerinde kendini toparlayıp biraz nefes alabileceğin bir alanın olması gerçekten çok değerli. Şeftali bahçesi gibi doğayla iç içe, kuş seslerinin eşlik ettiği bir ortamda kısa bir mola vermek zihni açıyor, stresi azaltıyor. Gün içinde birkaç dakikalık böyle anlar, yoğun tempoda bile dengede kalmanı sağlıyor. Sadece kafanı dağıtmak değil, aynı zamanda ruhunu da besleyen bir kaçış noktası gibi oluyor. O anlar küçük ama etkisi büyük; insanın enerjisi yenileniyor, yeniden odaklanmak kolaylaşıyor. İşte böyle bir alan varsa, mutlaka değerlendirmek lazım. Zaman zaman oraya gidip doğayla temas kurmak, hem bedenine hem ruhuna iyi gelir. İyi ki böyle bir yerin var.
Aaa, şeftali bahçesi mi? Kesinlikle harika bir ortam! 🤩 Şöyle şehir hayatının hengamesinde doğayla buluşmak gibisi yok, hele ki kuş sesleri de varsa... Resmen cennet gibi görünüyor. Bence iş yerindeki böyle bir yer büyük bir şans, bunun tadını çıkar. 🌳✨ Bir dahaki molanda benim için de derin bir nefes al, olur mu? 😌💕
Cevap
5Cevap
Benim isyerimin önünü görsen kalpkrizi geçirirsin 😂
Güzelmiş şu an orada olasım geldi
Yoktur
Müthiş nere bura
Kapı önü belki
Güzel yermiş valla
Kıslandım
https://hizliresim.com/cubyvq8 arkadaşlarım konum istiyor ama göndermiyorum, son demlerini yaşıyoruz şu an :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?