Diyet & Beslenme Güne, ilk öğününüze çorba ile başlamayı sever misiniz? BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 37 Yapay Zekaya Sor Sabahları ya da öğlenleri ya da akşamları güne hangi zamanda başlıyorsanız artıkk😪 İlk öğününüzde çorba içmeyi sever misiniz?Özellikle kış aylarında sabah çorba içmek❤️ ben Güne, ilk öğününüze çorba ile başlamayı sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 1,8b cevap paylaştı. #selamgençlik 🍀🍀Bana pek hitap etmiyor çorba ile güne başlamak. Başlamak isteyeni anlarım elbette, özellikle kış günlerinde.. 🍀🍀🧚🧚#tubasueda 🍀🍀 1 0 Yorumla
EjderyamNerde Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 929 cevap paylaştı. Severim. Ama en çok kışın üniden çıkınca durakta üşürdüm annemi arardım şehriye çorbası yapar mısın diye. Kendi gibi ıslanıp eve gelir sıcak sıcak içerdim onun tadı başka olurdu. 1 1 Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Yiaa çok tatlı bir olay Yorumla
sssicaksutlukahvem Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Hayır sadece çorbayla doymuyorum ben, akşam yemeğinde falan olabilir ama yanında başka yemeklerde olmalı muhakkak.🙄 1 2 Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Evet bizim evde de çorbayla doyulmuyor. Çorba sonrası çayın yanına pratik bir kahvaltılık daha hazırlanıyor😂 Yorumla sssicaksutlukahvem +1 yıl Heh işte ona asla hayır demem sgjf Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 64,8b cevap paylaştı. Sevmiyorum genelde yulaf yerim 1 0 Yorumla
hARDER_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 615 cevap paylaştı. Kışın falan sabah çorba içmek gibisi yok aynı şekilde gece falan severizz 1 1 Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Hemde çuk Yorumla
_interstellar Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Sabah 6 gibi kelle paça için gittiğim oldu onun dışında sabah kahvaltısında çorba pek keyif vermiyor. 1 0 Yorumla
Kahraman1022185 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl hergün değil bazen içtiğim oluyor kahvaltı yapmayı tercih ediyorum 1 0 Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 48 , eic 59% +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Dışarıda içiyorum da evde pek isteğim olmuyor. Daha doğrusu aklıma gelmiyor. 1 0 Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 646 cevap paylaştı. Evet bazen sabahları çorba içmeye gidiyorum 1 0 Yorumla
Teόmάń Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Çorba varsa içerim, benim için çorba içmenin zamanı yoktur. d 1 0 Yorumla
kurumeyvecanavarı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl kışın arada yapıyorum iyi oluyor ama yanına zeytin de yemem lazımyazın hiç içmem 1 0 Yorumla
Kavanozdaki_Adam33 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 81% +1 yıl Sabaha karşı kelle paça beyin işkembe karışımı bol sirke sarımsaklı çorbaya hayır diyemem 1 0 Yorumla
P4nch_ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 86% +1 yıl Genelde kahvalti mi 1 yeşil elma ya da peynir zeytin domates 2 3 dilim salamla yaparim 1 0 Yorumla
canerözmen Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl Saat 8-9 gibi kalktıysam çok iyi geliyor sıcak çorba içim ısınıyor resmen 1 0 Yorumla
Erzincn-2424 Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Benimki bayiliyor ya. Sabah sabah corba mi icilir yav 1 1 Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl İçilir içilir Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Her öğünde çorba yiyebilirim yeter ki kıvamı güzel olsun 0 0 Yorumla
HinchAmarillo Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Birkaç kere özellikle uzun gece yol yolculukları sabahında denedim baya iyi oluyor 1 0 Yorumla
Mrengineerac Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 76% +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 611 cevap paylaştı. Aaa severim mercimek ya da ezogelin güzel olur 1 2 Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Garanti lezzet Yorumla Mrengineerac +1 yıl Tabiki ama çok güzel oluyor canım çekti bak gece gece 😂😂 Yorumla
nefesalanvarlık Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl tabiki bayılırım en kolayı ama çayla bi kahvaltı yapmak daha çok goşuma giidiyor sulalecek çay bagımlısıyız 1 0 Yorumla
kodi34 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 701 cevap paylaştı. Ben kahvaltı tercih ederim 1 0 Yorumla
biryıkıkinsan Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Alkolik işi o 😄 1 1 Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Ahshsjs asla içmemm Yorumla
Ozanca32 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Ara ara içiyorum evet sabah gayet güzel oluyor... 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Benlik değil ya çok ağır olur sabah sabah 0 0 Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 785 cevap paylaştı. Severim 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Evet 😋 1 0 Yorumla
hemsirew Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Kelle paça 😍 1 1 Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Şif'a deposu Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 3,5b cevap paylaştı. hayır 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 10b cevap paylaştı. Bazen içerim 0 0 Yorumla
AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 711 cevap paylaştı. Sevmrm. 0 0 Yorumla
serimiyy Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 960 cevap paylaştı. Evet çok güzel olur 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 5,7b cevap paylaştı. Çorba sevmem 0 0 Yorumla