Yemek yemek bana zulüm, nasıl kurtulabilirim?

her yemek yerken kesinlikle poşet ya da cerrahi eldiven giyer ve onunla birlikte çatal bıçak kullanırım. yemeği yerken dudağıma bile değdirmeden yemeye çalışırım. yanımda birinin eline yiyecek bir şey değdiğini görünce kusacak gibi oluyorum. hiçbir yiyeceğe çıplak el ile kesinlikle dokunamam çünkü aşırı rahatsız hissediyorum sanki o yemek tüm vücuduma bulaşmış gibi karıncalanıyor. saçımı bile 3 numara kestirdim çünkü saçımın tenime değmesi bile rahatsız ediyor beni. kucaklaşma ve öpmeye kesinlikle izin vermiyorum zaten. ama yemek kısmı en çok sorun yaratan kısım çünkü kimsenin getirdiği yiyeceği yiyemiyorum. hep hijyensiz ortamda yaptıklarını düşünüyorum. üniversite 2. sınıfa geçtim ve 1 yıl boyunca ne kantinden bir bardak çay içtim ne de yemekhaneden 1 kereliğine yemek yedim. aşırı derecede tiksiniyorum, yemek elime, koluma herhangi bir yere değecek diye ödüm kopuyor çünkü sanki tüm yemek başımdan aşağı dökülmüş gibi yağlı hissediyorum. annem bile onunla aynı tabaktan bardaktan vs bir şey yiyip içmediğim için aşırı derecede alınıyor ama imkanı yok benim için. her yemekten sonrası bana zulüm oluyor, bu neden böyle oluyor ve bundan nasıl kurtulabilirim

Yemek yemek bana zulüm, nasıl kurtulabilirim?