Köpek
Kedi
İkisi de
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hepsini beslemek isterim ama belediyeler bu hayvanlara gerekli yeşil alan bırakmadı her yer bina dolu bunlar nerde çişini yapacak rahatlıcak? parklar küçücük çiş kokacak zamanla. he rnahallenin bir büyük yeşil alan sahası olmazsa ilerde büyük sorun olacak. park yeri sorunu gibi biz hep görmezden gelerek vizyonsuz yaşıyoruz.
Kedi beslemek isterim. Köpekler/kediler üzerinde bir araştırma gördüm; (kaydettim sanıyordum kaydetmenişim) köpeklerin ağzında bakteri benzeri şeyler vardı apaçık belli. Kedilerin ağzı çok temizdi. Görürsem tekrar sana atarım
Her ikisini de besledim, ikisi de güzel ama bahçede olunca güzel Hiç bir hayvan evde beslenmemeli bence.
@zzzmmmyyy kısırlaştırmak kadar saçma bir eylem yok. üreme hakları elinden alınıyor. Zaten kısırlaşan hayvanda testosterone düşer yağlanır hale gelir bu da ömrü kısaltıyor. Doğa üremeyen hayvanın işini bitirmeye göre programlı ah bi anlasalar. Sorun hayvanların çogalması değil, Aç gözlü doymak bilmeyen kapitalistler.
Cevap
7Cevap
Köpek beslemek ama rakun isterdim ben
ikisini de istemiyorum bro 😂 panda tercihim o da imkansız 🐼
kedilerden zaten çekiniyorum, köpeklerden ise tek poodle 🐶
pandam olsa keşke kucaklasam her yere götürsem 😂🐼
adını da tatlı bir şey koyardım
pofuduk pofuduk çok tatlı olurdu kanka 😊 oy yumoş yumoş 🐼
kedi mümkünse benden uzak olsun 😅 köpekler için ise sadece poodle seviyorum
oy çok iyi olur brom, pelüş oyuncak mı alacaksın? Kralsın
kanka sen beni mi hackledin çünkü bana bir arkadaş kedi mi seversin köpek mi diye sorarken sen aynı zamanda buradan soru sormuşsun 🤣 nasıl denk geldi
canımsın sen ya ☺️ doğum günümü düşünürmüş 😅 düşünmen yeter brom
🥲🥲 nasıl atladım ki hay benim kafama 😒
Kankam olmaz öyle şey ya geçmiş doğum gününü kutlamak lazım 🥺🎂🎈🎊🎉
Bak ya kanka gergin cevap verme 😂
sen en iyisi pandanı kucaklamaya dön 🐼🤣
bro valla kız gibi trip attın biraz önce 🙂
İkisi de ama köpek daha iyi. Sık sık sarılıp öpmek isterim ve kedilerin geneli lider ruhlu olduğundan her zaman izin vermez. 😅
Yer sıkıntısı olmayacak mükemmel olur çok yaramazlar
İkisini de severim ama kediler bana daha temiz geliyor. O yüzden besleme şansım olsaydı evde kedi, bahçede de köpek beslerdim.
Kedi zaten besliyorum
Kediler candır. Temizler de 🥰🥰
Köepkçiyim ben.
Evde kedi beslemem
İkisini de çok severim.
Bahçede köpek, evde kedi beslemek isterim.
kedi (zaten kedilerim var. besliyorum)
ikisinide çok severim ama kedi
Bir tane pomerian
Köpek
Köpeğim var 😍 kedileri sevemiyorum
İkisi de var
Kedi istiyorum.
Horoz😒
Kedi
Köepk
Alerjim olmasa kedi beslerdim
Kedi severim.
Kediii
Kedi
Kedin var mı 🤔
Kediniz vefat edince başka kedi aldın mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?