- Çok duyuyorum bu aralar, kedi varsa o evde yemek yemem, kopek varsa durmam falan.. sizin fikriniz nedir bu konuda... Hayvan olan evde yemek yenir mi?

Benim kedim çok temiz ve uslu. Mutfakta öyle masa üstüne, tezgaha atlamaz, dolapların içine girmeye çalışmaz. Gelir bir kenarda güzel güzel oturur kimseyi rahatsız bile etmez. Ama bir tanıdığın evine gittiğimde kedi mutfak dolabında tencerelerin içinden mi çıkmadı, tezgahın üstünde mi oturmadı, masanın üstüne mi zıplamadı aklınıza gelebilecek her türlü yerde geziniyor arsız bir kediydi o evde mesela tiksindim.
Ev sahibiyle de alakalı bu durum. Kedinin tuvaletini temizlemiyorsa evde ağır bir koku olur mesela. Kedi köpek olan evde temizliğe bir tık daha dikkat ediliyorsa sıkıntı olmaz.
Evde 10yıldır kedilerim var. Yiyorum hiçbir sağlık problemim dahi çıkmadı kedilerimi öpüyorum bile ben
Yerim sıkıntı yok. Benim de evimde kedi vardı bir zamanlar. Evimde kedi varken yemek yemem diyene yemin olsun terslerdim. Neyse ki kimse buna cesaret edemedi.
O hayvanlar onlar gidince bi saat kendini temizliyor sonra fjfjfj
Çok iyi noktaya değindin. 😂
😂😂
Yerim. Onlarla birlikte yeriz
😊
Seni de yerim 😘😘
Beni de ye
Heyecanlandırma beni. Sonra zaptedemiyorum kendimi 😘😘
Deli 😂
Deli ediyorsun beni 💋💋💋
Yok simdi senin deliliginin benle alakasi yok 😂
Cevap
8Cevap
Yenir tabi neden yenmesin ki? Sonuçta hayvanı sevip, bir şeyler yapıp da elleri yıkamadan yemeğin içine sokmuyorsun ellerini.
Yerim
Üstüne o kediyle köpeği de tatlı yerine yerim😂 Alerjisi vs yoksa öyle insan ne bana gelsin ne ben ona giderim gerek yok zaten kimsenin saçmalıklarına katlanamam. Çok lazımsa dışarda yer içeriz
En azindan cozum üretiyorsunuz cok hos 😊
Ben de yemek istemeyenlerdenim. Mutfak tezgahına çıkıyorlar cunku ayrica kil , tüy , koku irite ediyor beni.🙄
Elbette sizin karariniz 😊
Onu diyenler bizim evdeki kedilerin, köpeklerin poposunu yesin, çok üzüldük ailecek :D
Kediler yasta kopekler depresyona girmis eyvahlar olsun 😂
Sorma, ailecek perişanız 😂
Cok yipratmayin kendinizi 😅
Yenir de o sofraya falan gelirse kötü hissederim
bazı insanlardan daha temiz olan kedi köpekler var 😂😃
Yerim ne olacak sanki :)
yerdim
Yemek yenmez.
Yerim tabi ki
Yerim ben
yiyorum
Yerim